Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar bugün yediklerimi yazayım bugün pudingli pasta felan yedim oyüzden akşam yemeğimi çok erken ve hafif yedim dengeledim
sabah:1simit,beyaz peynir,domates
ara:10yeşil erik
öğlen:1 tabak sebzeli tavuk yemeği,2dilim ekmek,yoğurt
ara:2dilim pudingli pasta
akşam:1kase cacık,1kase yağsız yeşil salata
sporuda sabah yazmıştım ama gene yazayım: sabah 1saat yürüdüm 1saat yüzdüm birazdan çıkıp 1saatte bisiklet sürecem bugünlük bukadar kızlar

herkese hayırlı akşamlar.. umarım herkes iyidir.. geçmişe bakamamdım daha.. hem pc başında yemek yiyom hem size yazıyom valla bizimkiler geç yiyecek bugün durum onu gösteriyo.. yagmurda sicim gibi yagıyo akşam yürüyemeyecem diye şimdiden yemegimi yiyorum....
sabah 5 kalkış bir ceviz bir kayısı bir nescafe...
bir saat 15 dakika yürüyüş..
satt 9 60 gr kepek ekmegi domates peynir salatalık karışımı sandviç..
arada bir diyet bisküvi 2 kayısı kurusu....
öglen kadın budu köfte yanında patates garnitur domates corbası tatlı vardı.. ben bir kepce domates corbası yedim birde garnitur patatesi ekmek yemedim köftenin ucundan bir parca kopardım...
arada bir diyet biskuvi eve gelince arkadaşa ugradım 3 kaşık bulgur pilavı mis gibiydi valla domatesli neredeyse diyet güme gidiyordu zor toparlayıp eve kaçtım.. şimdiee kemeksiz bir porsiyon az yagla pişmiş yogurtlu kabak yiyorum...
dedigim gibi akşama yürüyemiyecem sicim gibi yagmur yagıyo ama çok acım valla yemeklere sardırmamak için kendimi zor tutuyom.. aldıgım kiloyu vermişim 200 grda alta inmişim o heveslendirdi beni.. bu cuma zorlayıp 65 görüm dedim ama bellki yapamayacam bir kiloya bile bu gidişle fit olacagım ... ben geçmişe bakım geliyorum Şeniz

ay sinir oldum gerildimmmmmmmmmmmmmmm... geçmişe hiç bakamamdım ya imkansız bişey hata veriyo sürekli.. artık bugün böle idare edin inşallah kimsede sorun yokturdur.. baya bir boguştum siteyle ama olmuyo işde.... dün sabah 2 saat yürüdüm.. eve geldim halıları yıkadım sobayı silkeledik.. sagolsun eşim baya yardım etti.. ama valla öldüm yorgunlukdan tam dinlenecen diyince karnımda bir agrı ölüyorum sandım acillik oldum demek havalar daha ısınmadı burada ... ayaklarım sılanınca sonuç ortada işde... valla yaşlanmışız galiba eskiden iş güç beni hiç yormazdı şimdi bakıyorum hemen yoruluyoruz..
seda valla götürmüssün bugün maşallah.. ama öle cok spor yapmışsınki hiç bişeycik olmaz bayada kilo verirsin.. ben 2 saat yürümeye veriyorsam o yüzme ne öle ya valla heveslendim bir saat.. bişey diyimmi ben yüzme bile bilmem.. ama burada 2 sene önce havuz acılmıştı oraya gittmiştim.. hoca baya kalori harcandıgını ve bütün vucudun calıştıgını sölerdi.. birde suyun altnda yapamadıgın şeyleri yarasın hiçde zorlanmazdın derdi.. valla imrandim şimdi sana....
kıslar ben cıkım siz yoksunuz kk da bir yerede bakamıyorum.. artık 2 msj oldu ama benden bu kadarlık kalın saglıcakla.. bugünde beni böle idare edin hepinizi kocaman öptümmmmmmmmmmmŞeniz

ayyyyyyyyy bu arada sölemeden edemeyecem bireyselden 80 lerden 19 lara sıcramışım... kıskananlar catlasın... kız nesliiiiiiiiiiiiiiiii oradada gececem galiba seni kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: şakkıdı

canım aldığın kiloyu vermene çok sevindim evet yüzme heryeri çalıştırıyor gerçekten
ama işte bırakınca benim kasların üstünü yağ bağlamıştı kafamçokkarıştı çok şükür hepsini erittim sayılır oyüzden yeniden şekillenmek için tekrar başladım yüzmeye ama yürüyüşüde bırakmadım bugün akşam 1saatte bisiklet sürdüm yeni geldim toplam 3saat oldu yediklerim gitmiştir..zaten birazda bilerek yedim pasta yani canım istedi kendimi tutmadım çünkü 2gündür detoks yapıyordum cumadan 2kilo eksiğim güzelim oyüzden bugün izin verdim kendime gerçi sonra dayanamadım akşam cacıkla geçiştirdim hemde akşam yemeğini 6olmadan yedim..buarada çok geçmiş olsun yorma kendini dikkat et canım ayaklarını ıslatınca üşüttün galiba

şekerler nasıl gidiyor
siteye giremeyince sizinlede görüşemedik
benim misafirler henüz gitmedi çok fenalardayım ben yaa

ii aksamlar kizlar k k bize karsi acilmiyo sayfalar acilsada sifreyi giremiyorum..... neyse benim hafta sonu fazla yemesemde az az derken karisti biraz evden ciktinmi karisiyor zaten ..... bugun fazla yemedim ama dengeli olmadi calistim bugun sabah klasik kahvalti oglen 1 dilim kepek ekmegi 5 tane patates kizartmasi ikindin sutlu ekmek yedim aksam 50 gr kirmizi et 3 kasik yesil fasulye 5 kasik pilav... ama spor namina bisey yok ama allahtan calistim oturmadim..... sedaaa 38 bedenin hayirli ugurlu olsun 38 goremeyiz ama 40 veya 42 gorsem yeter bana.... hemsom yoksun giremedin sende sayfaya insallah moralin ve keyfin iidir hemsom benim.... sibel hosgeldin geri donduyune sevindim.... siyah yine supersin sana dieyeck lafim yok yeterki nazar deymesin sana.....

çok sağol canım darısı size inşallah :Saruboceq:

canım bu kadar çok spora kilomu dayanır.hihoyyyt

kızlar babam rahatsızlığından dolayı akşam ankaraya kontrole gidecek.ne olur onun için dua eder misiniz?sonuçları kötü çıkmasın bir sorun olmadan gelsinler diyeee.babam çok endişeli bu yüzden bizlerde gerginiz açıkcası

günaydın herkese ben 6da uyandım ders çalıştım yarın sınavım var..sporumu henüz yapmadım bugün yüzmeye gitmicem koşmaya çıkacam birazdan..kızlar site düzelmiş artık gelin yaa

canım çok geçmiş olsun dualarımız sizinle içini ferah tut herşey iyi olur tatlım...

hava baya serin bugün,şimdi sıkı sıkı giyindim yürümeye koşmaya gidiyorum kızlar öğlen okula gidecem ödev teslim etmeye sonrada tümgün ders çalışmam gerek evde olacam sık sık uğrarım umarım bugün hareketlenir biraz burasıı

herkese gunaydın sıte duzelmıs cok sevındım...

sedacım detoks bayagı ıse yaramıs bende bugun yapmayı dusunuyorum hosuma gıttı bayagıı..

sıyah bende yuzme bılmıyorum merak etme ...ama ögrensek ıyı olcak...

guleysa cok gecmıs olsun...

kaptan nerdesın yaww....gel artık bak bende dun aldım carnıtıne....eczacı yok dedı şok oldum neden dedım bu aralar bayanlar acayıp saldırıyor bu ılaca bulamıyoruz dedı bayagı aradık bulduk sonunda...dusun artık....

tugba senden naber canım yoksun bugun...

eylulce nasıl 42 gıyemıyorsun senın boyun kac?ben 40-42 gıyıyorum...

aksam tam 2 saat yurudum en sonunda acayıp yagmur ındırdı hemde sagnak sekılde esım aradı nerdesın gelıp alayım dıyor geldı aldı gulmekten yerlere yatıyor tam zamanını buldun dıyor allahtan ıslanmadım...

aksam 2 tabak corba ıctım bırde tam adet dönemı karnım felaket şiş o yuzden sıkmak ıstemedım cunku basım cok agrıyor bugun daha sıkı yapıcam...gercı dun öglen zeytınyaglı engınar yemıstım...

benden bu kadar felaket acım gıdıyorum sonra gelırım...

günaydın şekerler
neslihan siteye giremiyormuş o yüzden gelemiyordur
bugün girebilir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…