Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

babam beni almaya geldiğinde "bu işin geri dönüşşü yok iyi düşün " dedi bende kararımı çoktan vermiştim zaten... barışmak gibi birşey söz konusu değil

salihacım anlatmak istemezsin belki ama merakımı mazur gör neden ayrılıyosunuz çocuk varmı? anlatmak istemezsen de saygıyla karşılarım canım

hayır ya umut değil ama bu sessizlikte komik değil mi

canım defneyle uğraşmam gerekti biraz iş kesiyorda bana...sanırım ilk adımı sizden bekliyolar siz de beklemeyin bu kadar canım kararını verdiysen davayı açsana yani en azından hayatın da bişeyler netlik kazanır..belirsizlik kadar sinir bozucu bişey yoktur ben hiç sevmem belirsizliği herşey net olacak

babam beni almaya geldiğinde "bu işin geri dönüşşü yok iyi düşün " dedi bende kararımı çoktan vermiştim zaten... barışmak gibi birşey söz konusu değil

en doğru kararı sen bilirsin yine de ama ben senin artık önüne bakmanı hayatında bozuk olan herşeyi çöpe atıp yenilemen gerektiğini düşünüyorum..güzel bi hayatın seni hakeden sana saygı duyan bi eşin olması geektiğini düşünüyorum..ama tabi bu tarz şeyler için daha çok erken şimdi sana herşey biraz gridir ama zamanla beyazlar canım...

burnum tıkalı basım agrıyo az brz gözüm acıyo enfeksiyon kapmıstı.bogazım acıyo cabuk yoruluyorm başka bir durum yok
sen nasılsın cnm

maşallah ne ararsan var...bünyen zayıf heralde canım dikkat edeceksin kendine...ben de iyiyim defneyle uğraşıyorum evdeyim aynı yani...

selam kızlar ben geldim toplantı vardı okul çıkışı geç geldik

herkesin kadınlar gününü kutlarım

ayşecim MR mı çekilecek bgn?
sonuçları aldıgında banda söylersen bi yardımım dokunur belki
inşallah güzel sonçlar alırsın canım.dertetme sakın

yarın cnm birde bel mr ı eklendi..ftr ye gittim+ortopedi.hem bilegim hem de belimin mr cekilecek.
haber verrirm cok teşekkürler

cnm bende de aynı durum var hatta yarın 1 gunde ne kadar farkediyo onuda yazayım şaşıracaksın onunn nedeni bende şuymuş.çok uzun süredir 65 'in altına inmedim 15 sene kadar direniyomuş kilolar sende de bole bi durum var mı?ben test yaptırdım her şey normal cıktı

onun el bileği mi canım?
benm ayak bileğim birde bel fıtıgı birleşince azap acısı veriyo

1,5 ayda 10 kilo verdim

ekmek yemeden 10 kilo verdim ama bunun yanında acı büber turşusu yedim her ögün, su içtim ama fazlasıda zarar yağsız yemkler tercih ettim tuzu hiç kısmadım şekkeride coğunlukla et yemekleriyle beslendim ve 10 kilo verdim. kilo vermek isteyen arkadaşlar kilo vermek için kilonuzu kafanızda verin diyetler palvradan ibaret ekmek yemedende kilo veriliyor azim istek olmalı birde irade meselesi

alıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…