- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #70.861
durum duzeldiği an bu hafta ben her gun yaparsam ancak 500 gr veririm bebişim ya..cok acayip direniyor kilom 2-3 haftadır hiç yemediğim kadar az yemek yiiyom farkındaysanız fazla kalorili şeyler paylaşmıyom ona ragmen direniyolar. o sebepten muhim olan herkesin sporunu belirlemesi yapması ve yazması
bu arada burdaki tavuk baget değil but..1 bagetle nasıl doyalım heheheheh
Ayy Hazal ne sinir bi durum ben de bişeye niyetlenir de yapamazsam sinirlerim gerilir
Ayşecim bende varım denemediğime yanarım ne kaybedecemki kilodan başka:))
Ayşecim ben seni ciddiye alıyorum canım üzülme:)) ama fotoları nereye yükledin ben görmedim?:26:
geldim geldim,ben de geldimyaparım dimi kız nolcak sanki
ben de istiyorum bi ara 79 ucundan göründü kaçtı bidaha, bi yakalasam
kızlar beni sporda çok zorlamayın ama tamam mı?1 gün durup 1 gün yapmak benim için daha iyi olur,bazen de bel ağrım artıyor o sıralar hiç bişey yapamıyorum sadece dinleniyorum,ama diyette ne kadar isterseniz okadar zorlayabilirsiniz.
kolay gelsin canım biran önce hallolur inşaallah.
Ayy Hazal ne sinir bi durum ben de bişeye niyetlenir de yapamazsam sinirlerim gerilir
Ayşecim bende varım denemediğime yanarım ne kaybedecemki kilodan başka:))
tebrikler canım güzel vermişsin.
bende varım bende bende
öhöhöhöhhhhhh teşekkür edeim şekerimmmmmmmmm...dun 2-3 tane foto yayınladım kilo vermiş insanlaerın once ve sonraları..Ayşecim ben seni ciddiye alıyorum canım üzülme:)) ama fotoları nereye yükledin ben görmedim?:26:
geldim geldim,ben de geldimyaparım dimi kız nolcak sanki
ben de istiyorum bi ara 79 ucundan göründü kaçtı bidaha, bi yakalasam
kızlar beni sporda çok zorlamayın ama tamam mı?1 gün durup 1 gün yapmak benim için daha iyi olur,bazen de bel ağrım artıyor o sıralar hiç bişey yapamıyorum sadece dinleniyorum,ama diyette ne kadar isterseniz okadar zorlayabilirsiniz.
kolay gelsin canım biran önce hallolur inşaallah.
bugün ki menum:
sabah:
1 dilim uno denge light
2 kb büyüklüğünde suda bekletilmiş diyet beyaz peynir
3 tane çeri domates
öğle
büyük bir tabak yeşil salata(1 tatlı kaşığı z.yaglı, limonlu, tuzsuz)
ara
yarım kase yoğurt
akşam(planladığım)
dilimlenmiş ve ızgarada pişirilmiş tavuk göğüs(tuzsuz)
salatalık, domates, sivri biber söğüş
1.5 litre su, bitki çayları, normal çay,
akşam 30 dk yürüyüş yapıcam
bence harfiyen uyarsak en az 500 gram veririzzz ayşemm uyalım nolur kaçamak yapmayalımmmmmmm çok pis gaza geldim yaa ayeter artık bi 55 olayım yaaaaaaaaaaaaaaaa
Üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım oy oy
şu an itibariyle 1,5 litre suyumu içtim 2. kupa yeşil çayıma başaldım bende cıkıyorum opuyorum hepiniziiiii
içelim güzelleşelim diyosun
oy oy oy aslı oy oy 33 olmuş aslıcım heheh yiter bee
aklıma sağlıklı ve akşama kolaylıkla yapılabilecek bi salata geldi onu sizinle paylaşmak istedim,ben akşama yapmak istiyorum belki siz de denersiniz: arzu ettiğiniz miktarlarda malzeme kullanabilirsiniz,brokoli ve karnabahar haşlanır küçük küçük doğranır,arpa veya başka bir çeşit şehriye haşlanır,haşlanmış şehriyenin içine brokoli,karnabahar ve sarımsaklı yoğurt,biraz tuz ve pul biber katılır ve afiyetle yenir.
höyt ne oluo burda
bugün ki menum:
sabah:
1 dilim uno denge light
2 kb büyüklüğünde suda bekletilmiş diyet beyaz peynir
3 tane çeri domates
öğle
büyük bir tabak yeşil salata(1 tatlı kaşığı z.yaglı, limonlu, tuzsuz)
ara
yarım kase yoğurt
akşam(planladığım)
dilimlenmiş ve ızgarada pişirilmiş tavuk göğüs(tuzsuz)
salatalık, domates, sivri biber söğüş
1.5 litre su, bitki çayları, normal çay,
akşam 30 dk yürüyüş yapıcam
heheyt be gel anam gel
ne oluyo bakak görek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?