Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

buldum şimdi bakalım açılacak mı emine sen netten mi izledin eğer netten izlediysen hangi site bana söyler misin

buldum şimdi bakalım açılacak mı emine sen netten mi izledin eğer netten izlediysen hangi site bana söyler misin

kız sen ne cok film izliyosun ben üseniorm valla nette okey oynamak daha ii gelio izlemek istiorm ama kötü cıkar die cekiniorm

hoşgeldin hazal eski çikolata canavarlarından kim kaldı.sende harika gidiyorsun canım
aa bu hafta kararlıyım canımmmmmmmmmmmmmm=)

canım spor alışkanlık oldu.30 dk.sürüyor ve çok zevkli.
ne güzel canım ya süpersinmn
bende de aynı durum var canım hiç acıkmıyorum ya bir tuhaf..ya vardır ayça'nın bi bildiği :)
evet evet bu çok güzelll
slm kızlar nasılsınız
yarım saat lessie yaptım
wawww süpersin aslııı

iyidir bebişimmmmm tum gun dısardaydım yeni geldim senden naber ders diyet güzel duduşlu Denizim??
diyet süperrr ders süperrrr kızda süperr bugunnnnnn=) muhteşem üçlüüü

çok güzel canımmmmmmmm sadece simit fazla bence yarısını yeseydinn

süper menü canım

oyy oyy herkes burda bende yatmaya gidecektim bi bakiim dediydim..benim kız akşam uykusuna erken yattı bende ona eşlik edecem şimdi çok hastalandım zaten bi halsizlik var üstümde....

iyi akşamlar kızlar,çok şükür ki yine diyet açısından güzel bi gün oldu ama regly dönemlerinde benim sinirlerim çok bozuk oluyor ,çatacak yer arıyorum,oyüzden biraz sinirlerim bozuk,sebepsiz yere haa.neyse şimdi geçer inşaallah.

evet canım ya dün 3.30 da uyudu valla=( çok acıktımmmm o yüzden içtim bende aama yarım bardakk..ya bu arada ayşe ya ben gündüz falan hiç acıkmıyorum çok güzelll buu=) acaba psikolojik mii=)
ben de acıkmıyorum çok fazla hazal yaaa,çok güzel sanırım çok iyi motive olduk.maaşallah bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…