Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm arkadaşlar ben kendimi tanıtıyım size. 27 yaşındayım 158 boyunda 97 kilodayım. çocukken çok zayıf bir çocuktum. 7. sınıftan itibaren yavaş yavaş kilo almaya başladım. lise son sınıfa geldiğimde 55 kiloydum. boyum 1.50 lilere yakındı. adet görmemiştim. doktora gittim ve o günden beri hap kullanıyorum. bu haplarla birlikte kilom daha fazla artmaya başladı. üniversite 2. sınıfta annemi kaybettim. yaşadığım bu olay üzerine daha fazla kilo aldım. iki yıl önce 85 kilo oldum. 3 ayda 21 kilo vererek 64 kiloya düştüm. kahvaltıda bir dilim kepek ekmeği, beyaz peynir, domates, salatalık yiyordum. öğretmenim öğlenleri okulda oluyorum o yüzden öğlede bir paket diyet bisküvi yiyordum. eve gelince saat 3 gibi bir meyve, akşamlarıda haşlanmış makara ya da haşlanmış tavuk ve yağsız tutsuz salata yiyordum ve akşam yemeğini 7 den önce yiyordum. yediden sonra asla bişey yemiyordum. günde 2 litre su içiyordum. haftada üç günde spor yapıyordum birer saat. 64 kilo olunca çok mutluydum. kendime güvenim gelmişti. ama daha sonra yaşadığım sorunlar yüzünden 2 yılda 98 kiloya çıktım. şimdi eskisinden daha da kötüyüm. artık dur deme vaktinin çoktan gelip geçtiğini biliyorum. bir haftada bir kilo verdim. ama diyet yapmadım. sadece üç gün yürümüştüm bir saat. arkadaşlarımla yürüyorumdum. ama havalar soğudu. tek başıma yürüyemem çünkü Erzurum'un bir ilçesinde öğretmenlik yapıyorum. bu imkansız. bir hafta önce diyet gruplarına katılmak istedim. grubunuzdan davet geldi. ama sitede yaşanan sorunlar yüzünden siteye giremedim. mesaj yazamadım. yarın diyetede başlıyacağım. bu kararda grubunuza davet edilmeminde ilgisi var. hep bahane bulup erteliyordum. sorumluluk duygusuyla daha dikkatli ve kararlı olurum diye düşünüyorum. desteğe ihtiyacım var. lafı çok uzattım galiba. şimdilik hoşçakalın.

slm kıslar dün msj lar yarım kaldı dahada yollayamamdım bende sinirlendim çıktım.. napıyonuz bakım nasılsınız bir yaramazlık yok inşallah... akşam geldim neti açyım internet yoktu aradım arıza varmı gece gelir dediler tammm uzanacaktım biraz az kontrol edim dedim birde ne görüm netim gelmişşşşşşşş:sm_cool:....
hemen bugün yaptıklarıma geceyim...
sabah 5,45 kalkış ...6 da bir kayısı bir ceviz......bir saat 15 dakkka yürüyüş.... 9.00 da 60 gr kepek ekmegi peynir doöatesd salatalık karışık sandviç.. arada kayısı.. öglen geç gittim yemege bişey kalmamıştı bir dilim su böregi ama büyük bir dilimdi... arada gene kayısı kurusu.. akşama karışık sebze yemegi.. köyden annem yollamıştı yemlik kaxayagı onları az yagda azcık bulgurla yapıp yogurt döküp yedim bir dilim ekmekle.. ama sonra eşimle sofraya gene oturdum yarım kabak dolması yedim normal bir dilim ekmekle.. valla dayanamayacaktım kendimi söke söke kaldırdım sofradan.. ceza olarak yarım saat fazla yürüdü... yemekden sonra bir bucuk saat yürüdüm.. şimdi geçmişe biraz bakayım eger geri gelemzsem bilinki gene hata veriyo kocaman öptüm herkesiiiiiiiiiiŞeniz

siyahçım eminim cumaya 65i görürsün sıkma sen canını yarına hava açar inşallah iyice bir yürürsün toparlarsın kendini zaten akşamları baya hafif yiyorsun alkisalkisalkis
he ya bu akşamda yedimm.. dayanamadım valla cıtır normal ekmek ve eve yapıtıgım dolmadan yedim.. öglende börek yemiştim... senağlama
pirinç yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sea yüz verme buna pirinç yok haşlayıp yogurt döküp yiyecek klava:
amanda amana yürüyüşlerede başlamış sporlarda yapıyomuşşşşşşşşşşşşŞeniz
çekinme tatlım bol bol ye sende... can bogazdan gelir demişler unuytma sakın daha cumaya 2 gün var verirsin verirsinnnnnnnnnnn:roflol: :roflol:
bugün yemekta kuru patlıcan dolması varmış 2 tane yesem olur mu?ben çok severim küçük 2 tane yesem bişe olmaz demi yanındada çorba varmış
ahhh ahhh bende cok severim biliyonmu... bak anlaşma yapalım kilona bak ne durumdasın eger vermişsin 1 tane ye ama vermişsennnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5
valla sabah 5 te kalkanları tebrık edıyorum ben hayatta yapamam ...ancak aksam hava nasıl olursa olsun yurumeye calısıyorum tempolu ve ter atarak....

neslı hosgeldın canım msjımı aldınmı?

kız napım 5 de kalkmıyımda eger erken kalkamazsam yürüyemem.. bizimkiler mutlaka sabah kahvaltı yapıp biri işe biri okula gidiyo öle kahvaltıda peynir zeytin iyiyp gitmez< benim oglan mesela bugün kalkıp biber kızartıım öle töreli olacak kahvaltıları.. eee cay koy kahvaltı hazırla yüryüşe cık bir saat anca yetiştiriyorum ...:içelim:

çok sevindim... allah tamamına erdirir inşallah sedacım... Şeniz
bugun kım geldıyse ne kadar zayıflamıssın ne yaptın dedı....:)) sanırım tartıdan cok göruntu daha cok bellı oluyor spor sıkılastırıyor ınsanı ....oleyyyy
ya günaydın diyecemde.. ögrenmişsin... bu iş için spor şartttttttttt

hoş geldin aynalar... bende erzincanlıyım.... umarım aramıza katılırsın arkadaşların dedigi gibi bol katılım şart.. destege ihtiyacımız var destek veren arkadaşlar isitiyoruz buraya.. se bize biz sana destek olalım degilmi... bir kere kilo vermişsin bence gene veririsin.. benim hikayemde az cok sana benziyo verdim aldım.. bak gene veriyorum... buralardan ayrılma bol paylaşım düzenli beslenmem spor bu iş biter hemencik...kaydirigubbakcemile5

kızlar gurupta boş yer varmı yada katılabileceğim gurup bilen varmı.çünkü desteğe ihtiyacım varcokacimcoookçok açım çoook.a.s.

canlar çok şükür geldimmmm hihoyyyt
aloooo beni arayan yokmu kızlarrrrr :teytey:
biraz geçmişi okudum hepsini okuyamadım netimiz kesikti akşama doğru geldi şimdi fırsat buldum aklım burda kaldı sinir oldum inş aksilik çıkmaz daha şimdide monitörün rengi degişmiş:1shok: bir sorun olmaz inş ben bu hafta geçen hafta kadar sıkı diyet yapmadım ama idare ettim ara ara spor yaptım
bugün misafirlikteydim 11 lerde kahvaltı yaptık ama bayabi abarttım yemegi daha birşey yemedim bu saate kadar 1 elma yemeyi düşünüyorum sadece

:dance:çok sevindim valla:lepi: yeni açtım ama kimse yok .kısaca anlatayım kendimi 9 yıllık evliyim biri7 diger4 yaşında 2 oglum var.en son evlendigim de 92 kiloydum. sonra 2 dogum sonunda 120 oldum..2 yıl önce verdim 103 oldum sonra kış geldi.ben106 oldum.yaz geldi 98 e düştüm.ve bu kış yine110 olmuşum.....1,5 aydır diyetteyim bu sabah itibari ile 100,900 oldum.şimdilik bu kadar çalıştıgım için akşam üzerleri yada gece açabilirim .ama cuma gündüz evdeyim mutlakaaçarım...iyi geceler zayıf ve saglıklı günlerde görüşmek üzre herkesi öpüyorum

aramiza hosgeldin hep beraber basaracaz insallaha.s.

a.s. sende hosgeldin aramiza .....

haysem bu gunlerde kimse kimseyi aramadi kk sorun vardi nerdeyse 4 gundur kimse giremedi bunun harici ozledik tabi insallah netinde sorun yasanmaz ilerleyen gunlere bol bol paylasimda bulunuruz sen bizim takimin iftarisin

kızlar gurupta boş yer varmı yada katılabileceğim gurup bilen varmı.çünkü desteğe ihtiyacım varcokacimcoookçok açım çoook.a.s.

slm takimda bos yer varmi bilmiyorum ama takim kaptanimiz sana cevap verecektir yer olmasada sen bize takil destek veririz hepimiz ayni sorunlari paylasiyoz zaten a.s.

hoşgeldin canım aramıza ilk yapman gereken kararlı olmak yolun uzun tamamen aç kalamazsın iyi bi kahvaltı yap yarın başla güzelim madem yürüyüşe çıkamıyorsun evde spor yap uzan hayali bisiklet çevir,mekik çek,bacaklarını aç kapa,yerinde zıpla oklavayla sağa sola dön yeterki iste yapamayacağımız bişey yok tatlım bende 81kiloyla başladım şimdi 63 falanım ve spor sayesinde verdim.. akşam 7den sonra bişey yeme 3litreye yakın su iç.. başarabilirsin elimizden geldiğince sana destek oluruz kaydirigubbakcemile5

kızlar hepiniz sağolun iyi dilekleriniz çok çok teşekkürler..şimdi sorulara ve ayrıntılara geçelim kaydirigubbakcemile3 neslicim 5yıldır birlikteyiz adanada tanıştık ve aynı yıl eskişehiri kazandık.. ailelerimiz biliyordu zaten annemle tanıştı bende onun annesiyle birsüredir bu konu var ama kesin bişey yoktu ama erkek arkadaşım ailesini aramış seda akşam benle dışarıdayken babası aradığında ne diyeceğini bulamıyor çekiniyor söylerken işi ciddiyete dökelim ha şimdi ha 2yıl sonra şimdi adı konsun ailesininde içi rahat olsun demiş anneside annemi aramış, biz sedayı çok seviyoruz böyle böyle bir niyetimiz var çocuklar tatile gelince yüzük takalım diyoruz demiş annemde hayırlısı olsun demiş öyle işte..
tuğbacım senin sorulara gelelim evet mezun olmama 2yıl var canım daha zaten bizim hayatımızda değişen birşey olamayacak sadece sözleneceğiz gene okullar bitecek yanii..birde evet tatlım onunda boyu uzun 1.82 kaydirigubbakcemile3
destinacım burdada birlikteyiz zaten derslerimi etkileyecek bir durum olmayacak normal hayatımıza devam edeceğiz..
hepiniz sağolun tekrar iyi dilekleriniz için

teşekkür ederim. biran önce istediğim kiloya kavuşmak istiyorum. bunun imkansız olduğunu biliyorum. yolum çok uzun. sizin desteğinizle, sabırla, kararla bu defa başaracağım. desteğiniz için sağolun...

teşekkür ederim. biran önce istediğim kiloya kavuşmak istiyorum. bunun imkansız olduğunu biliyorum. yolum çok uzun. sizin desteğinizle, sabırla, kararla bu defa başaracağım. desteğiniz için sağolun...

nedemek canım hepimiz bunun için varız birbirimize destek olmak,yardım etmek için burdayız..sadece ulaşabileceğine inan gerisi önemli değil ve evdede olsa ne kadar yapabilirsen düzenli olarak spor yap gerçekten ilk kural bu..tabiki bu defa başaracaksın hep beraber kurtulacağız kilolardann hihoyyyt

siyahçım yarın dikkat et aman öbür gün tartılacağız yarın hafif yersen yürüyüşünüde yaparsan 2günlük kaçamağı yok edersin sen :1hug:

bugun kım geldıyse ne kadar zayıflamıssın ne yaptın dedı....:)) sanırım tartıdan cok göruntu daha cok bellı oluyor spor sıkılastırıyor ınsanı ....oleyyyy

çok sevindim canım harikasınn spoara dewam hihoyyyt gerçekten spor çok etki ediyor bana herkes artık 1kilo bile verme diyor en çok sevindiğimde bişe giyindiğimde ordan burdan fışkıran yağlardan kurtuldum kaydirigubbakcemile5

buarada eylulce geçmiş olsun canım,benim annemde ayakkabının içine silikondan yapılmış taban gibi birşey takıyor doktor vermişti topuklarını rahatlattığını söylüyor..tuğbacım sende enyakın zamanda doktora gitki ne olduğu belli olsun sanada ona göre bişey verir doktor

bende çıkayım kızlar gece ders çalışacam yarın boşum ama cuma sınavım var gene öpüldünüz hepiniz iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…