- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #72.981
merhaba arkadaşlar. nasılsınız?
slm kızlar sonunda gelebildim dün uyandık gecedewn elektrik gitmiş hava tipi sivasla bağlantı kesikti ilçe 9 km oraya bile zor gittiler
tüm gün okulda buz gibi ders yaptık
bu sabah uyandık hala elektrik yok okula gittik 2. dersin sonuna doğru elektrik geldi ondan sonra kaloriferler yandı tabi bu 2 gün benim boğaz iyice şişti
yarın çocukları tiyatroya götürecektik ama yolla rkapalı aradım haftaya ertelettim allahtan sorun çıkarmadılar
sizler nasılsınız neler yaptınız bensiz
her ögün yesek daha çok zayıflarmıyız acep
2 gündür hastanedeyim bebeğim aşk falan olsun yani farketmedin mi yoklugumu?
eşim ameliyat oldu..dizden..benim sonucuda cıkaramadılar bi turlu mr almadım hala
diyet miyet hak getire uykusuzluktan oluyorum uyumuyorum ki gece deliksiz uyky cekeyim
dikkat et ya ılık bişeyler iç vitamin falan kullan sanırım senin vucut direncin de düşük. biz bıraktıgın yerde otluyoruz:) yediğim otlar da bunun kanıtı
durmadan içiyorum canım ama çok faydası olmuyor canım kendimi çok yorgun hissediyorum
supradyn falan alsan belki iyi gelir direnç verir. yada sen en iyisi çikolata ye.))))))
ya ben buara çok cozuttum.napsam bilemiyorum.gecenin bi yarısı cips puding falan yiyorum
oyüzden menülerimi yazmaya da utanıyorum..
akşama kadar harika gidiyorum ama saat 9dan sonra bişeyler oluyo...
acilen toparlanmam gerek...bana destek olun biraz gaza getirin ya
yoksa verdiklerimi bu gidişle fazlasıyla geri alıcam
2 gündür hastanedeyim bebeğim aşk falan olsun yani farketmedin mi yoklugumu?
eşim ameliyat oldu..dizden..benim sonucuda cıkaramadılar bi turlu mr almadım hala
diyet miyet hak getire uykusuzluktan oluyorum uyumuyorum ki gece deliksiz uyky cekeyim
her ögün yesek daha çok zayıflarmıyız acep
slm kızlar sonunda gelebildim dün uyandık gecedewn elektrik gitmiş hava tipi sivasla bağlantı kesikti ilçe 9 km oraya bile zor gittiler
tüm gün okulda buz gibi ders yaptık
bu sabah uyandık hala elektrik yok okula gittik 2. dersin sonuna doğru elektrik geldi ondan sonra kaloriferler yandı tabi bu 2 gün benim boğaz iyice şişti
yarın çocukları tiyatroya götürecektik ama yolla rkapalı aradım haftaya ertelettim allahtan sorun çıkarmadılar
sizler nasılsınız neler yaptınız bensiz
bugün ki menum
sabah kalkınca 1 büyük bardak ılık su
kahvaltı
3 kivi
ara yarım armut
öglen
salatalık domates söğüş ama bi sürü
ara
nescafe
akşam
çorba(sınırsız) 1 dilim kepekli ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?