- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #71.361
menum
kahvaltı
1,5 dilim ekmek
1 yumurta
bol yeşillik
öğle misafirlikteydim
1,5 dilim börek
1 bardak ayran
ara
1 adet bayram sekeri kadar minicik çilkolata
1 adet portakal
akşam
2 tavuk baget
1 dilim ekmek
koca kase bir salata
spor 35 dakika eliptik
60 mide
60 alt karın
30 kol
30 bacak hareketi
su 1,5 litre
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-yarım greyfurt
-1 dilim ekmek
-4-5 ince dilim köy peyniri(beyaz peynir olarak yaklaşık 1,5 dilim yapar)
-booool salata(marul,tere,maydonoz,limon)
ÖĞLEN
-1 yumurta
-1 ısırık çikolata (ama öyle azdıki yedimmi bende bilmiyom)
AKŞAM
-yarım greyfurt
-5-6 kaşık keşkek
-2 bardak ayran
ne yaptım ettim atlatamadım krizimi ya.
1 küçük elma yedim olmadı.
1 paket etiform yedim ama napayım gecenin ilerleyen saatlerinde yiyecektim yada başka şeyler ......neyse yarına sporu fazla yaparım sabahtan bugünün sporu diye 1 saat akşamada 2 saat tamamlarım artık napalım bide telafi diyeti....
off beni bu nöbetler mahfediyo yaaaaaaaaaaa
eminecim sen nöbetlerde geç saatlere kadar ayakta kaldığın için ogünlere özel bi menü hazırlaman gerekir,bi arkadaşın diyetisyeni kız geç yatıyo diye saat 10'a ara öğün koymuştu mesela,sen de öyle bişey yapsan,bir de sizin hastanede diyetisyen var mı?ne yaptım ettim atlatamadım krizimi ya.
1 küçük elma yedim olmadı.
1 paket etiform yedim ama napayım gecenin ilerleyen saatlerinde yiyecektim yada başka şeyler ......neyse yarına sporu fazla yaparım sabahtan bugünün sporu diye 1 saat akşamada 2 saat tamamlarım artık napalım bide telafi diyeti....
off beni bu nöbetler mahfediyo yaaaaaaaaaaa
ayyyy ben bayan olduğumla utandığım bi konu..oje ve ben hiçç becerememmmmmmmmmmmmmmm
ohh afiyet olsun canımmmmmmmmmkızlar nasılsınız biz daha yeni geldik eve gezdik tozduk yedik içtik geldik
ay onlarla hiç bişi yapılmıyor kii=) ben gecen dolma sarayım dedim 10 kere el yıkadım=)ben çok severim oje sürmeyi ama defneyle zor oluyor ne yazık ki...
neyse kızlar ben çıkıyorum çok yorgunum ve uykum var benim kız sa uyudu ben de gidiyim yatayım...cezamda var artık yarın bi ara çekerim
ayy nöbet zor iş kuzum yaaa=( insan yer ciddennnn=( bende kız geç yatıyor diye çok acıkıyorum mesela su an acıktım tutuyorum kendimi erken uyusada bende uyusam zaten inanılmaz uykum var eşime de sinir oldummmmmmmm offffffffffffff
eminecim sen nöbetlerde geç saatlere kadar ayakta kaldığın için ogünlere özel bi menü hazırlaman gerekir,bi arkadaşın diyetisyeni kız geç yatıyo diye saat 10'a ara öğün koymuştu mesela,sen de öyle bişey yapsan,bir de sizin hastanede diyetisyen var mı?
kızlar nasılsınız biz daha yeni geldik eve gezdik tozduk yedik içtik geldik
slm kızlarr napaysınızzzz çok özlemekteyim sizii yaaaaaa(
ben bildiğiniz gibiyimDDDD 2 kg aldım ama hepsi memişlerde DD kocaman oldular yaaa önümü göremiyorum hahaha
slm kızlarr napaysınızzzz çok özlemekteyim sizii yaaaaaa(
ben bildiğiniz gibiyimDDDD 2 kg aldım ama hepsi memişlerde DD kocaman oldular yaaa önümü göremiyorum hahaha
selam canım ben 4 gün tatildeyim yarında tatil durmadan film seyrediyoruz
artık senin için dam üstünde un eler tombul tombul memeler şarkısını söyleyebiliriz
selam canım ben 4 gün tatildeyim yarında tatil durmadan film seyrediyoruz
artık senin için dam üstünde un eler tombul tombul memeler şarkısını söyleyebiliriz
negüzell bende istiyorum yaaaaaaa 1,5 gün tatil yetmiyorr banaaaa yarın yine iş varr veee ben gitmek istemiyorum püfss ((
kuzucumm tambana göreeee birrrr şarkııııııııı olduuuuuuuuuuuuu aynennnnn öyleyiimmmmmgöbek diye birşey yokkkkkk dümdüzzzz ama memişler aldı başını gidiyor
oy hani yerim ben o kilo alan yerlerini diycem olmayacak....
yerim ben göbüşünü bebişini.............
iyisinizdir inşallah ikinizde nasıl kontrolleriniz falan
:))emoşum aslındaa yesen fena olmaz yaaa bendende gider azcık inş.. sütt olur bukadar büyüdüler işe yararlar inş.D
Hmss kontrollerimizz güzel canım tarama testimizz temiz şükür, benim idrarda iltihap var habire su içiyorum onun dışında sıkıntı yok şükürr,oğlişimde ii inş. bıdık büyüdükçe beniim içimi bulandırmaya başladı yaramaz.
Sen nasılsın fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?