Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay canım üzüldüm ya tüh geçmiş olsun nasıl olur yaaaa...allah beterinden korusun canım umarım bulunur

kızlar ben birazdan çıkıcam akupunktura gidicem bugün beni tartacak geçen hafta onun tartısında 118 dim bakalım bu hafta kaç olacak. yalnız evdeki tartıda gram oynamıyor nasıl iş anlamadım

aaa:44::44::44: nedenki evde ki tartın takılımı kaldı yoksa :44::44:

ah canım ya çok kötü olmuş bunla geçmiş olsun ALLAH onlardan daha fazlası çıkarsın

kızlar ben çok kötü bişi yaptım bugün....

sabah nöbet çıkışı güya 4 y.k. küçük kasede yogurt yiyecektim.yedimde

arkasından eşimle oglumun kahvaltısını toparlarken küçük bi gül böregini götürmüşüm farketmeden

arkasından kendimi 3 dilim köy ekmegi ısıtıp tereyağ ve salça sürüp yerken buldum...

ama olan oldu artıkın yaaa

üstüne üstelik artık tansiyonummu düştü şekerimmi çıktı bi yattım sarhoş gibi başım alkmıyo.

kalkıyom diger tarafa devriliyom kalkıyom diger tarafa devriliyom...

enson çocuklar okuldan geldi.eşime tel açtım tostçuya götür diye ben de kendimi dışarı attım bugün pazar

vardı.marul maydonoz ot çöp ne varsa aldım....

Son düzenleme:

amiin canım amiin inşaALLAH hoşgeldin

teşekkürler canım ben çıkıyom bu yaptıklarımdan sonra gelmem bugün akşama kimse yokken gelir toplam

menüm ve sporumu yazarım

bana çok kızmayın tamam mı:18::18::18::18::18:

Son düzenleme:

doğru sölüyorsun betirn beteri vardır allah beterinden korusun canım...

ay canım üzüldüm ya tüh geçmiş olsun nasıl olur yaaaa...allah beterinden korusun canım umarım bulunur

yok yaa bulunmaz 5 dk sürmedi zaren kaybolduğunu fark etmem aradık kapatmışlar bile hemen..valla dedim yaa kucağında çocuğuyla aldı gitti kim aldıysa allah çocuğundan çıkarmasın da kendine ne olursa olsun çalanın...

ayy emoş güldürdün beni valla şu can sıkıntısıyla:))))bilincin yerinde değilmiş heralde sen bunları yaparkene :))

ayy emoş güldürdün beni valla şu can sıkıntısıyla:))))bilincin yerinde değilmiş heralde sen bunları yaparkene :))

ne bileyim yaaaa oldu artık uydum şeytana

aslı duymasın kızlar duymasın ay aramızda kalsın oya falan offf hepsi oyarlar beni

kızlar ofisi taşıdık net olmadı birtürlü daha yeni yeni yerleştik işlerimiz hepp sarktıı offff bu ardaa yemek felan yok yani taşındığımız yerde yemek söyliyebileceğimiz doğru düzgün biryer yok bende anca işte sabah kahvaltılarıyla öyle akşamı ediyorum bisküvi felan
akşamları zaten yemiyorum ve akşamları hergün tam 50 dakıka eve kadar yürüyorum inceldim vallaaa yaaaa
bunun dışındaaa aşk hayatı felan filan halaaa evliliği düşünmüyorum tabi yine bizimkilerr buldularr görücüydü felan ama yokk istemem
okul hayatımı hiç sormayın finallerime giremedim ve 8 dersten kaldım hastalandım baya kötü raporuda kabul etmiyor okul ama sağlık olsun diyorum hımmm başka başka bişey yok benden bukadar bide sizi özledim tabii
ben yokken neler oldu bakimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…