Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kizlar amanin ya ben niye giremiyom bu siteye atacam kaldirip su bilgisayari deli oldum ya
simdi kahve iciyorum pazara gidecegim ondan sonra birdayim bakalim bugun herisimi bitirdim ama siteye diger kadinlar kulubunun topiginden giris yapiyorum ayrica oldukcada yavas sinir oldum gecmiside gelince okurum artikin destinam canim gecende yapmis oldugum su saari listeleri bana bulup buaraya yapistirirmisin canim daha liste yapamadim cumartesinden beri giremiyorum cunku icimde kaldi
zahmet olacak guzelim ama bende sana yukleniyom hep
yanliz alinti yap ama bastaki [Q...neslihan ]yazan yeri bide sondaki [Q....]le biten yeri sil oyle alinti yap ben geldigimde listeleri yapim zaten defterimide bulamiyom ariyacagim bakalim
simdi hepinizi opuyorum bir saat sonra gelecem

anammm nesli gelmiş hoş gelmiş
naptın bacım nasılsın

günaydın şekerler
neslihan siteye giremiyormuş o yüzden gelemiyordur
bugün girebilir inşallah

kiz burdayim geldim ama obur topik varya su yeni kadinlar kulubu ordan girdim yoksa baska turlu giremiyorum nasil oldu bende anlamadim neyse ben gelecem burda olursan gorusuruz canim kiz 69 kilomu oldun sende beni gececen ufffff

bugün bizim burası çok rüzgarlı resmen fırtına var yani
ama sabah herşeye rağmen yürüdüm hemde 140 dk

kiz burdayim geldim ama obur topik varya su yeni kadinlar kulubu ordan girdim yoksa baska turlu giremiyorum nasil oldu bende anlamadim neyse ben gelecem burda olursan gorusuruz canim kiz 69 kilomu oldun sende beni gececen ufffff

öbür kadınlar kulübü ne kız hem nasıl ordan giriyosun anamadım hiç
şeker kilom 69,9 ama seni geçeceğimden emin olabilirsin hele ki şu misafirlerimde giderse
kim tutarki o zaman beni

ooohhh beeeeeeeeeeeeeeeeee.bu kkya ve sizlere benden.

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Gunaydın kızlar
dun cok yoruldum hertarafım agrıyor
evı temızledım sonra aksam ustu komsumla 1 bucuk saat yurudum artık hergun yurucez
bugunde temızlık yapcam bırsurude utu var yapılacak-tatlicadiarzu-
kızlar serınce yokmu cıktımı, ızınlımı merak ettımde

ooohhh beeeeeeeeeeeeeeeeee.bu kkya ve sizlere benden.

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

evet canım yaaa
nasıl alışmışım bende
açılmayınca ızdırap oldu resmen

anaaaaa site dünmü geldi.vallahi gece 1 e kadar hep sık sık baktım hala yok.sabh yine baktım yok.sonra destinayla görüşünce o dedi.sık kullanılanlardan girme diye.yoksa ben hala gelemiyecektim yaaa.tekrara teşekkürler desdtinam.
buarda daha pek geçmişi okuyamadım.sibelll hoşgeldin be gözüümm.çook şükür yaaa.

raporum.dün sabah öğlen sade yoğurt.akşam yoğurdun içine keten tohumu atıp yedim.saat 10da salatalık ve çilek yedim.dün arda salatalık elma , mısır püsküllü çaylada kayısı yedim.
bugün sabah sularımı içtim toplam 1 lt.yaptı.ardından 2 kayısı ve sıcak su yedim.birazdan kepek ekmeğinin üstüne peynir koyup salatalık ve domatesle yicem. öğlen yoğurt.akşam yine keten tohumlu yoğurt.

rose merhaba
neler yapıyorsun
kız senındemı kılon aynı hıcmı veremedın ben yokken
aahh basma yarama.verdim verdiğimide aldım.banlıyacağın salmıştım kendimi.şimdide acısını çekiyorum işte.şimdi yine sıfırdan başladımişte böyle benim 1 aylık hikayem.pardon mazim.sen neler yaptın.
evet canım yaaa
nasıl alışmışım bende
açılmayınca ızdırap oldu resmen

evetakrep yaa.sanki çok sevdiğin bi kişiden ayrılmak ve onu özlemek özlemek gibi dimi.inşallah bidaha böyle olmaz.

neyse önce işlerimi bitireyim.sonra vkahvaltımı yapayım çünkü gecikiyorum.sonra görüşürüz.

sporumu yaptım geldim kızlar oley herkes girebilmiş sonunda çok sevindim
1saat yürüyüş
30 dk koşu
200 mekik
200 bacak açma-kapama
50 yanlara eğilme
50 bel çevirme
spor bugünlük bukadar kızlar ders çalışmam lazım ara ara gelirim öptüm hepinizi

evet canım çok işe yaradı detoks inan karnım düz oldu nerdeyse tabi sporla birlikte yaptım..süper yürümüşsün harikasın umarım hergün böyle yürürsün tatlım
şimdi 40-42 giyiyorsan seninde 38e inmen yakındır güzelim bekliyorum seni sanada alırız yakında 38beden bir pantolon kaydirigubbakcemile5

ay burasıda öyle canım yürürken başım ağrıdı resmen fırtınadan..buarada süper yürümüşsün canım tebrikler a.s.

evet canım fena rüzgarlıydı..gerçekten süper oldu..bi ara öyle hızlandımki yağlara hücum diyordum resmen..hala ayaklarım acıyor ama olsuniyi oldu...
akşama yemekli misafir de gelecek onlara da hazırlık yaparım çıkamayabilirim akşam yürüyüşe..ve evde de var yatılı misafirkafamçokkarıştı bu ara misafir takılıyorumsırnaşık şey

kolay gelsin tatlım işin zor gerçekten yatılı misafir çok uğraştırıcıdır

uff yaa inşallah bende alırım 38 beden pantolon

canımcım dün detoks yapmış gibi olmuşsun sende yoğurt ve meyve dışında bişey yememişsin birde bol su içtiysen tartıya yansır hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…