- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #72.961
ayşe ben önceki diyet listemizi uygulama karar verdim bu haftada belki biraz daha zayıflarım bununlar gerçi 2 günüm gittiama olsun bugun yine başladım=) spor yapabilirmiyim bilmiyorum çünkü hastayım pek halim yok yapmaya çalişacağım ama=)
bende datcadan istanbula geliyordum yalovadan vapura bindik bende hep inerim vapurda inemedim çok uykum vardı uyudum sonra sanki bişey değdi bana bende hiç kıpırdamadım tek gözüm açık bekledim ve arkamdaki hıyarrrrr elinin tersiyle göğsümün üstüne dokunduu ve dokunmasıyla ben arkamı bi döndümmmmmmmmm bi giriştim adama adamı indirdilerrrr =) sonra muavin geldi konuştuk falan tutanak tuttrdum falan filan. cam kenarında oturuyordum yanımdada bi teyze vardı dedim teyze sen gec cam kenarına adam geri binerse dövicem=) nuavişne dedim sakın bunu almayın otobüse fena olur diyee..sonra kalkmaya yakın adamı aldılar otobüse en arkaya oturrtularr..tabi ben durur muyum bi kalktım yerimden en arkaya adam giriştim yine muavin söför hepsi geldi beni tutmaya çalişiyor ama ne mümkün ökzü gücü geldi resmen bana=) zorla ayırdılar beni adamdan şişe fırlattım kafasına son hamle olarak=) sonra indirdiler yola devam ettik.adamın ismini cismini öğrendim yanındakine itfaiyede çaliştiğini söylemiş araştırdım söylediği itfaiyeeyi yalanmiş bulamadım adamı bulsaydım çok fena şeyler olacaktı=)
bu kadarda değil bi keresindedde üniversite sınavı için dershaneye gidiyorum sabahın kör vakti yürüyerek gidiyorum karlıdan bi lise öğrencisi geliyor şeyini açmış öyle sallaya sallaya allahım bi koştum tırstım hehehhehehe..şimdi ne kadar komik geliyor ya=)
evet ya encok da bu koyuyo insana(
epey bi kötüydüm evde.nişanlım niye bukadar abartıyosun alttarafı kapkaç yapmaya çalışmış diyince dayanamadım bende serfsz beceremeyince taciz etti ona üzülüyorum encok diyince sinirden gözleri doldu canım benim yaa.
bildiğim için söylemek istemedim ama içimde kalsaydı daha kötü olacaktım.aglamaya başlayınca bi sarılışı vardı..oan yaşadıgım herşeyi unuttum valla.Allah onu başımdan eksik etmesin.insanın böyle zamanlarda sevdiğyle moral bulması gibisi yokmuş.
sagolasın canım.inşallah kimse yaşamasın.Allah fırsat vermesin bunlara..Tuğba çok üzüldüm canım,geçmiş olsun. İnşaallah bidaha böyle şeyler yaşamazsın,kendimi senin yerine koymam bile korkunu anlamama yetti.((
hep beraber cıtır hatunlar olacagız inşallah...annen çok doğru sölemiş ben hayatımda hiç 60ın üstüne çıkmamıştım ama öle yediklerimede dikkat etmezdim ne bulursam yerdim ne zaman 6o ın üstüne çıksam iki zıplar hoplar yada müzik açr dans ederdim giderdi kilolar ben hareketli olduğum için kilo almazdım hiç ama hamilelik ve emzirme döneminde hareketsizlikten kilo aldım şimdi yine gidiyor şükürler olsun azar azar da olsa yaza kadar yeniden çıtır olacam inşallah...
sagol canım..amiiiiin....evet burası istanbul sanki kendi başına gelmeycekmiş gibi okadar duyarsızlaşmışki insanlar..şaşmamak elde değilgeçmiş olsun canım.ne yazıkki toplumumuzda böyle adi insanlar barınıyorlar.Allah birdaha yaşatmasın.en çok sinir olduğum şey ise kimsenin yardıma gelmemesi.nasıl olur da yardım isteyene el uzatılmaz bunu anlamıyorum işte
teşekkürler ayşecim..ben Rabbime havale ettim zaten..gecmiş olsun cnm Allah aynı şeyleri onların annelerine karılarına kardeşlerine yaşatsa ne düşünür acaba..hakka cok inanırım
ay ay ayyy Allah daim etsin mutlulugunuuuu
ben onu yakalayamam çünkü onun internetle pek işi olmuyor sadece okey oynar internette..sanalla işi olmuyor ama gerçeğiyle işi olurmu onu bilemem :))
ayy evet ya maşallh sağol cicim duaların için işe yaramış=)canım inşallah yaaa.valla sen her yazdığında kız uyumuyo diye dua ediyorum inşallah düzene girer diye..maşallah diyelim de nazar deymesin kızımıza :)
ohh afiyet olsunnnn şekerimmmmşimdi bitki çaylarımı demledim içine ek olarak biberiyede koydum yağ yakıcı özelliği varmış..birazdan da arkadaşım gelecek plates yapıcazz :)
ayy inşallahhhinşallah bozulmaz canım.
neden canım ya hayırdır? ayşe bu arada senin sonuçlar ne oldu p.tesi almayacak mıydın???????????kızlar bu arada herkese merhaba yaklaşık 2-3 gundur 3-5 saat uyumadım.uykuuuuuuuuuuuuu
bende uygulayamadım çünkü hastayım cumadan başlarız olmadıı desteksiz olmuyor yaaaaaa aynı anda başlayalım ben spor da yapamadım zaten hasta olduğum için hala geçmedi boğazımmmcnm ben bu hafta diyet miyet uygulayamadım cumaya kadarda zor..ondan sonra kaldıgım yerden devamm
gerizekalı embesil yaratıklar ne anlıyorlarsa tabi bu kadar bastırınca topğlum ole pırtlıyor her şey
ayy evet ya maşallh sağol cicim duaların için işe yaramış=)
ohh afiyet olsunnnn şekerimmmm
ayy inşallahhh
neden canım ya hayırdır? ayşe bu arada senin sonuçlar ne oldu p.tesi almayacak mıydın???????????
bende uygulayamadım çünkü hastayım cumadan başlarız olmadıı desteksiz olmuyor yaaaaaa aynı anda başlayalım ben spor da yapamadım zaten hasta olduğum için hala geçmedi boğazımmm
aynen bencedeeeeeeeeeeee
aa öylemi??çok geçmiş olsun ayşecim.ne ameliyatı yaptılar dize?
2 gündür hastanedeyim bebeğim aşk falan olsun yani farketmedin mi yoklugumu?
eşim ameliyat oldu..dizden..benim sonucuda cıkaramadılar bi turlu mr almadım hala
diyet miyet hak getire uykusuzluktan oluyorum uyumuyorum ki gece deliksiz uyky cekeyim
menüm
sabah aç karna elma sirkeli ballı su
1 bardak yarım yağlı tarçınlı süt
ara 1 adet armut
öğlen avakadolu ve haşlanmış tavuklu salata
ara 1 dilimin yarısı kadar çikolatalı turta(çikolata zayıflamakta etkiliymiş diye duymuştum sanki)
akşam 4 yk tarhana çorbası 2 adet fırında pişmiş tavuk kanat
aralarda 3 bardak yeşil çay ve normal çay içtim 3 lt su içtim
onu bende okudum cınım çikolata zayıflatıyor=) sabahları yenilirse hehehhehe ben her öğün yerimmmm hiç sorun deil=)
Emine geçmiş olsun canım Allah hayırlı ve acil şiflar versin.
dünkü menüm
sabah:2 dilim ekmek diyet peynir salatalık
öğle:çeyrek simit ayran
akşam:havuçlu kereviz salatası 1 dilim ekmek
spor:
1 saat pilates
dünki sporlarım
300 ip
50 yarım mekik
50 sağ 50 sol bacak hareketi
2 gündür hastanedeyim bebeğim aşk falan olsun yani farketmedin mi yoklugumu?
eşim ameliyat oldu..dizden..benim sonucuda cıkaramadılar bi turlu mr almadım hala
diyet miyet hak getire uykusuzluktan oluyorum uyumuyorum ki gece deliksiz uyky cekeyim
ya ben buara çok cozuttum.napsam bilemiyorum.gecenin bi yarısı cips puding falan yiyorum
oyüzden menülerimi yazmaya da utanıyorum..
akşama kadar harika gidiyorum ama saat 9dan sonra bişeyler oluyo...
acilen toparlanmam gerek...bana destek olun biraz gaza getirin ya
yoksa verdiklerimi bu gidişle fazlasıyla geri alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?