- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #71.341
malatyanın köylerine helikopterlerle yiyecek atıyorlarmış yakında bizede yiyecek atacaklar havadan
o bazen bana da oluyor. bir kupa sıcak suyun içine bir kabuk tarçın at. yada bitki çayı iç. en olmadı kocaman bir bardak soğuk su iç.
bunlar işe yaramaz ise aç zayıf kadınların resimlerine bak yada zayıflayanların
kızlar ben çıkıyorum. bu arada kendi kendime french oje sürdüm ilk defa. gayet başarılı oldu:) aştım kendimi resmen
kızlar orda mısınız asağıdakiler? ben bi kitap okuorm açlık oyunları die cok gzl 23 martta sineması gelcekmiş mutlaka gtcem tavsiye ederm cok gzl.2 ve 3. sü de varmıs seriyi okuyan var mı nasıl devam edebilir ki bu kitap
naber ilkin????
ii sayılır cnm hastalıklarla ugrasıorm sen nasılsın
iyiyim canım kızlarla yeni bir diyet yapıyoruz inş iyi olacak bakalım..bunyeni toparlamak için bişiler yapsan canım..niye ole hasta oluyosun
bilmiorm valla cnm sürekli hastaym ben iileşemiorm bir türlü:/
geçmiş olsun kendine iyi bak..olmadı kanına falan baktır belki genel bir sorun vardır..gorusuruz ilkinciğim cıkıyorum ben
kızlar ben çıkıyorum. bu arada kendi kendime french oje sürdüm ilk defa. gayet başarılı oldu:) aştım kendimi resmen
menum
kahvaltı
1,5 dilim ekmek
1 yumurta
bol yeşillik
öğle misafirlikteydim
1,5 dilim börek
1 bardak ayran
ara
1 adet bayram sekeri kadar minicik çilkolata
1 adet portakal
akşam
2 tavuk baget
1 dilim ekmek
koca kase bir salata
spor 35 dakika eliptik
60 mide
60 alt karın
30 kol
30 bacak hareketi
su 1,5 litre
kokuyu ben de izlemiştim güzeldi,bizim de film arşivimiz geniştir.konusu ne canım
biz dün perfume- koku- bir katilin hikayesine baktık
bugün 1408 e baktık
ikiside izlenir
Ay aslı gerçekten ne zaman bi kar haberi seyretsem hep aklıma geliyorsun,bi hayırlısıyla biteydi şu kış.malatyanın köylerine helikopterlerle yiyecek atıyorlarmış yakında bizede yiyecek atacaklar havadan
Ohh ne güzel hem yoğurdun hem de yakışıklı bi sevgilin olur kııız.yoğurduda helikopterden bir emrdiven sarkıtıp yakışıklı biri getirir balkona
İlkin ben okudum 3 kitabı da harika gerçekten aynı heyecan 3 kitap boyunca devam ediyo,gerçekten elimden bırakamamıştım ve 3ünü de peşpeşe okumuştumkızlar orda mısınız asağıdakiler? ben bi kitap okuorm açlık oyunları die cok gzl 23 martta sineması gelcekmiş mutlaka gtcem tavsiye ederm cok gzl.2 ve 3. sü de varmıs seriyi okuyan var mı nasıl devam edebilir ki bu kitap
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-yarım greyfurt
-1 dilim ekmek
-4-5 ince dilim köy peyniri(beyaz peynir olarak yaklaşık 1,5 dilim yapar)
-booool salata(marul,tere,maydonoz,limon)
ÖĞLEN
-1 yumurta
-1 ısırık çikolata (ama öyle azdıki yedimmi bende bilmiyom)
AKŞAM
-yarım greyfurt
-5-6 kaşık keşkek
-2 bardak ayran
kahvaltı
6 adet yeşil zeytin
6 adet etiform
1 kk peynir
ögle
1 kase yogurt
3 y.k. tavuk gögsü haşlama
ara
1 küçük elma
4 etiform
akşam
2 dilim ekmek
1 y.k. acılı zeytinyağı
1/2 kase mercimek çorbası
1 y.k. tavuk gögüs haşlama
2 y.k. yogurt
güzel ama sonu daha farklı olabilirdi sanki cnaım
hehhee yaparlar valla
yoğurduda helikopterden bir emrdiven sarkıtıp yakışıklı biri getirir balkona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?