Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aklıma sağlıklı ve akşama kolaylıkla yapılabilecek bi salata geldi onu sizinle paylaşmak istedim,ben akşama yapmak istiyorum belki siz de denersiniz: arzu ettiğiniz miktarlarda malzeme kullanabilirsiniz,brokoli ve karnabahar haşlanır küçük küçük doğranır,arpa veya başka bir çeşit şehriye haşlanır,haşlanmış şehriyenin içine brokoli,karnabahar ve sarımsaklı yoğurt,biraz tuz ve pul biber katılır ve afiyetle yenir.

bugün ki menum:

sabah:
1 dilim uno denge light
2 kb büyüklüğünde suda bekletilmiş diyet beyaz peynir
3 tane çeri domates

öğle
büyük bir tabak yeşil salata(1 tatlı kaşığı z.yaglı, limonlu, tuzsuz)

ara
yarım kase yoğurt

akşam(planladığım)
dilimlenmiş ve ızgarada pişirilmiş tavuk göğüs(tuzsuz)
salatalık, domates, sivri biber söğüş

1.5 litre su, bitki çayları, normal çay,

akşam 30 dk yürüyüş yapıcam

Son düzenleme:

tamam ozaman sen hergün yap bende en kötü ihtimal 2 günde bir yapayım

bende senin gbi yapicam sporu canım tamam o zaman 3 kişiyizzzzzzzzzzz

Ayy Hazal ne sinir bi durum ben de bişeye niyetlenir de yapamazsam sinirlerim gerilir

Ayşecim bende varım denemediğime yanarım ne kaybedecemki kilodan başka:))

aynen ole be canımmm

tebrikler canım güzel vermişsin.

bende varım bende bende

gel geşl gellllllllllll
öhöhöhöhhhhhh teşekkür edeim şekerimmmmmmmmm...dun 2-3 tane foto yayınladım kilo vermiş insanlaerın once ve sonraları..

hey yavrum hey menuye bak tabi kilo veririsin

kızlar pazara markete gittim abartmışım ya yeşillşik olayını 10 parça yeşillik aldım ama abanacam bu hafta..ben hazırım hazoş ve nesli..stogumu yaptım :)

sarmısaklı yogurt olunca herşeyi yerim bennben karnıbahardan çig olarak yapıyorum ama bu salatayı

bayılarak begendimmmmmmmmmmm

ayşecigim sitem etmişsin canım ya kusura kalma aslında bende yapabilirim ama şu ara nedense bi listeye baglı diyet yapacak kapasiteyi kendimde göremiyom.ögleyin hastaneden yiyoruz ya,bide alışveriş yapmak lazım(bahanelere bak)ama yazıcıdan çıkardım listeni ilerleyen zamanlarda uygulamaya koyarım ..çok teşekkür ederim bilgilerini paylaştıgın için

ben çıkıyorum güzeller kocişim nöbette akşama gelirim buraya ben de pazara nöbetteyim .ama serviste kk internetten açıldı.gündüz fırsatım vardı girmiştim.pazar nöbetim var ama ben fırsat bulunca girerim inşallah...görüşmek üzreee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…