Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben çıkıyorum belediyeden geldiler bizim boru çatlamıştı su hep dışarı vurdu onu yapacaklar öpüyorum sizi

offff ikibucukta gelecekmiş sularrr bu bana yapılır mı yaa temizlik yapacaktım offfffffffffffffffffffffffffffff bıktım bunların vana çalişmasından ne bitmezmiş yaaaaaaaaaaaaaa
Ayy Hazal ne sinir bi durum ben de bişeye niyetlenir de yapamazsam sinirlerim gerilir

Ayşecim bende varım denemediğime yanarım ne kaybedecemki kilodan başka:))

ellerine sağlık Aslıcım,kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim veremeyenler de haftaya bol kilolar verirler inşaallah

bende çok kararlı ve azimliyimmm
ben de öyleyim Emine, şurda yaza ne kaldı dım dım gidiyo kilolarım,100 gr,300 gr la olmaz artık hızlanmam lazımmmm

Son düzenleme:
ya niye kimse beni ciddiye almıyorrrrrrrrrrrrrrrrr
motivasyonun artsın diye foto yayınlıyorumm bakan yok yorum yapan yok,diyet yayınlıyorum yapalım mı diyorum ses yok
Ayşecim ben seni ciddiye alıyorum canım üzülme:)) ama fotoları nereye yükledin ben görmedim?:26:

gel gel ne olursan ol gellllllllllllllll

gel gell uygula sendeeee 3 kişi yapalım bakalım ne kadar vericez..benim gibi bi çikolata canavarıı bile uygulicak sen kesin yapabilirsin canım
geldim geldim,ben de geldimyaparım dimi kız nolcak sanki

hadi inşallah..benim şu direnç kilolarımı 300 grda olsa kırayım gormek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
ben de istiyorum bi ara 79 ucundan göründü kaçtı bidaha, bi yakalasam

bende gecen hafta gelmiştim diyeti bozmadımda kombi bozdu işi spor istiyorummmmmmm...sporda da zorlayalım onda da kaçamak yapmayalıummmmm

evet kesinlikle yapalım 1 gün yapalım 1 gün yapmayalım sporu olur mu
kızlar beni sporda çok zorlamayın ama tamam mı?1 gün durup 1 gün yapmak benim için daha iyi olur,bazen de bel ağrım artıyor o sıralar hiç bişey yapamıyorum sadece dinleniyorum,ama diyette ne kadar isterseniz okadar zorlayabilirsiniz.

kızlar ben çıkıyorum belediyeden geldiler bizim boru çatlamıştı su hep dışarı vurdu onu yapacaklar öpüyorum sizi
kolay gelsin canım biran önce hallolur inşaallah.

Son düzenleme:
kızlar bugün okuldan gelir gelmez kendime bi yeşilçay demledim ,kii ağzım boş kalıp da bişeyler yemek istemeyeyim diye içtim de içtim ,yani belki 7-8 fincan içmişimdir artık bugün tuvalete gidip gelmekten sporumu da yapmış olurum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…