Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bende kaçiyorum babası nöbet tutacakk buakşam=) uyuyabilirsem ben yatıcam öpüyorum hepiciniziiiiiiiiiii sayımı yarın yaparım iyigecelerrrrrrrrrrrrrrrr

vay be çok güzel hem kendini ödüllendirmişsin hem gayet iradeli ve uygun saatlerde yemişin süperrr

beni sadece makarna ve pilav ,patatesin aynı gün olması rahatsız etti ama ölçüleri gayet iyi

börek dilimlerinin ölçüleri önemli küçükse gayet güzellll

teşekkür ederim canım.ben spor salonuna başladığımda ölçülerimi aldılar.15 martta 1 ay dolacak o zaman tekrar ölçülerimi alacaklar ve karne verecekler.o zaman karnemi sizlerle paylaşacağım canlarım.hep beraber göreceğiz düzenli spor insana neler yapıyor.sende biran evvel başla canım.çok faydasını göreceğime inanıyorum ben.hayatımda ilk defa düzenli spor yapıyorum ben ve çokkkkk sevdim

vaaaayyyyyyyyyyyyyyy süpersin bebeğem

vayyyyyy sende süpersin canım

günaydın kızlarrrrrrrrr

günaydın canımmm

ben de ilk diyete başladıgımda yazmıştım ölçülerimi ara ara yina yazıyorum.son 1 aydır 1 kilo almama ragmen 3 er santim incelmişim
herkesten aynı güzel geri dönüşümler alıyorum .sporu bırakmaman lazım şuan sarkmam yok ama daha çok sıkılaşmam lazım hala göbek ve kollarım çok yumuşak.spor spor spor

süpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüper

bence fazla olmamış canım.toplama bakınca iyi

süpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüpersüper

sensin süper...

bu hafta ben iyi bi kilo vermeliyim.çünkü bu hafta 1. olmama sebebimiz ben dim bunu iyi biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…