- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.241
he ya bu akşamda yedimm.. dayanamadım valla cıtır normal ekmek ve eve yapıtıgım dolmadan yedim.. öglende börek yemiştim... senağlamasiyahçım eminim cumaya 65i görürsün sıkma sen canını yarına hava açar inşallah iyice bir yürürsün toparlarsın kendini zaten akşamları baya hafif yiyorsun alkisalkisalkis
pirinç yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sea yüz verme buna pirinç yok haşlayıp yogurt döküp yiyecekhaa sedaa semiz otunu haşlayıp öylemi yiyodun.yoksa öyle olduğu gibimi.bende alcam haftaya.ayy ben yemeğini çok severim onu ekşi ekşiii.bu zamnlar bizim her salı veya çarşamba yemek menümüzdür.eşim ben çok sevdiğim için yer.ytoksa fazla sevmez.valaha bende gündüz komşularla pişirip yiyorum artık.napıyım çok sev,iyorum.yağını pirincini az koyar öyle yerim dimi ama şeker.
amanda amana yürüyüşlerede başlamış sporlarda yapıyomuşşşşşşşşşşşşŞenizdestinam canım ben dün spor yaptım 1.5 saat hemde.45 1 saat kadar yürüdüm sonrada egzersisz yaptım.
sedacım başarılar canım.allah zihin açıklığı versin.inşallah 100 alırsın
sibelcim çok geçmiş olsun.ayy öksürük işi zor.benim kızmda öksürüyo sabhaları kalkınca içim gidiyo gerçekten.tekrar geçmiş olsun güzelim.
çekinme tatlım bol bol ye sende... can bogazdan gelir demişler unuytma sakın daha cumaya 2 gün var verirsin verirsinnnnnnnnnnn:roflol: :roflol:slm kizalr ben geldim bugun cok hemde cok yogunum haber verim dedim aksama yemekli coook misafirim var biryandan yemek bir yandan temizlik biryandanda cocuklarla ugrasiyorum
kusuruma bakmassiniz artikin degilmi
spagotla haysem hic gorunmediler yaw kizlar kkda sorun vardi acaba ondanmi giremediler
neyse bende arada isimi hafifletince gelirim sarma saracam simdi oyuzden bitirince ugrarim guzeller
sabah yediklerimi soylemeyim siyahin diline duserim kizlar hic sormayin neyse hatirlamak yine istemiyorum
ahhh ahhh bende cok severim biliyonmu... bak anlaşma yapalım kilona bak ne durumdasın eger vermişsin 1 tane ye ama vermişsennnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5bugün yemekta kuru patlıcan dolması varmış 2 tane yesem olur mu?ben çok severim küçük 2 tane yesem bişe olmaz demi yanındada çorba varmış
valla sabah 5 te kalkanları tebrık edıyorum ben hayatta yapamam ...ancak aksam hava nasıl olursa olsun yurumeye calısıyorum tempolu ve ter atarak....
neslı hosgeldın canım msjımı aldınmı?
çok sevindim... allah tamamına erdirir inşallah sedacım... Şenizbuarada size birşey söylicem haziranda memlekete gittiğimizde erkek arkadaşımın ailesi bize gelecekmiş söz yüzüğü takacakmışız annemi aramışlar dün ben daha bugün öğrendim yani sürekli böyle bir konu vardı ama kesin bişey yoktu sizinle paylaşmak istedim
ya günaydın diyecemde.. ögrenmişsin... bu iş için spor şarttttttttttbugun kım geldıyse ne kadar zayıflamıssın ne yaptın dedı....:)) sanırım tartıdan cok göruntu daha cok bellı oluyor spor sıkılastırıyor ınsanı ....oleyyyy
slm arkadaşlar ben kendimi tanıtıyım size. 27 yaşındayım 158 boyunda 97 kilodayım. çocukken çok zayıf bir çocuktum. 7. sınıftan itibaren yavaş yavaş kilo almaya başladım. lise son sınıfa geldiğimde 55 kiloydum. boyum 1.50 lilere yakındı. adet görmemiştim. doktora gittim ve o günden beri hap kullanıyorum. bu haplarla birlikte kilom daha fazla artmaya başladı. üniversite 2. sınıfta annemi kaybettim. yaşadığım bu olay üzerine daha fazla kilo aldım. iki yıl önce 85 kilo oldum. 3 ayda 21 kilo vererek 64 kiloya düştüm. kahvaltıda bir dilim kepek ekmeği, beyaz peynir, domates, salatalık yiyordum. öğretmenim öğlenleri okulda oluyorum o yüzden öğlede bir paket diyet bisküvi yiyordum. eve gelince saat 3 gibi bir meyve, akşamlarıda haşlanmış makara ya da haşlanmış tavuk ve yağsız tutsuz salata yiyordum ve akşam yemeğini 7 den önce yiyordum. yediden sonra asla bişey yemiyordum. günde 2 litre su içiyordum. haftada üç günde spor yapıyordum birer saat. 64 kilo olunca çok mutluydum. kendime güvenim gelmişti. ama daha sonra yaşadığım sorunlar yüzünden 2 yılda 98 kiloya çıktım. şimdi eskisinden daha da kötüyüm. artık dur deme vaktinin çoktan gelip geçtiğini biliyorum. bir haftada bir kilo verdim. ama diyet yapmadım. sadece üç gün yürümüştüm bir saat. arkadaşlarımla yürüyorumdum. ama havalar soğudu. tek başıma yürüyemem çünkü Erzurum'un bir ilçesinde öğretmenlik yapıyorum. bu imkansız. bir hafta önce diyet gruplarına katılmak istedim. grubunuzdan davet geldi. ama sitede yaşanan sorunlar yüzünden siteye giremedim. mesaj yazamadım. yarın diyetede başlıyacağım. bu kararda grubunuza davet edilmeminde ilgisi var. hep bahane bulup erteliyordum. sorumluluk duygusuyla daha dikkatli ve kararlı olurum diye düşünüyorum. desteğe ihtiyacım var. lafı çok uzattım galiba. şimdilik hoşçakalın.
aramiza hosgeldin hep beraber basaracaz insallaha.s.slm arkadaşlar ben kendimi tanıtıyım size. 27 yaşındayım 158 boyunda 97 kilodayım. çocukken çok zayıf bir çocuktum. 7. sınıftan itibaren yavaş yavaş kilo almaya başladım. lise son sınıfa geldiğimde 55 kiloydum. boyum 1.50 lilere yakındı. adet görmemiştim. doktora gittim ve o günden beri hap kullanıyorum. bu haplarla birlikte kilom daha fazla artmaya başladı. üniversite 2. sınıfta annemi kaybettim. yaşadığım bu olay üzerine daha fazla kilo aldım. iki yıl önce 85 kilo oldum. 3 ayda 21 kilo vererek 64 kiloya düştüm. kahvaltıda bir dilim kepek ekmeği, beyaz peynir, domates, salatalık yiyordum. öğretmenim öğlenleri okulda oluyorum o yüzden öğlede bir paket diyet bisküvi yiyordum. eve gelince saat 3 gibi bir meyve, akşamlarıda haşlanmış makara ya da haşlanmış tavuk ve yağsız tutsuz salata yiyordum ve akşam yemeğini 7 den önce yiyordum. yediden sonra asla bişey yemiyordum. günde 2 litre su içiyordum. haftada üç günde spor yapıyordum birer saat. 64 kilo olunca çok mutluydum. kendime güvenim gelmişti. ama daha sonra yaşadığım sorunlar yüzünden 2 yılda 98 kiloya çıktım. şimdi eskisinden daha da kötüyüm. artık dur deme vaktinin çoktan gelip geçtiğini biliyorum. bir haftada bir kilo verdim. ama diyet yapmadım. sadece üç gün yürümüştüm bir saat. arkadaşlarımla yürüyorumdum. ama havalar soğudu. tek başıma yürüyemem çünkü Erzurum'un bir ilçesinde öğretmenlik yapıyorum. bu imkansız. bir hafta önce diyet gruplarına katılmak istedim. grubunuzdan davet geldi. ama sitede yaşanan sorunlar yüzünden siteye giremedim. mesaj yazamadım. yarın diyetede başlıyacağım. bu kararda grubunuza davet edilmeminde ilgisi var. hep bahane bulup erteliyordum. sorumluluk duygusuyla daha dikkatli ve kararlı olurum diye düşünüyorum. desteğe ihtiyacım var. lafı çok uzattım galiba. şimdilik hoşçakalın.
:dance:çok sevindim valla:lepi: yeni açtım ama kimse yok .kısaca anlatayım kendimi 9 yıllık evliyim biri7 diger4 yaşında 2 oglum var.en son evlendigim de 92 kiloydum. sonra 2 dogum sonunda 120 oldum..2 yıl önce verdim 103 oldum sonra kış geldi.ben106 oldum.yaz geldi 98 e düştüm.ve bu kış yine110 olmuşum.....1,5 aydır diyetteyim bu sabah itibari ile 100,900 oldum.şimdilik bu kadar çalıştıgım için akşam üzerleri yada gece açabilirim .ama cuma gündüz evdeyim mutlakaaçarım...iyi geceler zayıf ve saglıklı günlerde görüşmek üzre herkesi öpüyorum
canlar çok şükür geldimmmm hihoyyyt
aloooo beni arayan yokmu kızlarrrrr :teytey:
biraz geçmişi okudum hepsini okuyamadım netimiz kesikti akşama doğru geldi şimdi fırsat buldum aklım burda kaldı sinir oldum inş aksilik çıkmaz daha şimdide monitörün rengi degişmiş:1shok: bir sorun olmaz inş ben bu hafta geçen hafta kadar sıkı diyet yapmadım ama idare ettim ara ara spor yaptım
bugün misafirlikteydim 11 lerde kahvaltı yaptık ama bayabi abarttım yemegi daha birşey yemedim bu saate kadar 1 elma yemeyi düşünüyorum sadece
kızlar gurupta boş yer varmı yada katılabileceğim gurup bilen varmı.çünkü desteğe ihtiyacım varcokacimcoookçok açım çoook.a.s.
slm arkadaşlar ben kendimi tanıtıyım size. 27 yaşındayım 158 boyunda 97 kilodayım. çocukken çok zayıf bir çocuktum. 7. sınıftan itibaren yavaş yavaş kilo almaya başladım. lise son sınıfa geldiğimde 55 kiloydum. boyum 1.50 lilere yakındı. adet görmemiştim. doktora gittim ve o günden beri hap kullanıyorum. bu haplarla birlikte kilom daha fazla artmaya başladı. üniversite 2. sınıfta annemi kaybettim. yaşadığım bu olay üzerine daha fazla kilo aldım. iki yıl önce 85 kilo oldum. 3 ayda 21 kilo vererek 64 kiloya düştüm. kahvaltıda bir dilim kepek ekmeği, beyaz peynir, domates, salatalık yiyordum. öğretmenim öğlenleri okulda oluyorum o yüzden öğlede bir paket diyet bisküvi yiyordum. eve gelince saat 3 gibi bir meyve, akşamlarıda haşlanmış makara ya da haşlanmış tavuk ve yağsız tutsuz salata yiyordum ve akşam yemeğini 7 den önce yiyordum. yediden sonra asla bişey yemiyordum. günde 2 litre su içiyordum. haftada üç günde spor yapıyordum birer saat. 64 kilo olunca çok mutluydum. kendime güvenim gelmişti. ama daha sonra yaşadığım sorunlar yüzünden 2 yılda 98 kiloya çıktım. şimdi eskisinden daha da kötüyüm. artık dur deme vaktinin çoktan gelip geçtiğini biliyorum. bir haftada bir kilo verdim. ama diyet yapmadım. sadece üç gün yürümüştüm bir saat. arkadaşlarımla yürüyorumdum. ama havalar soğudu. tek başıma yürüyemem çünkü Erzurum'un bir ilçesinde öğretmenlik yapıyorum. bu imkansız. bir hafta önce diyet gruplarına katılmak istedim. grubunuzdan davet geldi. ama sitede yaşanan sorunlar yüzünden siteye giremedim. mesaj yazamadım. yarın diyetede başlıyacağım. bu kararda grubunuza davet edilmeminde ilgisi var. hep bahane bulup erteliyordum. sorumluluk duygusuyla daha dikkatli ve kararlı olurum diye düşünüyorum. desteğe ihtiyacım var. lafı çok uzattım galiba. şimdilik hoşçakalın.
hoşgeldin canım aramıza ilk yapman gereken kararlı olmak yolun uzun tamamen aç kalamazsın iyi bi kahvaltı yap yarın başla güzelim madem yürüyüşe çıkamıyorsun evde spor yap uzan hayali bisiklet çevir,mekik çek,bacaklarını aç kapa,yerinde zıpla oklavayla sağa sola dön yeterki iste yapamayacağımız bişey yok tatlım bende 81kiloyla başladım şimdi 63 falanım ve spor sayesinde verdim.. akşam 7den sonra bişey yeme 3litreye yakın su iç.. başarabilirsin elimizden geldiğince sana destek oluruz kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim. biran önce istediğim kiloya kavuşmak istiyorum. bunun imkansız olduğunu biliyorum. yolum çok uzun. sizin desteğinizle, sabırla, kararla bu defa başaracağım. desteğiniz için sağolun...
bugun kım geldıyse ne kadar zayıflamıssın ne yaptın dedı....:)) sanırım tartıdan cok göruntu daha cok bellı oluyor spor sıkılastırıyor ınsanı ....oleyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?