- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.121
günaydın şekerler
neslihan siteye giremiyormuş o yüzden gelemiyordur
bugün girebilir inşallah
kiz burdayim geldim ama obur topik varya su yeni kadinlar kulubu ordan girdim yoksa baska turlu giremiyorum nasil oldu bende anlamadim neyse ben gelecem burda olursan gorusuruz canim kiz 69 kilomu oldun sende beni gececen ufffff
ooohhh beeeeeeeeeeeeeeeeee.bu kkya ve sizlere benden.
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
aahh basma yarama.verdim verdiğimide aldım.banlıyacağın salmıştım kendimi.şimdide acısını çekiyorum işte.şimdi yine sıfırdan başladımişte böyle benim 1 aylık hikayem.pardon mazim.sen neler yaptın.rose merhaba
neler yapıyorsun
kız senındemı kılon aynı hıcmı veremedın ben yokken
evet canım yaaa
nasıl alışmışım bende
açılmayınca ızdırap oldu resmen
bugün bizim burası çok rüzgarlı resmen fırtına var yani
ama sabah herşeye rağmen yürüdüm hemde 140 dk
herkese gunaydın sıte duzelmıs cok sevındım...
sedacım detoks bayagı ıse yaramıs bende bugun yapmayı dusunuyorum hosuma gıttı bayagıı..
sıyah bende yuzme bılmıyorum merak etme ...ama ögrensek ıyı olcak...
guleysa cok gecmıs olsun...
kaptan nerdesın yaww....gel artık bak bende dun aldım carnıtıne....eczacı yok dedı şok oldum neden dedım bu aralar bayanlar acayıp saldırıyor bu ılaca bulamıyoruz dedı bayagı aradık bulduk sonunda...dusun artık....
tugba senden naber canım yoksun bugun...
eylulce nasıl 42 gıyemıyorsun senın boyun kac?ben 40-42 gıyıyorum...
aksam tam 2 saat yurudum en sonunda acayıp yagmur ındırdı hemde sagnak sekılde esım aradı nerdesın gelıp alayım dıyor geldı aldı gulmekten yerlere yatıyor tam zamanını buldun dıyor allahtan ıslanmadım...
aksam 2 tabak corba ıctım bırde tam adet dönemı karnım felaket şiş o yuzden sıkmak ıstemedım cunku basım cok agrıyor bugun daha sıkı yapıcam...gercı dun öglen zeytınyaglı engınar yemıstım...
benden bu kadar felaket acım gıdıyorum sonra gelırım...
ay burasıda öyle canım yürürken başım ağrıdı resmen fırtınadan..buarada süper yürümüşsün canım tebrikler a.s.
evet canım fena rüzgarlıydı..gerçekten süper oldu..bi ara öyle hızlandımki yağlara hücum diyordum resmen..hala ayaklarım acıyor ama olsuniyi oldu...
akşama yemekli misafir de gelecek onlara da hazırlık yaparım çıkamayabilirim akşam yürüyüşe..ve evde de var yatılı misafirkafamçokkarıştı bu ara misafir takılıyorumsırnaşık şey
evet canım çok işe yaradı detoks inan karnım düz oldu nerdeyse tabi sporla birlikte yaptım..süper yürümüşsün harikasın umarım hergün böyle yürürsün tatlım
şimdi 40-42 giyiyorsan seninde 38e inmen yakındır güzelim bekliyorum seni sanada alırız yakında 38beden bir pantolon kaydirigubbakcemile5
anaaaaa site dünmü geldi.vallahi gece 1 e kadar hep sık sık baktım hala yok.sabh yine baktım yok.sonra destinayla görüşünce o dedi.sık kullanılanlardan girme diye.yoksa ben hala gelemiyecektim yaaa.tekrara teşekkürler desdtinam.
buarda daha pek geçmişi okuyamadım.sibelll hoşgeldin be gözüümm.çook şükür yaaa.
raporum.dün sabah öğlen sade yoğurt.akşam yoğurdun içine keten tohumu atıp yedim.saat 10da salatalık ve çilek yedim.dün arda salatalık elma , mısır püsküllü çaylada kayısı yedim.
bugün sabah sularımı içtim toplam 1 lt.yaptı.ardından 2 kayısı ve sıcak su yedim.birazdan kepek ekmeğinin üstüne peynir koyup salatalık ve domatesle yicem. öğlen yoğurt.akşam yine keten tohumlu yoğurt.
uff yaa inşallah bende alırım 38 beden pantolon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?