Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menu güzel. ama bir bilgi vermek istiyorum bitanem. doktor dedi ki et yersen yanında yoğurt yeme salata ye. sebze yersen yanında yoğurt yemelisin dedi. senin de aklında olsun

haklısın ama nöbette hastanede çıkan bu pazardada yeşillik yok malum soguklardan artık yeşillk alırım bolbol daha iyi olur

güzel çünkü yağlar sadece idrar yoluyla çıkıyormuş bedenden.

the woman in black.... gerilim sevenlere tavsiye olunur. izleyenlerin yorumu iyi ben de şu an indiriyorum. tr de daha gösterime girmedi.

the woman in black.... gerilim sevenlere tavsiye olunur. izleyenlerin yorumu iyi ben de şu an indiriyorum. tr de daha gösterime girmedi.

konusu ne canım
biz dün perfume- koku- bir katilin hikayesine baktık
bugün 1408 e baktık
ikiside izlenir

aslında şuan da gayet tokum ama öküz gibi yemek istiyorum durmadan ne olursa olsun offf.......
neyse yeşilçay yapayım kendime bide tarçın dökeyim üstüne.biraz ders çalışayımda dikkatim dagılsın bariii

o bazen bana da oluyor. bir kupa sıcak suyun içine bir kabuk tarçın at. yada bitki çayı iç. en olmadı kocaman bir bardak soğuk su iç.

bunlar işe yaramaz ise aç zayıf kadınların resimlerine bak yada zayıflayanların

olmasan şaşardım offff hemen nane limon iç ılık ılık

bende şaşardım

canım o açlık değil nefs boşver dinleme onu
dişibi fırçala su iç kalk dolaş unuttur

evet ben onları izlemiştim. bunun konusu bir avukatın basından geçiyor. bir çeşit hayalet hikayesiymiş ama efektler falan başarılıymış. şu an %15 i indi.

hımm yarında ona bakarız bari napalım yapacak bişi yok

malatyanın köylerine helikopterlerle yiyecek atıyorlarmış yakında bizede yiyecek atacaklar havadan

direk zayıf kadınlara bakam bari......

bende şaşardım

canım o açlık değil nefs boşver dinleme onu
dişibi fırçala su iç kalk dolaş unuttur

hımm yarında ona bakarız bari napalım yapacak bişi yok

evet biliyom pis nefsim bırak beni bırakkk..

dişimi fırçalayım bi sakız atayım agzımaaaaaaa

malatyanın köylerine helikopterlerle yiyecek atıyorlarmış yakında bizede yiyecek atacaklar havadan

iyi işte bakkala gitmek zorunda kalmazsın ..söylede diyet için de bişiler atsınlar.diyet bisküvi,yeşillik.....

yanlız yogurdu nasıl atarlar bilemem

koku çok güzellllllllll

güzel ama sonu daha farklı olabilirdi sanki cnaım

aneyyyyyyyy doğru valla sizede yapabilirler=))))))))))))))))

hehhee yaparlar valla

iyi işte bakkala gitmek zorunda kalmazsın ..söylede diyet için de bişiler atsınlar.diyet bisküvi,yeşillik.....

yanlız yogurdu nasıl atarlar bilemem

yoğurduda helikopterden bir emrdiven sarkıtıp yakışıklı biri getirir balkona

kızlar ben çıkıyorum. bu arada kendi kendime french oje sürdüm ilk defa. gayet başarılı oldu:) aştım kendimi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…