Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oy oy oy kıyamöam sana bennn

3 tanesini bi daha ki sefere kullanırsın hazır bulunsun
ay ALLAH korusun birdahamı tövbeler olsun

görüşürüz canım kendine iyi bak

millet gaza gelmiş vınnnn diye gidecek kilolar lay lay:)))

evet ya gaz geldi azcık o gazdan banada dokunsa ya

ya ayşecim bende uymak istiyorum listeye ama karar veremedim ki çokta güzel kilolar verilmiş o topiciği inceledim de ayyy hadi nolur bana da gaz verin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
aynen ole be canımmm

gel geşl gellllllllllll

öhöhöhöhhhhhh teşekkür edeim şekerimmmmmmmmm...dun 2-3 tane foto yayınladım kilo vermiş insanlaerın once ve sonraları.
hıııııı tamam gördüm ben onları ama senin kendi fotolarından bahsettiğini sandım canım,emeğine sağlık tatlım, tabiki motive arttırıcı bir etkisi oldu teşekkürler.

kızlar pazara markete gittim abartmışım ya yeşillşik olayını 10 parça yeşillik aldım ama abanacam bu hafta..ben hazırım hazoş ve nesli..stogumu yaptım :)
ohh iyi yapmışsın canım ,ben de senin gönderdiğin siteyi inceledim ordaki doktorun greyfurtla ilgili açıklamalarını dinledikten sonra hemen eşimi aradım bana 3-4 kilo greyfurt al canımm dedim sağolsun almış getirmiş,yeşillikte almış ohhh yiyelim otları eritelim... göbekleri

listeler gazlar kızlar ooooooh süper süper

ben akupunkturcunun listelerine uydugum için size sadece gönül desteği vereceeeeeem.
teşekkürler canım inşaallah başarılı oluruz,hepimiz çıtır oluruz...

ya ayşecim bende uymak istiyorum listeye ama karar veremedim ki çokta güzel kilolar verilmiş o topiciği inceledim de ayyy hadi nolur bana da gaz verin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn
Saliha ben de deneyebilirmiyim acaba diyorum ama bi denemekten ne zarar çıkar gel sen de katıl aramıza yapamazsan zaten eski usul devam edersinbirlikte yapılan diyetlerin daha motive edici bi yanı oluyor hem.:94::94::94::118::118:

Saliha ben de deneyebilirmiyim acaba diyorum ama bi denemekten ne zarar çıkar gel sen de katıl aramıza yapamazsan zaten eski usul devam edersinbirlikte yapılan diyetlerin daha motive edici bi yanı oluyor hem.:94::94::94::118::118:

haklısın canım ya harfiyen uyamazsam da çoğunluğuna uymaya çalışırım iş yerinde olunca biraz zor oluyo ama azmin elincen hiç bir şey kurtulmaz demi ama

kızlar tebrik ediyoruummmmm sizi 2.olduk bu hafta
tubada bireyselde 2. oldu onuda tebrik ediyorum

ben geldim ama kızmayın bana.dün cok hastaydm uyuyakalmısım sürekli sonra yengemin d.günüymüş.kuzenm çağırdı oraya gittim sadece beni çağırmıs ayıp olmasn die hasta hasta gittim valla orda kaldm nete de giremedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…