- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #70.581
evet sanırım öyle=(
tamam kız yapalımmmm hadi yarın başlayalım söz yapıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 1 hafta deneyelimmmmmmmmm
bilmiyorummmmmmmmmm=((((((((((((((
çok güzel canımmmmmmmmmmm
Ayşe ben de yaptım o karışımı,tadı çok güzel içilmeyecek gibi bişey değil,bu karışım ayrıca karaciğer yağlanmasını da önlüyormuş veya olan yağlanmayı gideriyormuş.yalnız benim tarifimde 16 dal maydonoz,1 su bardağı su,1 limon var,malzemelr aynı da ölçüler farklı...
emoşum cnm naber?
sende katıl bize ayda 8 kilo programınaa
olsun bu ölçülerde başlarız bizde yarın maydonoz alayım 1 haftalık :)başlayalım..çok severim maydonozu
gunaydın özgem naber?bitmiyor canım bitmiyor bi turlu ev işi
bana hiç batmaz:))))))) pisim ben
dünkü menüm
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepek ekmeğiyle yağsız tost
akşam:1 kase çorba+1 tabak yoğurtlu havuç salatası
ara mara yok sadece salata yiyecektim akşam ama çorba o kadar güzel koktu ki nefsime yenildim sonra da kendime kızdım
sporlarım
30 dk.aletle ve hoplamalı zıplamalı hareketler
30 dk.koşu bandı
kızlar ben sporumu yaptım geldim sabah sonra hooopppp pc başına.terimi de kuruttum.şimdi duşa girp hazırlanıp okula gitcem.evim rezil yemeğim yok.ama sporum var kim takar gerisini.akşama görüşürüz kızlarrrr
ayşe kaydettim listeyi birgün birini birgün birini yapsak olur di miiiiiiii..yarın başlıyorum kaçarı yok
evet ya evde olunca daha bi batıyo insanın gözüne en nefret ettiğim sey toz almak ya bide benim salon siyah toz al 2 saat sonra aynııııııııı s,in,r oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?