- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #71.321
menu güzel. ama bir bilgi vermek istiyorum bitanem. doktor dedi ki et yersen yanında yoğurt yeme salata ye. sebze yersen yanında yoğurt yemelisin dedi. senin de aklında olsun
ben suyumu yazmıyorum en az içtigim gün 4 litre içiyom çünkü.1,5 litrelik su şişem var ögleye kadar 1 ögleden 4 e kadar 1 defa ve gece de 1 defa dolduruyom bazen fazla bile oluyomesela bugün şuana kadar 4 litre içmişim daha sabaha kadar 1,5 daha içerimtoplam 5,5 litre..
artı yeşilçay form çayı falan falan
haklısın ama nöbette hastanede çıkan bu pazardada yeşillik yok malum soguklardan artık yeşillk alırım bolbol daha iyi olur
the woman in black.... gerilim sevenlere tavsiye olunur. izleyenlerin yorumu iyi ben de şu an indiriyorum. tr de daha gösterime girmedi.
kız ne işin var karda dışarda sonrada hasta oluyon
olacam galiba cnaım boğazım şişiyor
konusu ne canım
biz dün perfume- koku- bir katilin hikayesine baktık
bugün 1408 e baktık
ikiside izlenir
aslında şuan da gayet tokum ama öküz gibi yemek istiyorum durmadan ne olursa olsun offf.......
neyse yeşilçay yapayım kendime bide tarçın dökeyim üstüne.biraz ders çalışayımda dikkatim dagılsın bariii
olmasan şaşardım offff hemen nane limon iç ılık ılık
aslında şuan da gayet tokum ama öküz gibi yemek istiyorum durmadan ne olursa olsun offf.......
neyse yeşilçay yapayım kendime bide tarçın dökeyim üstüne.biraz ders çalışayımda dikkatim dagılsın bariii
evet ben onları izlemiştim. bunun konusu bir avukatın basından geçiyor. bir çeşit hayalet hikayesiymiş ama efektler falan başarılıymış. şu an %15 i indi.
konusu ne canım
biz dün perfume- koku- bir katilin hikayesine baktık
bugün 1408 e baktık
ikiside izlenir
malatyanın köylerine helikopterlerle yiyecek atıyorlarmış yakında bizede yiyecek atacaklar havadan
o bazen bana da oluyor. bir kupa sıcak suyun içine bir kabuk tarçın at. yada bitki çayı iç. en olmadı kocaman bir bardak soğuk su iç.
bunlar işe yaramaz ise aç zayıf kadınların resimlerine bak yada zayıflayanların
bende şaşardım
canım o açlık değil nefs boşver dinleme onu
dişibi fırçala su iç kalk dolaş unuttur
hımm yarında ona bakarız bari napalım yapacak bişi yok
malatyanın köylerine helikopterlerle yiyecek atıyorlarmış yakında bizede yiyecek atacaklar havadan
koku çok güzellllllllll
aneyyyyyyyy doğru valla sizede yapabilirler=))))))))))))))))
iyi işte bakkala gitmek zorunda kalmazsın ..söylede diyet için de bişiler atsınlar.diyet bisküvi,yeşillik.....
yanlız yogurdu nasıl atarlar bilemem
sanada havadan gelen yakışıklı yakışır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?