- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #72.241
sanırım canım bnm bünyem zayıf erkek ark ım çürüksün sen deyip duruyo zatenö.deil canım defnecik rahat etsin yeter ben de kitabımı okuyorum açlık oyunları serisinin 2. kitabındayım cok heyecanlı.
geçmiş olsun cnm seni en iyi ben anlarım ve onca doktora gitmeme ragmen en iyi ilaç dinlenmek.haplar ilaçlar birşeye yaramıyor.ılık su içe içe düzelme aşamasındayım ben artık normal su içmiyorum.
ben de bi solukta okumuştum nerden baksan 3 kitap toplam 1200 sayfa ederdi herhalde ama şıp diye bitmişti,yemekte bile elimden bırakamıyordum ben.ilkiiiiin sonunu söyleyim mibenimde bi solukta okuduğum kitaplar arasındadır o seri şimdi filmini çıkarmışla ona da gidecem :)
canım ben onu havuçla birlikte haşlayıp üstüne sarımsaklı yoğurt döküyorum gzl oluyorkızlar ben bugün yine akşama ne pişirsem diye düşünürken Ayşenin geçenlerde aklıma soktuğu bürüksel lahanasıni deneyim dedim ve denemez olaydım bööüğğhhh,yaktığım tüpe mi döktüğüm emeğe mi yanayım iğrenç bişey oldu,onu çiğ olarak mı yeseydim acaba siz nasıl yiyorsunuz?
benimde bi solukta okuduğum kitaplar arasındadır o seri şimdi filmini çıkarmışla ona da gidecem :)
kızlar ben bugün yine akşama ne pişirsem diye düşünürken Ayşenin geçenlerde aklıma soktuğu bürüksel lahanasıni deneyim dedim ve denemez olaydım bööüğğhhh,yaktığım tüpe mi döktüğüm emeğe mi yanayım iğrenç bişey oldu,onu çiğ olarak mı yeseydim acaba siz nasıl yiyorsunuz?
ayy ben onu daha haşlamam ama çiğ olarak belki bikere daha deneyebilirimcanım ben onu havuçla birlikte haşlayıp üstüne sarımsaklı yoğurt döküyorum gzl oluyor
evt cnm 1. kitbn filmi 23ünde gelcek ben de dört gözle bekliyorum
ben de bi solukta okumuştum nerden baksan 3 kitap toplam 1200 sayfa ederdi herhalde ama şıp diye bitmişti,yemekte bile elimden bırakamıyordum ben.ilkiiiiin sonunu söyleyim mi
kızlar ben bugün yine akşama ne pişirsem diye düşünürken Ayşenin geçenlerde aklıma soktuğu bürüksel lahanasıni deneyim dedim ve denemez olaydım bööüğğhhh,yaktığım tüpe mi döktüğüm emeğe mi yanayım iğrenç bişey oldu,onu çiğ olarak mı yeseydim acaba siz nasıl yiyorsunuz?
aslı inşallah takım benim yüzümden yarın birinciliği kaybetmez.kendimi çok suçlu hissediyorum
selam aslı,iyiyiz canım sen nasılsın?özlemiş misin okulu?havalar nasıl biraz yumuşadı mı bari?
bence çiğ daha kötü olur sarımsaklı yogurt lahana kokusunu fln alıyor.ayy ben onu daha haşlamam ama çiğ olarak belki bikere daha deneyebilirim
ben de bi solukta okumuştum nerden baksan 3 kitap toplam 1200 sayfa ederdi herhalde ama şıp diye bitmişti,yemekte bile elimden bırakamıyordum ben.ilkiiiiin sonunu söyleyim mi
söyleme kız valla bütün kitabı bırakır okumak istemez sonra...gerçekten güzel bi seriydi şimdi filmine gidecem fragmanını izledi güzeldi bi de gidip bakmalı
bence çiğ daha kötü olur sarımsaklı yogurt lahana kokusunu fln alıyor.
ayy cok merak ettm ama ben okulda okuyamıyorum ne yazık ki bi de gözüm rahatsız ya gecen gece tek gözümü tülbentle kapatıp öle okuyodum anneannem yakaladı napıyosun kızım zaten gözün hasta diye
valla cnm ben ztn brz okuduktan snra merakıma dayanamayıp sonunu okuyorm sölese de decam ederm ama sölemeeeeeee kız
1 yılı aşkın süredir evliydim çocuk yok.. Şimdi 1 aydır ailemin yanındayim.. eşimin karakteri ve ailesinin baskısı yüzünden ayrılıYoruz..
salihacım anlatmak istemezsin belki ama merakımı mazur gör neden ayrılıyosunuz çocuk varmı? anlatmak istemezsen de saygıyla karşılarım canım
canım defneyle uğraşmam gerekti biraz iş kesiyorda bana...sanırım ilk adımı sizden bekliyolar siz de beklemeyin bu kadar canım kararını verdiysen davayı açsana yani en azından hayatın da bişeyler netlik kazanır..belirsizlik kadar sinir bozucu bişey yoktur ben hiç sevmem belirsizliği herşey net olacak
aman sanki bu yaşıma kadar bürüksel lahanasıyla mı büyüdüm bundan sonra da yemeyi veriyim daha yemem ben onuuuuu.
yok ya şaka yapıyom zaten söylemem,merak et et de hemen okuuu.ayy peterı nasıl canlandırdılar acaba hayalimdeki gibi olmassa çok üzülürüm((
en doğru kararı sen bilirsin yine de ama ben senin artık önüne bakmanı hayatında bozuk olan herşeyi çöpe atıp yenilemen gerektiğini düşünüyorum..güzel bi hayatın seni hakeden sana saygı duyan bi eşin olması geektiğini düşünüyorum..ama tabi bu tarz şeyler için daha çok erken şimdi sana herşey biraz gridir ama zamanla beyazlar canım...
bakalım yararsa sende deneeayy benimki dalıyor canım sağdan sola dönünce uyanıyor sonra kendiliğinden uyuyor geri ama evde bi ses varsa yada değişik bi ses duyarsa ona dikkat kesiliyor uyumuyor..canım benimkinin memeye kalkamadan önce biraz kıpırtısı oluyor ben artık kendimi öle bi şartlamışım ki o kıpırtılar başladımı ben uyanıyorum defneyi hemen emziriyorum geri dalıyor ama bi uyanmazsam uykusu bi açlırsa sabaha kadar salla dur artık...off memeden bi kessem rahatlıycam inşallah arkadaşımın oğlu deliksiz uyuyormuş...deliksiz uykumu o ne ki yaa ben hatırlamıyorum öle bişey diyorum da gülüyor..darısı başımıza inşallah canım birde şu tekniğin inşallah işe yarar...
bencedeeeeeeebu karının ağzının ayarı bozuldu
ayy onları asmak tam bir ölümben temizledim de öle oturdum hehehehe asıl yarın benim sıkı temizliğim perdeleri yıkıycam hiç de sevmem
ayy haber ver yarın insallah bişey yokturrryarın cnm birde bel mr ı eklendi..ftr ye gittim+ortopedi.hem bilegim hem de belimin mr cekilecek.
haber verrirm cok teşekkürler
arkadaşlar çok hastayım.diyetim de yalan oldu.dünden beri kayınvalidem eşim bana yedirmediklerini bırakmadılar.yok tahin pekmez yok meyve suları vs. vs.spor da yapamadım.hem fiziksel hem de ruhsal olarak berbatım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?