- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #71.561
buldum şimdi bakalım açılacak mı emine sen netten mi izledin eğer netten izlediysen hangi site bana söyler misin
kız sen ne cok film izliyosunben üseniorm valla nette okey oynamak daha ii gelio izlemek istiorm ama kötü cıkar die cekiniorm
buldum şimdi bakalım açılacak mı emine sen netten mi izledin eğer netten izlediysen hangi site bana söyler misin
canım ben cd den izledim ya
aa bu hafta kararlıyım canımmmmmmmmmmmmmm=)hoşgeldin hazal eski çikolata canavarlarından kim kaldı.sende harika gidiyorsun canım
ne güzel canım ya süpersinmncanım spor alışkanlık oldu.30 dk.sürüyor ve çok zevkli.
evet evet bu çok güzelllbende de aynı durum var canım hiç acıkmıyorum ya bir tuhaf..ya vardır ayça'nın bi bildiği :)
wawww süpersin aslıııslm kızlar nasılsınız
yarım saat lessie yaptım
diyet süperrr ders süperrrr kızda süperr bugunnnnnn=) muhteşem üçlüüüiyidir bebişimmmmm tum gun dısardaydım yeni geldim senden naber ders diyet güzel duduşlu Denizim??
menum
1 tost
bol maydonoz
öğle
avuç içi kadar tavuk
1 dilim ekmek
1 adet elma
ara dışardaydım
1 simit
1 bardak portakal suyu
akşam
yarım kase corba
1 kase yogurt
1 havuç rendesi
ilerleyen saatlerde 1 meyve yiyebilirim
spor 3-4 saat hiç oturmadan yurudum gezdim :)
yine de birazdan yapcam biraz
menum
1 tost
bol maydonoz
öğle
avuç içi kadar tavuk
1 dilim ekmek
1 adet elma
ara dışardaydım
1 simit
1 bardak portakal suyu
akşam
yarım kase corba
1 kase yogurt
1 havuç rendesi
ilerleyen saatlerde 1 meyve yiyebilirim
spor 3-4 saat hiç oturmadan yurudum gezdim :)
yine de birazdan yapcam biraz
bu aralar taktık cnaım yoksa izlemiyordum tatil bol olunca sıkılıyoz evde
kızlar ben çıkıyorum film zamanı
oyy oyy herkes burda bende yatmaya gidecektim bi bakiim dediydim..benim kız akşam uykusuna erken yattı bende ona eşlik edecem şimdi çok hastalandım zaten bi halsizlik var üstümde....
hoşgeldin canım,canın sıkkınmış anladığım kadarıyla, çok zor bi süreç geçiriyorsun Allah yardımcın olsun,senin için dua edicem canım.mrb kızlar nassınız????? geçmiş yapiiim
ben de acıkmıyorum çok fazla hazal yaaa,çok güzel sanırım çok iyi motive olduk.maaşallah bizeevet canım ya dün 3.30 da uyudu valla=( çok acıktımmmm o yüzden içtim bende aama yarım bardakk..ya bu arada ayşe ya ben gündüz falan hiç acıkmıyorum çok güzelll buu=) acaba psikolojik mii=)
iyi akşamlar kızlar,çok şükür ki yine diyet açısından güzel bi gün oldu ama regly dönemlerinde benim sinirlerim çok bozuk oluyor ,çatacak yer arıyorum,oyüzden biraz sinirlerim bozuk,sebepsiz yere haa.neyse şimdi geçer inşaallah.
e yani oya ,1 kaşık yağdan ne olur canım yaa...oya şu anda : deli gibi yemek isteyip sadece yeşil salata yemiş ve yeşil salatasına döktüğü 1 kaşıktan biraz fazla z.yağı dökmüş olmanın verdiği vicdan azabıileyerine gelmenin saçmasapanlığıyla oturuyor
e sen hiç uyumadın mı? Ne zaman uyuyacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?