Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

arkadaşlar çok hastayım.diyetim de yalan oldu.dünden beri kayınvalidem eşim bana yedirmediklerini bırakmadılar.yok tahin pekmez yok meyve suları vs. vs.spor da yapamadım.hem fiziksel hem de ruhsal olarak berbatım ya

arkadaşlar çok hastayım.diyetim de yalan oldu.dünden beri kayınvalidem eşim bana yedirmediklerini bırakmadılar.yok tahin pekmez yok meyve suları vs. vs.spor da yapamadım.hem fiziksel hem de ruhsal olarak berbatım ya

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
eşin ve kayınvalden yanlış biliyor tahin pekmez kan yapar üşüttüysen iyi gelir mi ki meyve suları yerine meyvenin kendini yesen daha iyi olurdu canım

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
eşin ve kayınvalden yanlış biliyor tahin pekmez kan yapar üşüttüysen iyi gelir mi ki meyve suları yerine meyvenin kendini yesen daha iyi olurdu canım

canım ne bulurlarsa yedirdiler(sanki ben yemek istemiyormuşum gibi)hep diyetten oldu işte vücudun zayıf düştü diye.ya of yarın tartılacağız ne yapacam ben ya

canım ne bulurlarsa yedirdiler(sanki ben yemek istemiyormuşum gibi)hep diyetten oldu işte vücudun zayıf düştü diye.ya of yarın tartılacağız ne yapacam ben ya

sen çok ağır diyet yapmıyordun ki canım ben mi yanlış hatırlıyorum yoksam :26::26::26:

sen çok ağır diyet yapmıyordun ki canım ben mi yanlış hatırlıyorum yoksam :26::26::26:

hayır canım yapmıyordum ama önceki yediklerime göre yediklerimi yüzde 80 oranında azaltınca suçu diyette buldular.üstüne spor da eklendi dediler zayıf düştü bünyen dediler.aslında bunlar bahane.yemek istemesem kimse bana yediremezdi.hiç kimseyi suçlamıyayım ben suçluyum

insan hasta olunca birşey yiyemezmiş ya işte ben öyle değilim.ben hastaaaaaaaaaaaa bal koymaz tastaaaaaaaaaaaaaa grubundanım

insan hasta olunca birşey yiyemezmiş ya işte ben öyle değilim.ben hastaaaaaaaaaaaa bal koymaz tastaaaaaaaaaaaaaa grubundanım

aha suçlu bulundu

sanırım benimki de su ayşe ama neredeyse 1,5 aydır yerimde sayıyorum,2 ileri 3 geri,bi 79u görür gibi oluyorum bi kaçırıyorum.ben de 80 kiloda 5 sene kaldım sanırım direnç kilosu bu ama bukadar da olmazki,kendime şaşırıyorum doğrudürüst bi kilo veremememe rağmen nasıl bu kadar sabrettim ben diye,bakalım yarın ne olacak

geçmiş olsun canım ,eşin ve kayınvalden haklı olabilir canım,diyet ve spor yapıyoruz diye sağlımızı ihmal edebiliyoruz bazen yine de dikkat etmek lazım.

maşallah ne ararsan var...bünyen zayıf heralde canım dikkat edeceksin kendine...ben de iyiyim defneyle uğraşıyorum evdeyim aynı yani...

:))))))))canım defneden dolayı birden bırakmak zorunda kalabiliyorum kusura bakma :)))))
sanırım canım bnm bünyem zayıf erkek ark ım çürüksün sen deyip duruyo zaten ö.deil canım defnecik rahat etsin yeter ben de kitabımı okuyorum açlık oyunları serisinin 2. kitabındayım cok heyecanlı.

geçmiş olsun cnm seni en iyi ben anlarım ve onca doktora gitmeme ragmen en iyi ilaç dinlenmek.haplar ilaçlar birşeye yaramıyor.ılık su içe içe düzelme aşamasındayım ben artık normal su içmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…