- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.261
enerjine hayranım ya.maşşalh sana
pirinç yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sea yüz verme buna pirinç yok haşlayıp yogurt döküp yiyecekklava:
tamaaaaaaaaaaamm anladık.pirinç cısssssssssssssssssssssssss...
amanda amana yürüyüşlerede başlamış sporlarda yapıyomuşşşşşşşşşşşşŞeniz
yaaaaaaaaaa ne sandın.bundan sonra hergün bende yapcam inşallah.hele şu kızımn törenide bitsin ondan sonra gör beni.
kız napım 5 de kalkmıyımda eger erken kalkamazsam yürüyemem.. bizimkiler mutlaka sabah kahvaltı yapıp biri işe biri okula gidiyo öle kahvaltıda peynir zeytin iyiyp gitmez< benim oglan mesela bugün kalkıp biber kızartıım öle töreli olacak kahvaltıları.. eee cay koy kahvaltı hazırla yüryüşe cık bir saat anca yetiştiriyorum ...:içelim:
hayırlı sabhlar.bende sıcak suyumu ,sirkeli suyumu içtim.ardıdanda 2 taane kuru kayısı yiyip üstüne 2 bardak daha sıcak su içtim.şimdi burda biraz durup sonra ev toplıycam.ve sporr .egzersiz ve yürüyüş yapcam.öğleden sonra yokum.bugüğn tefsir günümüz.oaraya gidicem.akşama gelirim.
ha aklımdayken sorayım şu titreşimli bele takılman keömerler varya.onları faydası oluyomu.arkadaşım almışda.bana dedi sen de al diye.ama bana pek inandırıcı gelmiyo o.nasıl zayıflatacak.ya nolur bilgisi olan söylesin.
gelelim sorulara.
destinaa dolmaları akşam eşim yedi.dün arkadaşım gelmişti bi tabakta oana koydum oyedi.anlıyacağın .kazasız bitti.
haysem geçen hafta bebnim için her açıdan hüsrandı.cumaretsi tartıda fazlasıyla fazlalık gördüm.ama ogünden beri bozmadan devam ediyorum canım.yarın tartılınca söylerim.akı karası ortaya çıkar yarın.böyle yapmamma rağmen vermediysem yuuuuuhhh bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?