- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #70.601
aslıcığım ben bgn sabah tartıldım ve bildirimi şimdi yapıcam çünkü yarın erkenden eltimin evine gitmem lazım yarın günü var ama ben az yiycem çünkü ben çok yiyince mutlu oluyor eltim...
kilo bildirimi mi yapıyorum büyük bir gururla 67.2
selam kızlar ben geldim
yarım saat lessie yaptım
temizlik yaptık sonra komşu çağırdı ona gittik
yeni geldik siz neler yaptınız bakalım
bende nerde bu kız diyorum süpersin kuzu..
neslihancıgım sana ozel mesaj gondermiştim aldın mı?
tost,lahmacun,börek miktarları az ama yine de hamurişi olmuş ama mazaretin var affediyom bakammmmenum
kahvaltı
1 tost
3-4 zeytin
ara
1 minik dilim kek
öğle
1 lahmacun
1,5 bardak ayran
yeşillik
1 adet turp
ara
1 avuç üzüm
akşam
mecburen elim kadar börek
5 zeytin
su 2,5 lt
spor yok vaziyet aynı
bgn yediklerim
sabah 2 dilim kepek ekmeğine 1 kk beyaz peynirle 2 marulla sandiviç
ara yok
öğlen 1 kase salata 5 zeytin 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 adet armut
akşam yarım kıymalı pide 1 kase salata
1adet probiyotik yoğurt..
bgn hiç spor yapmadım yapmayıda düşünmüyorum çünkü
yarım saat yürüdüm
elimde yüklerle 3 kere merdiven indim çıktım
ev temizliği yaptım
birazdan plates yapacam sadece oda hafif tempoda...
Ben 1 saat lesdlie yaptım şimdi pisiklete gidiyommmm
Ayy benim de en sevdiğim iş toz almaktır, temizliğin son aşaması olması ve mobilyaların daha canlı görünmesi hasebiyle en çok toz almayı severimbenim de toz almaktır canım en nefret ettiğim şey o yüzden koltuklarım hariç tüm mobilyalarım defnenin oda takımına kadar beyazdır :))) haftada 1 alıyorum hehehehe fark edilmiyor :)
Tebrikler Özgecim öncelikle,ilk 67,2yi görünce ben de şaşırdım,bi kilo çizelgene bakıyorum bi 67,2ye, sonra Ayşenin mesajı görünce ayıktım57.2 olmasın o bravo valla
Merhaba arkadaşlar,yemeği yedik bulaşığı yıkadım geldim,nasılsınız?Ayşe ne yaptınız kombiyi halloldu mu canım?bugün buraya bir kar yağdı ki sormayın ama akşama yarısı eridi neyseki...
Merhaba arkadaşlar,yemeği yedik bulaşığı yıkadım geldim,nasılsınız?Ayşe ne yaptınız kombiyi halloldu mu canım?bugün buraya bir kar yağdı ki sormayın ama akşama yarısı eridi neyseki...
neslihancıgım sana ozel mesaj gondermiştim aldın mı?
su an usta içerde canım halletmeye calısıyolar inşallah olur dua edin bitsin bu çile..baca falan da yokki soba kuracaz yoksa tak etti..ne zormuş yaa kış gunu..sen nerdeydin cnm burasıda en kotu kışlarından birini yaşıyo
yemek bloğunla ilgili mesajını aldım canım sadece ama başka bi mesaj daha yolladıysan onu almadım.
su an usta içerde canım halletmeye calısıyolar inşallah olur dua edin bitsin bu çile..baca falan da yokki soba kuracaz yoksa tak etti..ne zormuş yaa kış gunu..sen nerdeydin cnm burasıda en kotu kışlarından birini yaşıyo
inş canım biran önce olur şu soğukta hiç durulmaz soğuk evde durmanın ne demek olduğunu çok iyi bildiğimden şimdiki durumunu çok iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?