- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #73.101
kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk...kızımı sağlık ocağına götürmüştüm bizim eve de çok yakın sağlık ocağı o yüzden sadece cüzdanımı telfnmu anahtarımı aldım indim...ben orda çocuğa baktırırken kaşla göz arasında tlfnumu çalmışlar sinirim çok bozuldu benle birlikte bi tane kadın vardı orda oda gösterdi çantasını ben almadım dedi benden sonra girenler de vardı off artık kim aldıysa günahı boynuna...sinirlerim çok bozuldu yaa şimdi birde tlfn al hattını çıkart işin gücün yoksa...
kızlar ben birazdan çıkıcam akupunktura gidicem bugün beni tartacak geçen hafta onun tartısında 118 dim bakalım bu hafta kaç olacak. yalnız evdeki tartıda gram oynamıyor nasıl iş anlamadım
kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk...kızımı sağlık ocağına götürmüştüm bizim eve de çok yakın sağlık ocağı o yüzden sadece cüzdanımı telfnmu anahtarımı aldım indim...ben orda çocuğa baktırırken kaşla göz arasında tlfnumu çalmışlar sinirim çok bozuldu benle birlikte bi tane kadın vardı orda oda gösterdi çantasını ben almadım dedi benden sonra girenler de vardı off artık kim aldıysa günahı boynuna...sinirlerim çok bozuldu yaa şimdi birde tlfn al hattını çıkart işin gücün yoksa...
izin aldım işten cnm arada da olsa girebiliyorum çok sagol düşünceli arkadaşım benim
bizim bi fatta33 vardı kayboldu yaa başka memlekete gidicem falan demişti
merhabalar kızlar nasılsınız ben çok yoğunum bu aralar cevap yazmaya dahi vaktim olmuyo
sporu bol iştahı az bol kalori yakımlı ama en önemlisi saglıklı bi gün diliyorumm
günaydın
amiin canım amiin inşaALLAH hoşgeldin
ya benim de motivasyona ve birlikteliğe çok ihtiyacım var.yoksa kopup gidicem..
:26::26::26::26::26:çok utanıyorum
hayallah cnm yaa çok üzüldüm, çok geçmiş olsun..insanlar insanlıktan çıkmışlar artık.bnm başımada geldiya gecen akşam....bedavadan kazanc oooohhhh ne ala memleket.Allah bildiği gibi yapsın hepsini..
bozma moralini cnm.Allah başka sıkıntı yaşatmasın.
ay canım üzüldüm ya tüh geçmiş olsun nasıl olur yaaaa...allah beterinden korusun canım umarım bulunur
kolay gelsinm canımmm allah iş telaşı versin canım
ayy emoş güldürdün beni valla şu can sıkıntısıyla:))))bilincin yerinde değilmiş heralde sen bunları yaparkene :))kızlar ben çok kötü bişi yaptım bugün....
sabah nöbet çıkışı güya 4 y.k. küçük kasede yogurt yiyecektim.yedimde
arkasından eşimle oglumun kahvaltısını toparlarken küçük bi gül böregini götürmüşüm farketmeden
arkasından kendimi 3 dilim köy ekmegi ısıtıp tereyağ ve salça sürüp yerken buldum...
ama olan oldu artıkın yaaa
üstüne üstelik artık tansiyonummu düştü şekerimmi çıktı bi yattım sarhoş gibi başım alkmıyo.
kalkıyom diger tarafa devriliyom kalkıyom diger tarafa devriliyom...
enson çocuklar okuldan geldi.eşime tel açtım tostçuya götür diye ben de kendimi dışarı attım bugün pazar
vardı.marul maydonoz ot çöp ne varsa aldım....
ayy emoş güldürdün beni valla şu can sıkıntısıyla:))))bilincin yerinde değilmiş heralde sen bunları yaparkene :))
acıktım ama hiç bişi yiyesim yok ne yesem ki acaba bi dolanayım bakiim bi mutfağa
yaa emoşşş özgemmmm aşağıda görüyorum siziiiiii bi ses verin banaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?