Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sporlarımı yaptım bende çıkıyom iyi geceler sabaha çok bi umudum yok aslında ama bugün itibari ile aldıgım karara uyarak: bu hafta sizi tatmin edici bi sonuç olmasada önümüzdeki hafta ve bu ay sonuna kadar çok güzel degişiklikler için var gücüm ve motivasyonumla çalışacagım...

yarın başlamayalım gerekli zemini oluşturmam lazım..1-2 gun sonra başlayaalım okiş?
tamam canım nasıl istersen
ellerine sağlıkk
benim de toz almaktır canım en nefret ettiğim şey o yüzden koltuklarım hariç tüm mobilyalarım defnenin oda takımına kadar beyazdır :))) haftada 1 alıyorum hehehehe fark edilmiyor :)
ayy en güzeli valla
57.2 süğperrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayşeyle bizde sana eşlik edicizzzzzzzz kop kop gitsin kilolarrrrrrrrrrrrrr

sabah
4 kaşık yumurtasız menemen
1 kk kadar peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
2 bardak çay

öğle
1 tane peynirli çörek
1 bardak çay

akşam
1 kase çorba
salata

ara
2 bardak çay

günaydın kızlar limonlu suyumu içiyorum ama az önce tartıldım veeeeee 75,50 kğ canlarım giden 1,5 kğ yaşasınnnnnnnnnnn

begendim yogurdun ve bademin mukemmel..badem ve yogurt zayıflamaya yardımcı ama araogunlerde..

sabah
4 kaşık yumurtasız menemen
1 kk kadar peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
2 bardak çay

öğle
1 tane peynirli çörek
1 bardak çay

akşam
1 kase çorba
salata

ara
2 bardak çay
çok güzel menü

günaydın kızlar limonlu suyumu içiyorum ama az önce tartıldım veeeeee 75,50 kğ canlarım giden 1,5 kğ yaşasınnnnnnnnnnn

yaşasın harika sın

01.03.2012

Sabah
1 yumurta omlet
2 dilim kepek ekmeği

öğlen
1 kase çorba
5 yk kaşığı mercimek pilavı

ara
1 paket eti antep fıstıklı çikolata :18::18::18:

akşam
1 kase çorba

2 lt su 2 bardak yeşil çay 2 bardak 5i 1 arada

spor
yarım saat leslie
10 dk kafama göre blgesel hareketler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…