- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #70.881
ne olmuş oya bişey mi olmuşhöyt ne oluo burda
bayılarak begendimmmmmmmmmmm
ne olmuş oya bişey mi olmuş
oy oy oy kıyamöam sana bennn
ay ALLAH korusun birdahamı tövbeler olsun3 tanesini bi daha ki sefere kullanırsın hazır bulunsun
görüşürüz canım kendine iyi bakben çıkıyorum güzeller kocişim nöbette akşama gelirim buraya ben de pazara nöbetteyim .ama serviste kk internetten açıldı.gündüz fırsatım vardı girmiştim.pazar nöbetim var ama ben fırsat bulunca girerim inşallah...görüşmek üzreee
millet gaza gelmiş vınnnn diye gidecek kilolar lay lay:)))
hıııııı tamam gördüm ben onları ama senin kendi fotolarından bahsettiğini sandım canım,emeğine sağlık tatlım, tabiki motive arttırıcı bir etkisi oldu teşekkürler.aynen ole be canımmm
gel geşl gellllllllllll
öhöhöhöhhhhhh teşekkür edeim şekerimmmmmmmmm...dun 2-3 tane foto yayınladım kilo vermiş insanlaerın once ve sonraları.
ohh iyi yapmışsın canım ,ben de senin gönderdiğin siteyi inceledim ordaki doktorun greyfurtla ilgili açıklamalarını dinledikten sonra hemen eşimi aradım bana 3-4 kilo greyfurt al canımm dedim sağolsun almış getirmiş,yeşillikte almış ohhh yiyelim otları eritelim... göbeklerikızlar pazara markete gittim abartmışım ya yeşillşik olayını 10 parça yeşillik aldım ama abanacam bu hafta..ben hazırım hazoş ve nesli..stogumu yaptım :)
teşekkürler canım inşaallah başarılı oluruz,hepimiz çıtır oluruz...listeler gazlar kızlar ooooooh süper süper
ben akupunkturcunun listelerine uydugum için size sadece gönül desteği vereceeeeeem.
Saliha ben de deneyebilirmiyim acaba diyorum ama bi denemekten ne zarar çıkar gel sen de katıl aramıza yapamazsan zaten eski usul devam edersinbirlikte yapılan diyetlerin daha motive edici bi yanı oluyor hem.:94::94::94::118::118:ya ayşecim bende uymak istiyorum listeye ama karar veremedim ki çokta güzel kilolar verilmiş o topiciği inceledim de ayyy hadi nolur bana da gaz verin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn
Saliha ben de deneyebilirmiyim acaba diyorum ama bi denemekten ne zarar çıkar gel sen de katıl aramıza yapamazsan zaten eski usul devam edersinbirlikte yapılan diyetlerin daha motive edici bi yanı oluyor hem.:94::94::94::118::118:
ayy inşaallah bizim topiğe de cemre düştü herhalde,yuppiii yaşasın motivasyon.millet gaza gelmiş vınnnn diye gidecek kilolar lay lay:)))
tabi ama canım yaa...
haklısın canım ya harfiyen uyamazsam da çoğunluğuna uymaya çalışırım iş yerinde olunca biraz zor oluyo ama azmin elincen hiç bir şey kurtulmaz demi ama
kızlar tebrik ediyoruummmmm sizi 2.olduk bu hafta
tubada bireyselde 2. oldu onuda tebrik ediyorum
İnşaallah canım ben kendimde bi kıpırdanmalar hissediyorum inşaallah umduğum gibi olur ve tabi bütün arkadaşlarım için de en iyisi olur.toparlanmamız gerekiyordu bu sonuç iyi oldu yeni katılan arkadaşlarında büyük desteği oldu
inş bu durum hep devam eder
wuuuuuuuuuuu eski şahane günlerimize geri döndük. hedefimiz haftaya 1. olmak olsun bence bu da bizi gazlar ne dersiniz
ben çıkıyorum çıtırlarımmmmm akşam girerim görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?