- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.141
kolay gelsin tatlım işin zor gerçekten yatılı misafir çok uğraştırıcıdır
ooohhh çok rahatladım.1.5 saattir spor yapıyorum.150 kere yanlara esneme,200 yukardan armut toplama,150 kolları dirsekten büküp yüzümün ortasında açıp kapatma,100 kürek çekme,48 dakika tempolu bantta yürüyüş.yanlara adım alma ama bunu saymadım.birazda oynama zıplama.
ayy sedaa sence bu benim yaptığımda detoks sayılırmı.ama ben bunu uzun süre yapmayı düşünüyorum.en azından 1 ay böyle beslencem.ama sabhları kahvaltı yapcam sadece.bugün öğlen yeşil acı biberli salta ve yoğurt yiycem nasipse.
ya destinam sorma başım ağrıdı ama dün zatenyataktan kalktığımdan beri başım ağrıyodu.ağrı kesici içtim yinede geçmedi ama buna rağmen yemedim .aslında yedim .sık sık 2 saate bir felan saltlık elma tarzı bişeyler yedim.
sedaa ne o kiz pas vermiyon konusmuyormuyuz hayirdirr
canım çok sevindim bukadar spor yapmana harikasın kaydirigubbakcemile5
tabi canım yoğurt ve meyve dışında birşey yememişsin birkaç gün yap toksinleri fazla suyu at ama sürekli böyle beslenme bence tatlım yemekte yemen lazım bari öğlenleri ye yoksa bırakınca hemen geri alırsın verdiklerini hem sağlığından olursun zaten hergün bukadar spor yaparsan çok rahat verirsin güzelim
bak neslihan allahta razı değil bu hafta senin şu sarıkartlı listene.ısrar etme işte gelmiyo.bırak haftaya kalsın inatçı karı.
teşekkürler fıstığım.bundan sonra böyle nasipse.amn gülüm ben şimdi yemeye bi başlarsam tutamamkendimi.böyle iyi yapabildiğim yere kadar yapayım.böyle yapmazsa ben ayda 2 kilo bile veremiyorum.gelirse gels,in napayım.ramazandan sonra sil baştan daha sağlam adımlarla ilerlerim artık.eğer bu şekildede veremezsem sadece suyla yaşayacam bu gidişle.kaydirigubbakcemile3
ya fena oldum anam bir sonraki sayfaya gecemiyom hata veriyor sizde oluyormu bilmiyorum su lsiteleri tam dort defa yaptim dordundede gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?