Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

özge kız dün akşam da saat 22.30 da uyudu ayy düzeliyor mu acabaaaa=) sabahta 7.15 te kalktıı=) ayyy insallah bozulmaz uyku düzeni yine=)

geçmiş olsun canım.ne yazıkki toplumumuzda böyle adi insanlar barınıyorlar.Allah birdaha yaşatmasın.en çok sinir olduğum şey ise kimsenin yardıma gelmemesi.nasıl olur da yardım isteyene el uzatılmaz bunu anlamıyorum işte

hazal harikasınnnnnnnnnnnnnnnn

özge kız dün akşam da saat 22.30 da uyudu ayy düzeliyor mu acabaaaa=) sabahta 7.15 te kalktıı=) ayyy insallah bozulmaz uyku düzeni yine=)

canım inşallah yaaa.valla sen her yazdığında kız uyumuyo diye dua ediyorum inşallah düzene girer diye..maşallah diyelim de nazar deymesin kızımıza :)

şimdi bitki çaylarımı demledim içine ek olarak biberiyede koydum yağ yakıcı özelliği varmış..birazdan da arkadaşım gelecek plates yapıcazz :)

ana gene tahin pekmez.canım çekti ya

sevmiyorum yeşil çayı ama deneyeceğim canım

bence güzel menün canım.turta olmasaymış süpermiş ama

dünkü menüm
sabah:2 dilim ekmek diyet peynir salatalık
öğle:çeyrek simit ayran
akşam:havuçlu kereviz salatası 1 dilim ekmek

spor:
1 saat pilates

gecmiş olsun cnm Allah aynı şeyleri onların annelerine karılarına kardeşlerine yaşatsa ne düşünür acaba..hakka cok inanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…