- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #72.261
cnm ben faceden bakıorm fotolarına
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim çavdar ekmeği
-1 kk peynir
-bool yeşillik
-1 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-1 porsiyon nohut yemeği
-1 dilim ekmek
ARA
-2 kuru kayısı
-5,10 badem
-2 ceviz
AKŞAM
-4 köfte
-1 dilim ekmek
-salata
bool yeşilçay içmeyi düşünüyorum ama başka şey yemem.
kızlar ben gündüz gelemedim kusura kalmayın..
annem geçen karda düşmüş 10 olmuş ama söylememiş geçer diye artık dayanamış agrılara dr. götürdük.kaburgada çatlak 64 yaşında şükür iyi ama agrıları oluyo.. bugün bendeydi..gün boyu geçmiş olsuna falan gelenler yeni gönderdim son misafirleri nihayet gelebildim..
baya agrısı oluyo yatırana kadar çırım çırım çıgırdı..ay sabahı nasıl etcek annecigim ya....
aayy canım geçmiş olsun çok üzüldüm daha önce söyleseydi ya bunca zaman acı çekmezdi
allah acil şifalar versin canım
sagol canım ama işte geçer demiş.zaten bişi yaopılamıyo kaburga kırıgına sadece istirahat
64.5 kiloyum ben yatar kızlar cok uykum var.........ii geceler
kızlar ben gündüz gelemedim kusura kalmayın..
annem geçen karda düşmüş 10 olmuş ama söylememiş geçer diye artık dayanamış agrılara dr. götürdük.kaburgada çatlak 64 yaşında şükür iyi ama agrıları oluyo.. bugün bendeydi..gün boyu geçmiş olsuna falan gelenler yeni gönderdim son misafirleri nihayet gelebildim..
baya agrısı oluyo yatırana kadar çırım çırım çıgırdı..ay sabahı nasıl etcek annecigim ya....
sabah geç uzanıyorum şimdiden yazayım.. Zaten 2 ye bölünecek izinli olduğum için.. Kilo vermemi atladığım ipe bağlıyorum... geçen hafta 70.1 bu hafta 69.0
tebrik edrm cnaım
kızlar ben yatmaya gidiyorum iyi geceler inş yarın baskülde çok güzel rakamlar görmek dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?