- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #72.901
naber ilkincimmm ne var ne yokselam kızlar nasılsınz
alla alla niye ya başta çok iyi gidiyordun motivasyonunu bozma be oyaamillet ben birazdan çıkıp işe yaramadıgına ikna olduğum akupunktura gidicem. dana gibi yememe kimse engel olamıyor.
merhaba kızlar kimse yok yaa bende spora başlıycam birazdan da belki birileri vardır beni iice gazlar diye düşünmüştüm ama neyse artık ben kendi kendimi gaza getiriyimde azcık güzel vicudlı kadınlara bakiim:)))hehehehee valla sapık gibi bişey oldum bazen veli ben bakarken yakalıyor aşkım kafayımı yedin diyo :))
ayşe ben önceki diyet listemizi uygulama karar verdim bu haftada belki biraz daha zayıflarım bununlar gerçi 2 günüm gittiama olsun bugun yine başladım=) spor yapabilirmiyim bilmiyorum çünkü hastayım pek halim yok yapmaya çalişacağım ama=)
menum
sabah
yarım paket eti form
öğlen
1 kase düğün çorbası
1 kase cacık
ara
yarım paket mavi yeşil
akşam(planlanan)
ıspanak
yoğurt
11/03/2012 Menüm
Sabah:
2 Yumurta omlet
küçük dilim beyaz ekmek
Öğlen:
1 lahmacun
Ara:
2 tane cicibebe :)
Akşam:
3 yk et sote
Spor:
4 saat avm de gezi
kızlar bu arada aslıo mesaj atmış bana ben biraz geç gördüm elektrikler yokmuş gündüzden beri gelemezse haberiniz olsun=))))
kızlar bu arada aslıo mesaj atmış bana ben biraz geç gördüm elektrikler yokmuş gündüzden beri gelemezse haberiniz olsun=))))
amin cnm sagol.olur yemem...hmmm yani inşallah yemem:26::26::26::26:hayırlısı olsun senin için inşallah.. partide çok yeme
sagol.daha iyiyim çokşükür.atlatıyorum yavaşyavaş ama böyle bi erkek azıcık dikkatli baksa bana acayip rahatsız oldum bgn.spordan da yürüyerek dönerdim eve herzaman.bgn otobüsle gidip geldim..
bununla geçmiş olsun canım bozma moralini. Bende iyiyim işe geldim idare ediyorum işte
merhaba kızlar kimse yok yaa bende spora başlıycam birazdan da belki birileri vardır beni iice gazlar diye düşünmüştüm ama neyse artık ben kendi kendimi gaza getiriyimde azcık güzel vicudlı kadınlara bakiim:)))hehehehee valla sapık gibi bişey oldum bazen veli ben bakarken yakalıyor aşkım kafayımı yedin diyo :))
o sen benden de kötüsün cicim yaaaaaaaaaaaaa=)))))))yavrum banada cumartesi atmışmış gelemem diye ama ben pazar gördüm mesajı
hehehhehehehehehhehebanada atmış yaaa şimdi gördüm
bende içtim şimdi senin çay karişimddann spor yapamadım bugun ama hala hastayım doktora gittim antibiyotik balgam söktürücü falan verdi ölüyorummmmmmmmmmmmmkızlar 20 dk bisikletimi sürdüm yeşil çayımı yaptım geldim platesimide defneyi uyuttuktan sonra yapacam durmuyor çünkü...ek bilgi olarakta;spor yapmadan 15 dk önce içilen yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyormuş ve yaptığın sporun daha etkili olmasını sağlıyormuş ve spor yaptıktan sonra içilen yeşil çayda hala çalışmakta olan vücudun daha hızlı yağ yakmasına neden oluyormuş..yani spor yapmadan önce ve sonra yeşil çay çok etkili oluyormuş muşda muşş:))
menüm
sabah aç karna elma sirkeli ballı su
1 bardak yarım yağlı tarçınlı süt
ara 1 adet armut
öğlen avakadolu ve haşlanmış tavuklu salata
ara 1 dilimin yarısı kadar çikolatalı turta(çikolata zayıflamakta etkiliymiş diye duymuştum sanki)
akşam 4 yk tarhana çorbası 2 adet fırında pişmiş tavuk kanat
aralarda 3 bardak yeşil çay ve normal çay içtim 3 lt su içtim
ohh maaşallah inşaallah devamı gelir.kızlarrrrrrr FLAŞ FLAŞ FLAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BENİM KIZIM DÜN SAAT 10 DA UYUDUUUUUUUUUUUUUUUUUU ŞOKK ŞOKKKKKKKKKKKK ŞOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
güreş için gitmiş sanırım inşaallah hem başarı hem sağlıkla döner kardeşin,heyyyt be pehlivaaan.:)))14 yaşında erkek kardeşim maraşa gitti dün cuma gününe kadar.. insan ister istemez tedirgin oluyor güneydoğu olunca.. iyi dileklerinizi eksik ettmeyin ablaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?