- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #71.601
Anam hay maaşallah emine, okurken başım döndü......
Ayşe ben dün menümü yazdıktan sonra 1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim ,geç yattım çünkü haliyle acıktım,ama ayçanın videolarında seyretmiştim acıkınca yoğurt +1 ekmek yiyebilirsiniz demişti de ondan yedim bende...
Ayşe ben dün menümü yazdıktan sonra 1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim ,geç yattım çünkü haliyle acıktım,ama ayçanın videolarında seyretmiştim acıkınca yoğurt +1 ekmek yiyebilirsiniz demişti de ondan yedim bende...
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim ekmek
-1 kk peynir
-bool yeşillik
-1 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-4 yemek kaşığı ıspanak
-3 yemek kaşığı bulgur pilavı
-1 fincan çay(şekersiz)
-1 dilim ekmek
ARA
-1 bardak ayran
-2 dilim arası peynirli yeşillikli sandviç
(yemek öncesi,1 saat önce)
1 dilim kek
AKŞAM
-yarım greyfurt
-1 baget
-3 kaşık pilav
bugün öğlen ve akşam yemeklerinin yerini değiştirdim,biraz önce yeşilçay eşliğinde 3-5 fındık ve badem yedim
Ayyy gerçekten,ne yediğimi size söylemessem kötü hissediyorum kendimi en iyisi söyleyim de kurtulayımhehehe iyice psikopata bağladık..suçluluk duyuyoz :))
o kek ne????
ya pilav ya kek ye :)cumayı düşün incecik giyeceğimiz elbiseleri düşün ,sıfır karın dusun..
ayy canım ya dikkat et defnoşa geçmesinnnoyy oyy herkes burda bende yatmaya gidecektim bi bakiim dediydim..benim kız akşam uykusuna erken yattı bende ona eşlik edecem şimdi çok hastalandım zaten bi halsizlik var üstümde....
bende çok sinirli oluyorum yaaaaaaaaaaiyi akşamlar kızlar,çok şükür ki yine diyet açısından güzel bi gün oldu ama regly dönemlerinde benim sinirlerim çok bozuk oluyor ,çatacak yer arıyorum,oyüzden biraz sinirlerim bozuk,sebepsiz yere haa.neyse şimdi geçer inşaallah.
valla ya diyet güzel ya da psikolojik çok gaza geldikk nazar değmesinn vallaaben de acıkmıyorum çok fazla hazal yaaa,çok güzel sanırım çok iyi motive olduk.maaşallah bize
süperr ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeekızlar spor yapıp geldim
25 dk eliptik
60 alt karın
60 yan karın
30 mide hareketi :)
yaşasın emoşş beğendiiiiiiiiiiii=)ne diyem harka harika harikaaaaaaaaaaaaa
ama 1 simit 4 dilim ekmek diye biliyorum ben.eğer öyleyse bende yerimmmmmmmmmmm=)canım ben diyetisyene gitmiştim ara ogune simit alternatifi koymuştu..cok tok tutuyomuş ya
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim ekmek
-1 kk peynir
-bool yeşillik
-1 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-4 yemek kaşığı ıspanak
-3 yemek kaşığı bulgur pilavı
-1 fincan çay(şekersiz)
-1 dilim ekmek
ARA
-1 bardak ayran
-2 dilim arası peynirli yeşillikli sandviç
(yemek öncesi,1 saat önce)
1 dilim kek
AKŞAM
-yarım greyfurt
-1 baget
-3 kaşık pilav
bugün öğlen ve akşam yemeklerinin yerini değiştirdim,biraz önce yeşilçay eşliğinde 3-5 fındık ve badem yedim
hangi filmi izliyosun aslı? yada izleyemiyosun :)))ay sinir oldum filmin yarısını izledim durmadan takılıp duruyo biraz dolsun devamını izleyecem
iyi geceler cnmben de çıkıyorum canlarım hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?