Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben senin yerine giderim canım işe ben sıkıldım evde oturmaktan ama maaşını alırım

kızlarrr iii gecelerr ben kaçıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sevmek sizi herkese selamlar

ben senin yerine giderim canım işe ben sıkıldım evde oturmaktan ama maaşını alırım

kiki bak uyanığaaa:))) kızz maaşım kuşaaa dönüyorr borçlarımdan dolayıı hepside otomatik bulursna bişi al senin olsun hehe

ayy kolay gelsin emoşumm
slm kızlarr napaysınızzzz çok özlemekteyim sizii yaaaaaa (
ben bildiğiniz gibiyimDDDD 2 kg aldım ama hepsi memişlerdeDD kocaman oldular yaaa önümü göremiyorum hahaha
ayy ebnimde kocaman olmuşlarıdı hemencecik=) hala büyük ya alişmişim küçük memişe çok büyük geliyo=)

ayyyy yerim o oğluşu bennn yaramaazzzzzzzzz iç canım bol bol suu benimde 2 kere idrar da iltihap olmuştu hamileyken dikkat ett

sabah
1,5 dilim ekmek
1kk peynir

öğle
avuc içi kadar tavuk
1 bardak ayran

ara
köy peyniriyle yapılmış yağsız tost
1 domates

akşam
3 köfte
1 dilim ekmek
salataaa

kocaya kızdım sporda yapamadım yarın sabah yapicim ama kaçarı yok

benim kızın cenesi düştü yaaa bebebebebebe dededededee eeeeee yeyeyeyeyyeye susmuyoo hehehe=) çoçk şirin ısırcam ağzınıııııı az kaldııı..bakalım nöbet kaça kadar olacak bugunn=( offf sabahh uyumak istiyorum 11e kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrr=))))

vav süper kız boş ver kocayı bugüne enazından 20 dak egzersiz ekle ya benim için nolurrrr

bana gönder ben bakarım canım cadıya

olur kız ben de 2 tane begen begendigini al

büyüğü alayım ben küçüğü bekleyemem

bana gönder ben bakarım canım cadıya

büyüğü alayım ben küçüğü bekleyemem

olur canım gerçi 3 yaş var aralarında daha taze dersen küçükte olur ilkoul 1. büyük 4.sınıf sen bilirsin....

sabah-öğle
4 dilim sucuk
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
2 bardak çay

ara
1 bardak çay
3 bisküvi

akşam
3 kaşık patates
3 kaşık pilav
3 kaşık makarna

ara
1 bardak turşu suyu (hastalanmaya karşı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…