Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Emine geçmiş olsun canım Allah hayırlı ve acil şiflar versin.

Tuğba çok üzüldüm canım,geçmiş olsun. İnşaallah bidaha böyle şeyler yaşamazsın,kendimi senin yerine koymam bile korkunu anlamama yetti.((

Son düzenleme:
Hazal ben de ona devam edicem ama 2 gündür deli gibi yedim aslında ençok da bugün abarttım ama yarın size söz veriyorum spor yapıcam ve diyete dikkat edecem akşam menümde bi bozukluk görürseniz veya sporu yapmadıysam neolur çantalayın beni

Bugünkü menümü yazmasam iyi olur,sizlerin de kanına girmeyim şimdi.ayy bi aceleyle cezaya kalmayım diye yazdım mesajlarımı,baksanıza yazı rengini bile ayarlamadım,sanırım bu yedinci mesaj,ben çıkıyorum arkadaşlar hepinizi öptümm iyi geceler.

annen çok doğru sölemiş ben hayatımda hiç 60ın üstüne çıkmamıştım ama öle yediklerimede dikkat etmezdim ne bulursam yerdim ne zaman 6o ın üstüne çıksam iki zıplar hoplar yada müzik açr dans ederdim giderdi kilolar ben hareketli olduğum için kilo almazdım hiç ama hamilelik ve emzirme döneminde hareketsizlikten kilo aldım şimdi yine gidiyor şükürler olsun azar azar da olsa yaza kadar yeniden çıtır olacam inşallah...

ne çok ne az sınırda bi menü afiyet olsun

aslı diyo ya içinde ağaç büyüyücek bu kadar çayla

herşeyden o kadar az yemeyi nasıl başarıyon ben eski günlerimi özledimm

sen onu yakalama da o seni yakalasın

geçmiş olsun canım kısa zamanda atlatırsın inşallah...bu sabah yedim zaten hehheheh

ayy sorma bende dün düzgün basladım sonra zorla yedim hastayım diye kociş yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…