- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #72.201
salihalar nasılsınız bakalım :))
pisikim nasıl gidiyor görüşemedik senle ne zamandır ...
bi umudun var mı peki ya da bi beklentin..barışalımderse ne yapmayı düşünüyorsun
bi umudun var mı peki ya da bi beklentin..barışalımderse ne yapmayı düşünüyorsun
babam beni almaya geldiğinde "bu işin geri dönüşşü yok iyi düşün " dedi bende kararımı çoktan vermiştim zaten... barışmak gibi birşey söz konusu değil
hayır ya umut değil ama bu sessizlikte komik değil mi
iyidir canım idare ediyoruz sen nasılsın bebişin nasıl
babam beni almaya geldiğinde "bu işin geri dönüşşü yok iyi düşün " dedi bende kararımı çoktan vermiştim zaten... barışmak gibi birşey söz konusu değil
şş yne mi kmse yok ama asagıasınızzzzzzzzzz
canım benim açık kalmış mutfağı topluyordum sen nasılsın iğleşebildinmi??
burnum tıkalı basım agrıyo az brz gözüm acıyo enfeksiyon kapmıstı.bogazım acıyo cabuk yoruluyorm başka bir durum yok
sen nasılsın cnm
yne tek kaldm ben yaa ben de ktp okıcam grsz hıh
ayşecim MR mı çekilecek bgn?
sonuçları aldıgında banda söylersen bi yardımım dokunur belki
inşallah güzel sonçlar alırsın canım.dertetme sakın
ben bu hafta diyetime çok dikkat ettim,çok az kaçamak yaptım ama tartım bi eksiliyo bi artıyo bu hafta reglydim ya ondan veya benim bi sorunum var,haftaya dahiliye ye gidip tahlil yaptırmak istiyorum,acaba insülin direncim mi var benim?:26:
canım inşallah önemli bişey değildir ama korkm benim de babam bileğinden ameliyat oldu 2 hafta önce birde emekli müzik öğretmeni sürekli bağlama çalar..şimdi bişeyi kalmadı...olursanda ağrısız acısız olsun inşallah allah daha beterlerini göstermesin canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?