Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslım bu nasıl akşam yemegi...
patates makarna pilav .keşke hepsinin yerine 1 tabak makarna yeseydin..akşama 3 de aynı tür olmamış bence

hepinize günaydın ..şükür nöbet bitecek.evime gidecegim inşalah..

çok yorgunum gün boyu gelemem herhalde

evet cnm haftasonları cok zor oluyor diyet yapmak..dün eşime sinir oldum :)
cay içiyoruz..en buyuklerinden kocaman bir paket lays almış
dedim bunda sonra ne alıyosan kucugunu al tek başına ye

Allah kolaylık versin işşiniz kutsal valla..

menun guzel canım sabah ve öğleninde birine yeşillik olsa,birde 4 öğün vermiş ya kadın videolarında 4 öğüne de süt ürünü koymuş bende dun dışarda oldugum için yapamadım 4 öğünde de süt ürünü tuketmemiz lazım ki amacına ulaşsın diyetimiz

bende yerim onun o guzel duduşlarınıııııııııııııııııııııııı

günaydın kızlar.valla bugün spora gidemedim.mide ağrısıyla kalktım yataktan.hafifledi ama hala var.nerden çıktı bu ya.neyse ben geçmiş yapayım

vay oya bayıldım menüne.ama keşke akşamda salata neyim yeseydin

bence çok güzel canım menün.afiyet olsun

harika menü ve sporlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

menü güzel.bir ısırık çikolata daha da güzel.bu menünle kocaman bir ısırık alsan da olurdu canım

ay canım kıyamam ben sana ya

harikasın hazal.bu hafta çoookkkk gidecek kilolar.inşallaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh

hiç susumazlar canım o minik insanlar.hele birde konuşunca annenin babanın ilgisini çekip de daha şirin olduklarını kavrayınca aman aman

patates pilav makarna.çok çeşit ama aynı grup aslı.keşke şöyle güzel bir salata ve yoğurt yiseydin

03.03.2012 Menüm

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek

öğlen :
1 tane baklava

akşam:
Fırında Patates(yarım tabak kadar)

spor
yarım saat leslile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…