Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya düzelsin artık ya kaç saattir uğraşıyorum ya girmiyor girsede mesaj göndermiyor..buarada siyahçım çok sağol dün 2saat ders verdim bugünde 2saat gittim insan kendini süper hissediyor gerçekten

ooohhhhhhhhhhhh bee çok şükür sonunda normale döndü.aaayyyy mepğr burası benim için ne kaa önemliymiş.ayy pc başından kalkamadım.yazık bide eşimin günahını aldım.senmi engelledin siteyi girmemem için diye.tee gteçenlerde yapmıştıda bende anlamadığım için bekliyorum kk gelcek.sonra itiraf etmiti.ayy adamcaaz dünden beri yemin ediyo ben bişey yapmadım.galiba sitede yapılandırma güncelleme felan var diyer .neyseki geldi yaa boşverin bunlarıı.ben çok iyiyim arkadaşlar.yarın şu ender saracın detoksunu yapmayı düşünüyorum.ondan sonrada yoğurt diyetii.eeee sizler nasssınız bakem.

bende iyiyim canım sağol senin iyi olmanada sevindim detoks bende yapıyorum 2gündür 1buçuk kilo gitti giden sudur heralde ama olsun midem bağırsaklarım rahatladı şişliklerim indi

öncelikle sedacım tahlil sonuçlarının iyi çıkamsına çok sevindim. ayy bak görüyonmu nerden nereye geldin maşallah.daha 1 ay önce nasıldın şimdi nasıl.hedefine de çok az kaldı.ahhh aahhhh bide ben görebilsem o günleri.amam bekarken bende senin gibi azmetmiştim.evli olunca biraz zor oluyo.gerçi bu mazeret değil ama bekarlık gibi olmuyo orası kesin.

detoksunda güzelmiş.ayy yoksa bendemi 2 gün onu yaposam.evde elma varken şu ender saracı yapayım diyorum ama bilmiyorum nasıl olur.a.s.

sağol canım sende görürsün enkısa zamanda inşallah..kafana göre birisini yap canım benim listem yok öyle yapıyorum hem metabolizman hızlanır hem şişliklerin gider

bende iyiyim canım sağol senin iyi olmanada sevindim detoks bende yapıyorum 2gündür 1buçuk kilo gitti giden sudur heralde ama olsun midem bağırsaklarım rahatladı şişliklerim indi

şişliklerinin gitmesine çok sevindim.ayy bak benide özendirdin şimdi şu detoksa..suda olsa canım giden gitsin sonuçta oda ödem yapıyo.benim de mide problemim var.hemen tas gibi midem çıkıyo.basen yokmuşda midem ve bel çevrem işte beni delirten .yemezsem hemen mide gidiyo.ama salatalık bile yesem hemen hooop çıkıyo.

bak şimdi kalkıp şu mısır püskülünü kaynatıp içeyim bari.su kaynadıktan sonra mı koyuyoduk.yani kaynatıyomuyuz ocakta yoksa kaynamış suyu ekleyip demliyormuyuz.

haaa aklıma gelmişken bide zencefilli çay içyodun.bak oda kilo verdiriyomuş.onu nasıl yapıyoruz.ve nasıl içiyoruz.hadi be gözüm bi yazı ver şu şişko ablana..

buarada size süper birşey söyleyeceğim biraz önce erkek arkadaşım elinde torbayla geldi aç dedi açtım içinde 1ay önce çok beğendiğim açık renk keten pantolon var kilolarımı iyice ortaya çıkarır diye almamıştım..bedenine bir baktım 38 bu bana olmazki neden 38aldın dedim aynaya hiç bakmıyorsun sanırım dedi denedim oldu valla şaka gibi..okadar uzun zaman olmuştuki 38bedene girmeyeli çok sevindimm

bak şimdi kalkıp şu mısır püskülünü kaynatıp içeyim bari.su kaynadıktan sonra mı koyuyoduk.yani kaynatıyomuyuz ocakta yoksa kaynamış suyu ekleyip demliyormuyuz.

canım ben onu kiraz sapıyla birlikte içiyorum suyu kaynatıp içine atıyorum 2dk sonra altını kapatıp içiyorum çok kaynatmıyorum yani

zencefilli çayıda ben yalnız içmiyorum canım onuda ıhlamurun içine katıyorum kaynatıyorum öyle içiyorum onu bronşit için içiyorum ama galiba o da metabolizma hızlandırıyor

vallaha sedaam süpersin canım.tebrikler ve pantolonnunu güle güle iyi günlerde giy canım.a.s.

tamam tatlım teşekkürle yapaıyım bari şu püsküllü saplı çayı.hem içeyim hem sizlewri bekliyeyim. evet zencefil metabolizmayı hızlandırıyomuş.ve yağ yakıyomuş.çok ağır yemek yense arkasından zencefilli çay içilse kilo aldırmıyomuş.yemeklerden sonra içilince yağları yakıyomuş falan filan.

çok sağol canım benim ay çok mutlu oldum valla..afiyet olsun iç tabi tatlım hepsi işe yarıyor bence tabi spor ve gece yememek ilk şart ama bu çaylarda yardım ediyor gerçekten..ben akşamları yemeklerden sonra zencefilli ıhlamur içiyordum gece öksürük tutmasın diye demek o işe de yarıyormuş ondan yemeği kaçırsamda almıyorum kilo sağol güzelim bilgi için Şeniz

zorla giriyorum ama ondada yazdığım msjlar gelmiyo.oooooooooooooooooffff ne bu beeeeeeeeeeeeeeee.

zorla giriyorum ama ondada yazdığım msjlar gelmiyo.oooooooooooooooooffff ne bu beeeeeeeeeeeeeeee.

yarım yamalak okudum geldim şimdi.sitede hata var.cuma gününü epey hareketli ve gergin geçirmişsiniz.tekrardan konu hakkında yorum yapmayayım.herşey yolunda artık sanırım.
sedacım pantolunun 38 beden olması ve sana olması süper bişeeeee yaaaa.harikasın tatlım.darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…