Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cnm ben bu hafta diyet miyet uygulayamadım cumaya kadarda zor..ondan sonra kaldıgım yerden devamm

gerizekalı embesil yaratıklar ne anlıyorlarsa tabi bu kadar bastırınca topğlum ole pırtlıyor her şey

ay ay ayyy Allah daim etsin mutlulugunuuuu

Tuğba çok üzüldüm canım,geçmiş olsun. İnşaallah bidaha böyle şeyler yaşamazsın,kendimi senin yerine koymam bile korkunu anlamama yetti.((
sagolasın canım.inşallah kimse yaşamasın.Allah fırsat vermesin bunlara..

hep beraber cıtır hatunlar olacagız inşallah...

sagol canım..amiiiiin....evet burası istanbul sanki kendi başına gelmeycekmiş gibi okadar duyarsızlaşmışki insanlar..şaşmamak elde değil

gecmiş olsun cnm Allah aynı şeyleri onların annelerine karılarına kardeşlerine yaşatsa ne düşünür acaba..hakka cok inanırım
teşekkürler ayşecim..ben Rabbime havale ettim zaten..

ay ay ayyy Allah daim etsin mutlulugunuuuu
amiiiin canım inşallah..

canım inşallah yaaa.valla sen her yazdığında kız uyumuyo diye dua ediyorum inşallah düzene girer diye..maşallah diyelim de nazar deymesin kızımıza :)
ayy evet ya maşallh sağol cicim duaların için işe yaramış=)
şimdi bitki çaylarımı demledim içine ek olarak biberiyede koydum yağ yakıcı özelliği varmış..birazdan da arkadaşım gelecek plates yapıcazz :)
ohh afiyet olsunnnn şekerimmmm
inşallah bozulmaz canım.
ayy inşallahhh
kızlar bu arada herkese merhaba yaklaşık 2-3 gundur 3-5 saat uyumadım.uykuuuuuuuuuuuuu
neden canım ya hayırdır? ayşe bu arada senin sonuçlar ne oldu p.tesi almayacak mıydın???????????
cnm ben bu hafta diyet miyet uygulayamadım cumaya kadarda zor..ondan sonra kaldıgım yerden devamm
bende uygulayamadım çünkü hastayım cumadan başlarız olmadıı desteksiz olmuyor yaaaaaa aynı anda başlayalım ben spor da yapamadım zaten hasta olduğum için hala geçmedi boğazımmm
gerizekalı embesil yaratıklar ne anlıyorlarsa tabi bu kadar bastırınca topğlum ole pırtlıyor her şey

aynen bencedeeeeeeeeeeee

2 gündür hastanedeyim bebeğim aşk falan olsun yani farketmedin mi yoklugumu?
eşim ameliyat oldu..dizden..benim sonucuda cıkaramadılar bi turlu mr almadım hala
diyet miyet hak getire uykusuzluktan oluyorum uyumuyorum ki gece deliksiz uyky cekeyim

Son düzenleme:
ya ben buara çok cozuttum.napsam bilemiyorum.gecenin bi yarısı cips puding falan yiyorum
oyüzden menülerimi yazmaya da utanıyorum..
akşama kadar harika gidiyorum ama saat 9dan sonra bişeyler oluyo...
acilen toparlanmam gerek...bana destek olun biraz gaza getirin ya
yoksa verdiklerimi bu gidişle fazlasıyla geri alıcam

aa öylemi??çok geçmiş olsun ayşecim.ne ameliyatı yaptılar dize?

harika menü canım

slm kızlar sonunda gelebildim dün uyandık gecedewn elektrik gitmiş hava tipi sivasla bağlantı kesikti ilçe 9 km oraya bile zor gittiler
tüm gün okulda buz gibi ders yaptık
bu sabah uyandık hala elektrik yok okula gittik 2. dersin sonuna doğru elektrik geldi ondan sonra kaloriferler yandı tabi bu 2 gün benim boğaz iyice şişti
yarın çocukları tiyatroya götürecektik ama yolla rkapalı aradım haftaya ertelettim allahtan sorun çıkarmadılar

sizler nasılsınız neler yaptınız bensiz

geçmiş olsun canım........bende annemle ilgilendigimden farkedemedim canım kusura kalmaaaaaa

aaa olmaz

o zaman gündüzden doyur gözünü canım.akşam yiyeceklerini ayır ögleye kadar yeee

bugün ki menum

sabah kalkınca 1 büyük bardak ılık su

kahvaltı
3 kivi

ara yarım armut

öglen
salatalık domates söğüş ama bi sürü

ara
nescafe

akşam
çorba(sınırsız) 1 dilim kepekli ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…