- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #72.921
Emine geçmiş olsun canım Allah hayırlı ve acil şiflar versin.dedim ya kızlar annem kaburgasını kırmış düşünce .bugün bende bi tanede kızkardeşim var benim nöbetlerde onda kalıyo.annemin evi bana yakın.hareket kısıtlaması ve korse var onun için ben çok gelemiyorum.bide geçmiş olsuna gelen giden e kendi işlerimde oluyo..2 gündür spor yok
Tuğba çok üzüldüm canım,geçmiş olsun. İnşaallah bidaha böyle şeyler yaşamazsın,kendimi senin yerine koymam bile korkunu anlamama yetti.kayınvalidemlerdeydim akşam yemeğine nişanlım çigköfte yapacaktı bana..
neyse yemegi yiyip çıktım akşam yagmur var diye nişanlıma sen gelme ben bi taksiye atlar giderim dedim.tam evden çıktım biraz ilerledim,biri arkamda belirdi aniden.önce cantamı almaya calıştı ama başaramadı,bişey yapamayınca da taciz etmeye kalktı aptal,şer...dengesiz vs.daha çok sey demek isterdim ama yakışık almaz..bende korktum kaçtı aptal bagırdım ama bi Allah kulu gelmedi yrdıma((sonra koşarak eve döndüm Allahtan çok uzaklaşmamıştım.kendimi zor attım eve..
çokşükür bşy yapamadı ama dokunması bile okadar korkunçtuki((Allah kimseye yaşatmasın böyle bişeyi...
Hazal ben de ona devam edicem ama 2 gündür deli gibi yedim aslında ençok da bugün abarttım ama yarın size söz veriyorum spor yapıcam ve diyete dikkat edecem akşam menümde bi bozukluk görürseniz veya sporu yapmadıysam neolur çantalayın beniayşe ben önceki diyet listemizi uygulama karar verdim bu haftada belki biraz daha zayıflarım bununlar gerçi 2 günüm gittiama olsun bugun yine başladım=) spor yapabilirmiyim bilmiyorum çünkü hastayım pek halim yok yapmaya çalişacağım ama=)
amin cnm sagol.olur yemem...hmmm yani inşallah yemem:26::26::26::26:
sagol.daha iyiyim çokşükür.atlatıyorum yavaşyavaş ama böyle bi erkek azıcık dikkatli baksa bana acayip rahatsız oldum bgn.spordan da yürüyerek dönerdim eve herzaman.bgn otobüsle gidip geldim..
bravo cnm.spora gittiğim için seni acayip destekliyorum.çok kilo vermesen de vücudun öyle sıkılaşıyoki insanlar bukadar kısa zamanda nasıl zayıfladın diyolar bana.ama kilomda cok oynama yok..
annem hep şöyle der.KIZIM HAREKET HAREKET HAREKET
günaydıınn antalyada yağmurlu bir güne uyandık biz dışarısı kapalı içimiz açık hehehehe
güreş için gitmiş sanırım inşaallah hem başarı hem sağlıkla döner kardeşin,heyyyt be pehlivaaan.:)))
menüm
sabah aç karna elma sirkeli ballı su
1 bardak yarım yağlı tarçınlı süt
ara 1 adet armut
öğlen avakadolu ve haşlanmış tavuklu salata
ara 1 dilimin yarısı kadar çikolatalı turta(çikolata zayıflamakta etkiliymiş diye duymuştum sanki)
akşam 4 yk tarhana çorbası 2 adet fırında pişmiş tavuk kanat
aralarda 3 bardak yeşil çay ve normal çay içtim 3 lt su içtim
kızlar 20 dk bisikletimi sürdüm yeşil çayımı yaptım geldim platesimide defneyi uyuttuktan sonra yapacam durmuyor çünkü...ek bilgi olarakta;spor yapmadan 15 dk önce içilen yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyormuş ve yaptığın sporun daha etkili olmasını sağlıyormuş ve spor yaptıktan sonra içilen yeşil çayda hala çalışmakta olan vücudun daha hızlı yağ yakmasına neden oluyormuş..yani spor yapmadan önce ve sonra yeşil çay çok etkili oluyormuş muşda muşş:))
herşeyden o kadar az yemeyi nasıl başarıyon ben eski günlerimi özledimm12/03/2012
kah
1 yumurta
ara
ceviz kadar fırınlanmış kabak
ögle
3y.k.bamya
2 adet biber dolma
ceviz kadar ekmek
1 tatlı kaşıgı tahin pekmez
ara
3 y.k.kısır
1 ceviz kadar kabak
akşam
turşu(3 salatalık,1 havuç)
serçe parmak kadar fırın börek
merhaba kızlar kimse yok yaa bende spora başlıycam birazdan da belki birileri vardır beni iice gazlar diye düşünmüştüm ama neyse artık ben kendi kendimi gaza getiriyimde azcık güzel vicudlı kadınlara bakiim:)))hehehehee valla sapık gibi bişey oldum bazen veli ben bakarken yakalıyor aşkım kafayımı yedin diyo :))
afiyet olsun güzel olmuşş11/03/2012 Menüm
Sabah:
2 Yumurta omlet
küçük dilim beyaz ekmek
Öğlen:
1 lahmacun
Ara:
2 tane cicibebe :)
Akşam:
3 yk et sote
Spor:
4 saat avm de gezi
millet ben birazdan çıkıp işe yaramadıgına ikna olduğum akupunktura gidicem. dana gibi yememe kimse engel olamıyor.
o sen benden de kötüsün cicim yaaaaaaaaaaaaa=)))))))
hehehhehehehehehhehe
bende içtim şimdi senin çay karişimddann spor yapamadım bugun ama hala hastayım doktora gittim antibiyotik balgam söktürücü falan verdi ölüyorummmmmmmmmmmmm
onu bende okudum cınım çikolata zayıflatıyor=) sabahları yenilirse hehehhehe ben her öğün yerimmmm hiç sorun deil=)
afiyet olsun güzelllllmenum
sabah
yarım paket eti form
öğlen
1 kase düğün çorbası
1 kase cacık
ara
yarım paket mavi yeşil
akşam(planlanan)
ıspanak
yoğurt
sen onu yakalama da o seni yakalasın
Hazal ben de ona devam edicem ama 2 gündür deli gibi yedim aslında ençok da bugün abarttım ama yarın size söz veriyorum spor yapıcam ve diyete dikkat edecem akşam menümde bi bozukluk görürseniz veya sporu yapmadıysam neolur çantalayın beni
geçmiş olsun canım kısa zamanda atlatırsın inşallah...bu sabah yedim zaten hehheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?