- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #72.001
normalki.hastaneler sevilecek yerler değildir..bırak duygusal bag kurmaya çalışmayı,sen çıkarına bakacaksın..hastaneyi sevmeyen biri olarak zaten ben hastaneye bir düşersem bir daha çıkamam canım
normalki.hastaneler sevilecek yerler değildir..bırak duygusal bag kurmaya çalışmayı,sen çıkarına bakacaksın..
Allah düşürmesin kimseyi oralara tabi.ama gerektiğinde de gitmek lazım yanlışmıyım?yinede sen bilirsin güzelim
anlıyorum cnm.Allah rahmet eylesin annene deben çocukken doktor olmak istiyordum aslında
galiba yaşadım kötü olaydan dolayı bu sevmememin nedeni annemi son anında ben götürmüştüm doktora
Evet canım demliyorum. Bazı Bitkileri kaynatmak yasak..80 derecenin üzerinde bitkinin etkin maddeleri ölüyormuş.. iştah kesici olarak mate çayı diyorlar ama iştahim çok yok.. Diyet için en iyi çay funda bi denicem tadıda su gibi hiç anlamıyorsuncanım ne yapacaksın çayını mı demeleyeceksin ve nasıl
bilek bel fıtıgı ne alaka cnm?
geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı çıkarmaz sana..sormak istediğin bişey olursa ben burdayım cnm.görüşürüz.kib
çok geçmiş olsun canım inşaALLAH ameliyata gerek kalmaz
bacakları kolları ve kalçayı topluyormuş.. benim en çok göbüşe yaradı
ahahaha ben evde ip atlarsam boğazda fay hattı harekete geçer be
emineciğim brüksel lahanasını en az 10 kere yapmışımdır.sadece sütlü bir tarif vardı yapanlar cok memnunmuş onu denedim ama malzemelerde bi sıkıntı vardı
kızlar işler çok yoğun giremiyom
kızlar hiç keyfim yok sabahtan beri hastanedeyim az önce geldim.bundan 3 yıl once merdivenlerden düşmüştüm.bileğim zedelenmişti o zmaanki doktorlar net bişi solemmeişti bugun film çektirdim emar istedi emardan sonra ameliyat yapabiliriz dedi.bende bel fıtıgı falan diye dusunuyodum hiç alakası yokmuş. spor yasak inşallah emardan bişi cıkmaz.
ben hiç yapmadım da yemedimde hatta bugün burda pazar vardı .görünce aklıma geldin
geçmiş olsunn güzelimmm inşallah ameliyata gerek kalmaz başka dr.lara da sor canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?