- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.101
ay sinir oldum gerildimmmmmmmmmmmmmmm... geçmişe hiç bakamamdım ya imkansız bişey hata veriyo sürekli.. artık bugün böle idare edin inşallah kimsede sorun yokturdur.. baya bir boguştum siteyle ama olmuyo işde.... dün sabah 2 saat yürüdüm.. eve geldim halıları yıkadım sobayı silkeledik.. sagolsun eşim baya yardım etti.. ama valla öldüm yorgunlukdan tam dinlenecen diyince karnımda bir agrı ölüyorum sandım acillik oldum demek havalar daha ısınmadı burada ... ayaklarım sılanınca sonuç ortada işde... valla yaşlanmışız galiba eskiden iş güç beni hiç yormazdı şimdi bakıyorum hemen yoruluyoruz..
seda valla götürmüssün bugün maşallah.. ama öle cok spor yapmışsınki hiç bişeycik olmaz bayada kilo verirsin.. ben 2 saat yürümeye veriyorsam o yüzme ne öle ya valla heveslendim bir saat.. bişey diyimmi ben yüzme bile bilmem.. ama burada 2 sene önce havuz acılmıştı oraya gittmiştim.. hoca baya kalori harcandıgını ve bütün vucudun calıştıgını sölerdi.. birde suyun altnda yapamadıgın şeyleri yarasın hiçde zorlanmazdın derdi.. valla imrandim şimdi sana....
kıslar ben cıkım siz yoksunuz kk da bir yerede bakamıyorum.. artık 2 msj oldu ama benden bu kadarlık kalın saglıcakla.. bugünde beni böle idare edin hepinizi kocaman öptümmmmmmmmmmmŞeniz
ii aksamlar kizlar k k bize karsi acilmiyo sayfalar acilsada sifreyi giremiyorum..... neyse benim hafta sonu fazla yemesemde az az derken karisti biraz evden ciktinmi karisiyor zaten ..... bugun fazla yemedim ama dengeli olmadi calistim bugun sabah klasik kahvalti oglen 1 dilim kepek ekmegi 5 tane patates kizartmasi ikindin sutlu ekmek yedim aksam 50 gr kirmizi et 3 kasik yesil fasulye 5 kasik pilav... ama spor namina bisey yok ama allahtan calistim oturmadim..... sedaaa 38 bedenin hayirli ugurlu olsun38 goremeyiz ama 40 veya 42 gorsem yeter bana.... hemsom yoksun giremedin sende sayfaya insallah moralin ve keyfin iidir hemsom benim.... sibel hosgeldin geri donduyune sevindim.... siyah yine supersin sana dieyeck lafim yok yeterki nazar deymesin sana.....
şekerler nasıl gidiyor
siteye giremeyince sizinlede görüşemedik
benim misafirler henüz gitmedi çok fenalardayım ben yaa
selam kızlar bugün yediklerimi yazayım bugün pudingli pasta felan yedim oyüzden akşam yemeğimi çok erken ve hafif yedim dengeledim
sabah:1simit,beyaz peynir,domates
ara:10yeşil erik
öğlen:1 tabak sebzeli tavuk yemeği,2dilim ekmek,yoğurt
ara:2dilim pudingli pasta
akşam:1kase cacık,1kase yağsız yeşil salata
sporuda sabah yazmıştım ama gene yazayım: sabah 1saat yürüdüm 1saat yüzdüm birazdan çıkıp 1saatte bisiklet sürecem bugünlük bukadar kızlar
kızlar babam rahatsızlığından dolayı akşam ankaraya kontrole gidecek.ne olur onun için dua eder misiniz?sonuçları kötü çıkmasın bir sorun olmadan gelsinler diyeee.babam çok endişeli bu yüzden bizlerde gerginiz açıkcası
canım bu kadar çok spora kilomu dayanır.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?