Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben bugün yine akşama ne pişirsem diye düşünürken Ayşenin geçenlerde aklıma soktuğu bürüksel lahanasıni deneyim dedim ve denemez olaydım bööüğğhhh,yaktığım tüpe mi döktüğüm emeğe mi yanayım iğrenç bişey oldu,onu çiğ olarak mı yeseydim acaba siz nasıl yiyorsunuz?

benimde bi solukta okuduğum kitaplar arasındadır o seri şimdi filmini çıkarmışla ona da gidecem :)

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim çavdar ekmeği
-1 kk peynir
-bool yeşillik
-1 kupa yeşilçay

ÖĞLEN
-1 porsiyon nohut yemeği
-1 dilim ekmek

ARA
-2 kuru kayısı
-5,10 badem
-2 ceviz

AKŞAM
-4 köfte
-1 dilim ekmek
-salata

bool yeşilçay içmeyi düşünüyorum ama başka şey yemem.

canım ben onu havuçla birlikte haşlayıp üstüne sarımsaklı yoğurt döküyorum gzl oluyor
benimde bi solukta okuduğum kitaplar arasındadır o seri şimdi filmini çıkarmışla ona da gidecem :)

evt cnm 1. kitbn filmi 23ünde gelcek ben de dört gözle bekliyorum

selam kızlar nasılsınız

bugün benim çok uykum var ya alışmışım geç yatmaya dün zor uyudum sabahta zor kalktım telefonun alarmını kapatıp uyumuşum arkadaşım uyandırdı
insanoğlu çok çabuk alışıyor rahatlığa şimdi uyursam uyanır gece uyuyamam zorla bekliyorum biraz daha

ben hayatımda bi kere bi otelin açık büfesinde yemiştim ve birdaha ağzıma sürmiyceğim yemekler listesindedir kendisi...

ben de bi solukta okumuştum nerden baksan 3 kitap toplam 1200 sayfa ederdi herhalde ama şıp diye bitmişti,yemekte bile elimden bırakamıyordum ben.ilkiiiiin sonunu söyleyim mi

söyleme kız valla bütün kitabı bırakır okumak istemez sonra...gerçekten güzel bi seriydi şimdi filmine gidecem fragmanını izledi güzeldi bi de gidip bakmalı

çiğ ye canım salatayada koyabilirsin güzel oluyor

aslı inşallah takım benim yüzümden yarın birinciliği kaybetmez.kendimi çok suçlu hissediyorum

hımm yarın görcez cezanı keseriz

selam aslı,iyiyiz canım sen nasılsın?özlemiş misin okulu?havalar nasıl biraz yumuşadı mı bari?

bende iyiiym cnaım evet ya çalışmak gibisi yok havalar güzel baya yumuşadı güneş vardı bugün karlar erimeye başladı

ayy ben onu daha haşlamam ama çiğ olarak belki bikere daha deneyebilirim
bence çiğ daha kötü olur sarımsaklı yogurt lahana kokusunu fln alıyor.

ben de bi solukta okumuştum nerden baksan 3 kitap toplam 1200 sayfa ederdi herhalde ama şıp diye bitmişti,yemekte bile elimden bırakamıyordum ben.ilkiiiiin sonunu söyleyim mi

ayy cok merak ettm ama ben okulda okuyamıyorum ne yazık ki bi de gözüm rahatsız ya gecen gece tek gözümü tülbentle kapatıp öle okuyodum anneannem yakaladı napıyosun kızım zaten gözün hasta diye
söyleme kız valla bütün kitabı bırakır okumak istemez sonra...gerçekten güzel bi seriydi şimdi filmine gidecem fragmanını izledi güzeldi bi de gidip bakmalı

valla cnm ben ztn brz okuduktan snra merakıma dayanamayıp sonunu okuyorm sölese de decam ederm ama sölemeeeeeee kız

aman sanki bu yaşıma kadar bürüksel lahanasıyla mı büyüdüm bundan sonra da yemeyi veriyim daha yemem ben onuuuuu.

yok ya şaka yapıyom zaten söylemem,merak et et de hemen okuuu.ayy peterı nasıl canlandırdılar acaba hayalimdeki gibi olmassa çok üzülürüm((

salihacım anlatmak istemezsin belki ama merakımı mazur gör neden ayrılıyosunuz çocuk varmı? anlatmak istemezsen de saygıyla karşılarım canım
1 yılı aşkın süredir evliydim çocuk yok.. Şimdi 1 aydır ailemin yanındayim.. eşimin karakteri ve ailesinin baskısı yüzünden ayrılıYoruz..

Akıllarınca davayı biz açınca masraflar bize ait olacakya onu bekliyorlar.. Bu hafta babam davayı açacaktı.. Dün acelesi yok canımız ne zaman isterse açarız dedi..

cnm ben faceden bakıorm fotolarına

Onunla ilgili hiçbir düşüncem kalmadı.. Ben yeterince bekledim.. Iyi niyetimden hayatımi erteleyip durdum 4 duvar arasında..üstelik bana saygı duymayan birisi için.. zaten babam sen istesen bile vermem dedi.. Öyle nefret ettilerki..

bakalım yararsa sende denee
bu karının ağzının ayarı bozuldu
bencedeeeeeee
ben temizledim de öle oturdum hehehehe asıl yarın benim sıkı temizliğim perdeleri yıkıycam hiç de sevmem
ayy onları asmak tam bir ölüm
yarın cnm birde bel mr ı eklendi..ftr ye gittim+ortopedi.hem bilegim hem de belimin mr cekilecek.
haber verrirm cok teşekkürler
ayy haber ver yarın insallah bişey yokturrr
arkadaşlar çok hastayım.diyetim de yalan oldu.dünden beri kayınvalidem eşim bana yedirmediklerini bırakmadılar.yok tahin pekmez yok meyve suları vs. vs.spor da yapamadım.hem fiziksel hem de ruhsal olarak berbatım ya

ayy geçmiş olsun bişi olmaz iyileşte haftaya verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…