Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

offfffff iileşemedim bir türlü bir sürü hap verdi doktor hiç işe yaramadı yaa

hehehe dert değil bebeişim ben arada ole sitemlenirim. :)

listeler gazlar kızlar ooooooh süper süper

ben akupunkturcunun listelerine uydugum için size sadece gönül desteği vereceeeeeem.
canım senin diyetin super zatennnnnnnnnn

ya ayşecim bende uymak istiyorum listeye ama karar veremedim ki çokta güzel kilolar verilmiş o topiciği inceledim de ayyy hadi nolur bana da gaz verin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn

gel işte doyulmayacak bi menu değil yapılmayacak bi menude değil..ben hiç bi listeye uyamadımda bu cazip geldi
hadi inşallah

kızlar tebrik ediyoruummmmm sizi 2.olduk bu hafta
tubada bireyselde 2. oldu onuda tebrik ediyorum

bravoooooooooo

kızlar tebrik ediyoruummmmm sizi 2.olduk bu hafta
tubada bireyselde 2. oldu onuda tebrik ediyorum

wawwwwwwww süperrrr tebrik ederim herkesii tuba özellikle seni canımmmmmmmmmmmmmmm..haftaya bizde verirsek kesin 1. oluruz valaaaaaaaaaaa=)valla yeni gelen arkidişlerimiz çook teşekkür ederiz en çok sizin sayenizde=)

wawwwwwwww süperrrr tebrik ederim herkesii tuba özellikle seni canımmmmmmmmmmmmmmm..haftaya bizde verirsek kesin 1. oluruz valaaaaaaaaaaa=)valla yeni gelen arkidişlerimiz çook teşekkür ederiz en çok sizin sayenizde=)

evet haftaya sıra bizde artık

rice ederiz efenim nedemek nedemek.
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için ollley

harika olur bence.paylaşım için sagol cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…