- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #73.681
yaa bugun burası çok güzell bahar havası vardıı kız hasta olmasaydı bende onu dışarı çıkarırsdım offf
canım öle olsaydı benim kız kardeşim yürümezdi heralde gelişiminde de bi sorun yok valla 13 yaşında boyu benden uzun :)) sen o sölenlere çok aldanma çocuğun beline baskı yapıyor diyolar o zman oturtmamaızda gerekir çocuğu benimik 10 aylık kendi kendine ayakta dikeliyor artık :)))
ben çok rahat ettim valla yürüteç sayesinde ben temizlik yaparken bindiriyordum nereye gidersem peşimden geliyordu :))yoksa diğer türlü beni odadan çıkartmıyor cadı benide götür gittiğin yere diye ağlıyor
özge hazal nasılsınız
bebişler nasıl
ayy ne güzellll bende çok istiyoprum özge yaaa parka götürmeyi tamamen ısınsa burasıda oynatsam ayyy ne güzellll...heheh otlar çocukların çok ilgisini çekiyor zaten=)
yürütecin en büyük faydası bu zaten senin peşinden geliyor
iyim valla gezdik geldik defnede yoruldu uyuyor bende zayıflama çayımı içiyorum mutfakta okaey oynuyorum netten..kocama küsüm
antalya bgn 22 dereceyi gördü sıcaklıkta artık burada kış bitti canım ufak yfak yağmurlar olur olursa...sorma benimkide bayıldı parka çocuklar bi oraya bi buraya koşuyolar yaa benimkide deliriyor onlara çırpınırken bi hal kaldı :))
kız bişey olmuyor benim kuzenlerim eltimin çocukları kendi kardeşim arkadaşlarımın çocukalrı hepsi yürütece bindiler çocuk zaten 7-8 aylık olmadan bindirilmemeli 7 aylık filan oluncada yürüteçte hep ayakta duruyor zaten defne yorulunca salardı kendini...atık bindirmiycem ama çünkü uyanık demirine basıp içinden çıkmaya çalışıyor :))
neyse kızlar benim canım sıkıldı acık resim çizem defnoş hanımda uyurken..öptüm hepinizi gelirim yine
Mutfakta dolaplari temizliyordum bi ara verdim.. Aspiratör baya zorladı:) sen napiyon geldimi misafirlerin
selam kızlar ben yeni uyandım
bulaşığı yıkadım
şimdide kahvaltı etcem
siz nasılsınız
selam kızlar.ben düşündüm ki artık benim gruba faydam olmuyor.grubun da bana pek faydası olmuyor.fazla paylaşım olmadığı için pek bir cevap da alamıyorum yazdıklarıma.günlerdir kendi kendime konusup cıkıyorum.bu sebeple gruptan ayrılma kararı aldım.kendi çabalarımla devam edicem.kimseye alınıp kırılmadım.hepinizi hala cok seviyorum ama boşa yer kaplamak istemiyorum burda.ben yine ugrarım sizsiz yapamam zaten cogunuz faceimde eklisiniz.eklemek isteyenlere de özelden yazabilirim...
son misafirlerde gitmiştir inş canım
tabi adamda hasta yatıyo bişey diyemiyo sana dimi
haftaya var canım deneme ama pek umdum yok çünkü konularda çok ilerlemedik o yüzden..eee 3 e kadar otutrsan kalkamazsın tibi hihiihihdün 3 de yattım canım
aslında ben geç kalktığımda devamlı uyumuyorum uyanıp geri yatıyorum kaç kere uyandım sabahtan beri ama yataktan çıkmak istemiyorum
dersler nasıl deneme sınavı oluyor musunuz sonuçlar nasıl canım
seninki yürür de he yakında ben 10 aylıkken yürümüşümm..o açıdan rahattır tabi yürüteç gelir peşinden hehehe....canım öle olsaydı benim kız kardeşim yürümezdi heralde gelişiminde de bi sorun yok valla 13 yaşında boyu benden uzun :)) sen o sölenlere çok aldanma çocuğun beline baskı yapıyor diyolar o zman oturtmamaızda gerekir çocuğu benimik 10 aylık kendi kendine ayakta dikeliyor artık :)))
ben çok rahat ettim valla yürüteç sayesinde ben temizlik yaparken bindiriyordum nereye gidersem peşimden geliyordu :))yoksa diğer türlü beni odadan çıkartmıyor cadı benide götür gittiğin yere diye ağlıyor
bizimkininde sümükler geçti ama hır hır burnı sesler geliyorr tıkalı puffff serum fizyolojikte bitti yarın alıcam artıkvalla biz çıktık defnenin fazla bişeyi yok ama sadece burun tıkanması var hala...
antalya bgn 22 dereceyi gördü sıcaklıkta artık burada kış bitti canım ufak yfak yağmurlar olur olursa...sorma benimkide bayıldı parka çocuklar bi oraya bi buraya koşuyolar yaa benimkide deliriyor onlara çırpınırken bi hal kaldı :))
İngiltere’nin beslenme üzerine uzmanlaşmış en ünlü gazetecisi, The Times gazetesinin gıda editörü ve yiyecek-içecek üzerine en önemli ödüllerden Glenfiddich’i 5 kez kazanmış olan Joanna Blythman, altın değerindeki beslenme kurallarını bilimsel gerçeklere dayanarak yazdı
yok yok dedi bu sefer..hehehehehe..ama o haklı dogruya dogru..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?