- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #72.221
bende bu aralar bi diyetisyene gidip kan sayımı yaptırcam
güzel haberlerle dönersin inşallahhh
arkadaşlar çok hastayım.diyetim de yalan oldu.dünden beri kayınvalidem eşim bana yedirmediklerini bırakmadılar.yok tahin pekmez yok meyve suları vs. vs.spor da yapamadım.hem fiziksel hem de ruhsal olarak berbatım ya
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
eşin ve kayınvalden yanlış biliyortahin pekmez kan yapar üşüttüysen iyi gelir mi ki meyve suları yerine meyvenin kendini yesen daha iyi olurdu canım
canım ne bulurlarsa yedirdiler(sanki ben yemek istemiyormuşum gibi)hep diyetten oldu işte vücudun zayıf düştü diye.ya of yarın tartılacağız ne yapacam ben ya
sen çok ağır diyet yapmıyordun ki canım ben mi yanlış hatırlıyorum yoksam :26::26::26:
hayır canım yapmıyordum ama önceki yediklerime göre yediklerimi yüzde 80 oranında azaltınca suçu diyette buldular.üstüne spor da eklendi dediler zayıf düştü bünyen dediler.aslında bunlar bahane.yemek istemesem kimse bana yediremezdi.hiç kimseyi suçlamıyayım ben suçluyum
insan hasta olunca birşey yiyemezmiş ya işte ben öyle değilim.ben hastaaaaaaaaaaaa bal koymaz tastaaaaaaaaaaaaaa grubundanım
aha suçlu bulundu
selam kızlar ben geldim toplantı vardı okul çıkışı geç geldik
herkesin kadınlar gününü kutlarım
kimsecikler yok. yarın büyük gün kendimden hiç umudum yok pöfff benim kendime hayrım yok
arkadaşlar çok hastayım.diyetim de yalan oldu.dünden beri kayınvalidem eşim bana yedirmediklerini bırakmadılar.yok tahin pekmez yok meyve suları vs. vs.spor da yapamadım.hem fiziksel hem de ruhsal olarak berbatım ya
sanırım benimki de su ayşe ama neredeyse 1,5 aydır yerimde sayıyorum,2 ileri 3 geri,bi 79u görür gibi oluyorum bi kaçırıyorum.ben de 80 kiloda 5 sene kaldım sanırım direnç kilosu bu ama bukadar da olmazki,kendime şaşırıyorum doğrudürüst bi kilo veremememe rağmen nasıl bu kadar sabrettim ben diye,bakalım yarın ne olacakcnm bende de aynı durum var hatta yarın 1 gunde ne kadar farkediyo onuda yazayım şaşıracaksın onunn nedeni bende şuymuş.çok uzun süredir 65 'in altına inmedim 15 sene kadar direniyomuş kilolar sende de bole bi durum var mı?ben test yaptırdım her şey normal cıktı
geçmiş olsun canım ,eşin ve kayınvalden haklı olabilir canım,diyet ve spor yapıyoruz diye sağlımızı ihmal edebiliyoruz bazen yine de dikkat etmek lazım.arkadaşlar çok hastayım.diyetim de yalan oldu.dünden beri kayınvalidem eşim bana yedirmediklerini bırakmadılar.yok tahin pekmez yok meyve suları vs. vs.spor da yapamadım.hem fiziksel hem de ruhsal olarak berbatım ya
selam aslı,iyiyiz canım sen nasılsın?özlemiş misin okulu?havalar nasıl biraz yumuşadı mı bari?selam kızlar nasılsınız
insan hasta olunca birşey yiyemezmiş ya işte ben öyle değilim.ben hastaaaaaaaaaaaa bal koymaz tastaaaaaaaaaaaaaa grubundanım
maşallah ne ararsan var...bünyen zayıf heralde canım dikkat edeceksin kendine...ben de iyiyim defneyle uğraşıyorum evdeyim aynı yani...
sanırım canım bnm bünyem zayıf erkek ark ım çürüksün sen deyip duruyo zaten:))))))))canım defneden dolayı birden bırakmak zorunda kalabiliyorum kusura bakma :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?