Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yürütecin en büyük faydası bu zaten senin peşinden geliyor

ayy ne güzellll bende çok istiyoprum özge yaaa parka götürmeyi tamamen ısınsa burasıda oynatsam ayyy ne güzellll...heheh otlar çocukların çok ilgisini çekiyor zaten=)

antalya bgn 22 dereceyi gördü sıcaklıkta artık burada kış bitti canım ufak yfak yağmurlar olur olursa...sorma benimkide bayıldı parka çocuklar bi oraya bi buraya koşuyolar yaa benimkide deliriyor onlara çırpınırken bi hal kaldı :))

yürütecin en büyük faydası bu zaten senin peşinden geliyor

kız bişey olmuyor benim kuzenlerim eltimin çocukları kendi kardeşim arkadaşlarımın çocukalrı hepsi yürütece bindiler çocuk zaten 7-8 aylık olmadan bindirilmemeli 7 aylık filan oluncada yürüteçte hep ayakta duruyor zaten defne yorulunca salardı kendini...atık bindirmiycem ama çünkü uyanık demirine basıp içinden çıkmaya çalışıyor :))

iyim valla gezdik geldik defnede yoruldu uyuyor bende zayıflama çayımı içiyorum mutfakta okaey oynuyorum netten..kocama küsüm

ay niye küstün kocana noldu

22 derece mi maşallah darısı başımıza

vay yaramaz çıkabiliyor mu bari içinden

aaaa niye ole düşündün canım ya..bazen paylaşım cok az oluyor.ona denk geliyosun sanırım.tabi sen bilirsin ugra arada..

haftaya var canım deneme ama pek umdum yok çünkü konularda çok ilerlemedik o yüzden..eee 3 e kadar otutrsan kalkamazsın tibi hihiihih
seninki yürür de he yakında ben 10 aylıkken yürümüşümm..o açıdan rahattır tabi yürüteç gelir peşinden hehehe....
valla biz çıktık defnenin fazla bişeyi yok ama sadece burun tıkanması var hala...
bizimkininde sümükler geçti ama hır hır burnı sesler geliyorr tıkalı puffff serum fizyolojikte bitti yarın alıcam artık

ayy ne güzellll yaa antalyada olmak vardı şimdi pıfsss..e tabi heyecanlanıyordur canım benimmmmmmmm

İngiltere’nin beslenme üzerine uzmanlaşmış en ünlü gazetecisi, The Times gazetesinin gıda editörü ve yiyecek-içecek üzerine en önemli ödüllerden Glenfiddich’i 5 kez kazanmış olan Joanna Blythman, altın değerindeki beslenme kurallarını bilimsel gerçeklere dayanarak yazdı

DIŞ HABERLER SERVİSİ

Genel inancın aksine yumurta ile tereyağının sağlıklı olduğunu ve kırmızı etin kanser riskini azalttığını söyleyen Blythman önemli olanın doğal beslenme olduğunu dile getirdi. İşte Blythman’dan bazı altın tavsiyeler:

KIRMIZI ET FAYDALI

Haftada 2 ila 3 gün kırmızı et yemek faydalıdır. Ancak doğal otlarla beslenen hayvanların etlerini tüketmek gerekir. Böylece et kanser riskini azaltan omega 3 yağ asitleri içerir. Kuzu ve sığır eti mineral, demir, protein ve B vitamini deposudur.

SÜTÜ TAM YAĞLI İÇİN

Süt vitamin, mineral ve protein deposudur. İnsanlar doymuş yağlardan uzak durmak için diyet süt içtiğinde bu vitaminlerin çoğu kaybolur. Oysa doymuş yağın kanıtlanmış zararları tartışmalıdır.

ÜZÜM YERKEN DİKKAT!

Üzüm böcek ilaçlarının ve kimyasalların en çok görüldüğü gıdalardan biridir. Bazı üzümlerde 11 çeşit zehir bulunabiliyor. Organik olmadığı müddetçe yememenizde fayda var. Ispanak ve kırmızı biber için de aynısı geçerlidir.

MISIR GEVREĞİ TEHLİKESİ

Zayıflamak için olanları bile şeker deposudur. Vitamin içerdiği söylenenlerin hemen hemen hepsindeki vitaminler sonradan eklenmiştir. Bu yapay vitaminlerin vücut tarafından ne kadar emilebildiği şüphelidir.

TON BALIĞINDAN KAÇIN

Bunun yerine sardalya tercih edebilirsiniz. Ton balığındaki omega 3 yağ asidi oranı sardalyada bulunandan daha azdır. Haftada 2 kez balık yemeye çalışın.

TATLANDIRICI KİLO ALDIRIR

Tatlandırıcılar kilo aldırır. Çünkü vücut alınan kalorilerde tat arar. Bu nedenle de diyet kola içildiğinde halen tatlı bir şeyler yeme hissi doğar.

PEYNİR PROTEİN DEPOSU

Yağ ve protein deposu olan peynir kolayca doyulmasını sağlar. Yağsız sütten yapılan peynirde yağ oranı az olduğu için yeterince besleyici olmaz.

YOĞURT SOFRADAKİ MUCİZE

Mayalandığı için içerisindeki süt kolay hazmedilir. İçinde bulunan iyi bakteriler de hastalıklara karşı korur.

YUMURTAYI EKSİK ETMEYİN

Kolesterol içerse de besleyici özelliği vücut için önemlidir. Ayrıca vücut kolesterole de ihtiyaç duyar. Yumurta beyin fonksiyonlarını güçlendirir, vücudun iyileşmesine yardımcı olur.

HAFTADA 1 KEZ PATATES

Patates C vitamini deposudur. Ancak kan şekerinin hızla yükselmesine neden olduğu için insülin salgılanmasını da artırır. Haftada birden fazla yemeyin.

DİYETTE TEREYAĞI KULLANIN

Doğal doymuş yağların bulunduğu tereyağı margarinden sağlıklıdır. Diyetlerde tereyağı açlık hissini azalttığı için kullanılabilir.

SEBZELERİ SEÇEREK YİYİN

Kilo vermek için en iyi sebzeler yapraklı, yeşil ve toprak üstünde yetişenlerdir. Toprak altında yetişenlerde daha fazla şeker bulunur.

Milliyet

Selam arkadaşlar,bugün sabah pazara göre erken kalktım,kahvaltımızı yaptık,ev işleri derken saat 5 de şeytanın bacağını kırdım ve yürüyüşe çıktıııııııımmm.yarım saat yürüdüm aslında daha da yürümek istedim ama hava soğuk soğuk esiyordu,yüzüm dondu,hadi hayırlısı inşaallah devamı gelir.Sizler nasılsınız?özgeler parka çıkmış,ohh ne güzel ben de miniği çıkarıcaktım ama halının üstünde uyumuş kalmıştı,biz de büyük oğlumla çıktık.

Son düzenleme:

Paylaşım için sağol Ayşe,ben de buradaki öğütlere uyuyorum,yoğurdumu da sütümü de kendim kaynatıp kendim mayalıyorum e haliyle hem doğal hem de yağı alınmamış oluyor,yemeklerde zeytinyağı ,pilav ve makarnalarda da hep tereyağı kullanırım,yumurtayı da çok severiz ailecek artık onu da köy yumurtası alıyoruz.Ama şu ıspanak ve üzüm olayını yeni duydum daha çok dikkat edicem bundan sonra.

kızlar ben diyete başlamaya karar verince bi sauna eşofman almıştım 1-2 kez de giydim ama sürekli kullanmadığım için tam anlayamadım bi faydası var mıı yok mu? Sizlerden kullanan var mı hiç veya etkisine şahit olan.

yok yok dedi bu sefer..hehehehehe..ama o haklı dogruya dogru..

Ayşe regly dönemlerindeki asabiyet bütün bayanlarda oluyo sanırım ben zaten sinirli ve tezcanlı bi insanım,o zamanlarda da tamamen canavara dönüşüyorum,artık garibim eşim anlıyo da "senin günün mü yaklaştı" diyo hiç bulaşmıyolar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…