- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #74.281
noldu aslıcıgım?hayırdır
Aslı aklına kötü bişey getirme bazen öyle hissedebiliyor insan,özellikle de reglyin yakınsa gayet normalkızlar bugün bend ebişey var ama ne anlayamıyorum çok kötüyüm sıkılıyorum
Aslında hedef koyma işi çok güzel ama bana hiç gelmiyo çünkü nezaman hedef koysam ulaşamıyorum,moralim bozuluyo...ama sıkı takip edelim birbirimizi evet,yanlış yapmaktan korkalım en azından gündüzleriay evet bende hazırımmmm hemde cok yarın ve cuma alışveriş yapcam..
şimdi başka katılan varmı bilmiyorum..
sen
ben :):)
2 emine
neslihan
tuba
saliha düşünecek
lütfen birbirimizi sıkı takip edelim uyaralım çantalayalım tamam mı sıkıldım artık bu kilolardann yazda geliyor :)
hedef koydum ben 30 marta 63.0 olacam inş
Aslı aklına kötü bişey getirme bazen öyle hissedebiliyor insan,özellikle de reglyin yakınsa gayet normal
Aslında hedef koyma işi çok güzel ama bana hiç gelmiyo çünkü nezaman hedef koysam ulaşamıyorum,moralim bozuluyo...ama sıkı takip edelim birbirimizi evet,yanlış yapmaktan korkalım en azından gündüzleri
Aslı aklına kötü bişey getirme bazen öyle hissedebiliyor insan,özellikle de reglyin yakınsa gayet normal
ay evet bende hazırımmmm hemde cok yarın ve cuma alışveriş yapcam..
şimdi başka katılan varmı bilmiyorum..
sen
ben :):)
2 emine
neslihan
tuba
saliha düşünecek
lütfen birbirimizi sıkı takip edelim uyaralım çantalayalım tamam mı sıkıldım artık bu kilolardann yazda geliyor :)
hedef koydum ben 30 marta 63.0 olacam inş
kızlar bugün bend ebişey var ama ne anlayamıyorum çok kötüyüm sıkılıyorum
sagol canımgözün aydın canım.hayırlı olsun
evet ya çokşükür.inşallah sıkıntısız bi çalışma hayatım olur busefersüper canımmmm çok güzel haberr
hasta olarak gelme ziyaretime gel cnm.ilgineyy güngören miiiiiiiiiii bizde güngörendeyizzzz o zaman artıkın sana gelirim ki bennnnnnnnnnnnn..hangi hastane canım
iyi yapıyosun valla.arada yapmak lazım.çocuklara kendimizi adayalım derken,kendinize vakit ayırmadıgınızda daha kötü olur..fırsat bulkdukça böyle degerlendirin annelermerhaba kızlar nasılsınız valla ben bgn bi dişarı çıktım 2 saatliğine gezdim geldim sonra bütün gün tembellik ettim....hiç bişi yapasım yok yaa biraz kendime zaman ayırmaya ihtiyacım var kafamı boşaltmam lazım inşallah yarın yapıcam...defneyi babaannesine bırakıcam da arkadaşlarla takılacaz..
sagol güzelim,güzel bakan güzel görür..evet hepimiz çok hoşuzivet çucuğum sen de iş var,sen kesin doktor olursunTubacım bu arada sen de çok hoşsun,çok sıcak ve tanıdık bi yüzün var.dün oturdum bütün arkadaşların faceine baktım,burdaki bütün bayanlar çok hoş zaten
sagol canım..inşallah şaka değildirhadi hayırlı olsun,senin adına sevindim canım,inşaallah güzel bi ortamın olur.emme tarih biraz riskli,sakın işverenler şaka yapıyo olmasınlarTuğbacım paylaştığın şarkıyı çoook beğendim belki şuan 5. kez dinliyorum,ben zaten akdeniz esintisi olan müziklere aşığıııım,telefon zilim Gipsy kings'in "habla me" parçası,biliyosundur belki,eğer dinlemediysen dinlemeni tavsiye ederim
ay canım benim sagol..cuma başlıyoruz canım katılım süper ya..veririz biz bu kiloları
bende yemek istemiyorum cnm ikindiye kaydırabilirsin..evet artı olarak ikindi ara öğününe..orda yazmıştım canım 1 gunde yenmesi gerekenleri.. meyve porsiyonu 3 adet olacak istersen ikindide yeme gece meyvesine dahil et 2 porsiyon olsun..
cok sevindim emoşum yaaaa...yazması beni cok yordu :) ama değdi katılım iyi
BUGÜNKÜ ÖNCE GÜZEL SONRA BERBAT MENÜM
SABAH
-2 ince dilim arası kaşarlı tost
-1 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-1 kase mercimek çorbası
-4 kaşık semizotu
-3 kaşık yoğurt
-1 dilim ekmek
AKŞAM
-1 büyük kase kısır
-1 dilim kek
-2 parça katmer+peynir,domates,yeşilsoğan(nevruzu kutladık ama o beni hiiiç kutlamadı)
-2 kupa yeşilçay
boooool suuu
2 dilim portakal
günaydın kızlar işyerinde net kapandı ve ben artık aranızda olamıcam kusura bakmayın ancak haber edebildim şimdi de kaçamak bir şekilde patronun pc girdim. kendinize iyi bakın ALLAH a emanet olun çok öpüyorumm hepiniziii
sagol canım
evet ya çokşükür.inşallah sıkıntısız bi çalışma hayatım olur busefer
hasta olarak gelme ziyaretime gel cnm.ilgi
iyi yapıyosun valla.arada yapmak lazım.çocuklara kendimizi adayalım derken,kendinize vakit ayırmadıgınızda daha kötü olur..fırsat bulkdukça böyle degerlendirin anneler
sagol güzelim,güzel bakan güzel görür..evet hepimiz çok hoşuz
sagol canım..inşallah şaka değildir
bende çok sevdiğimden paylaşayım dedim ama sadece sen begenmişinolsun zevk meselesi.güzel şarkı bilmemmi
günaydın kızlar işyerinde net kapandı ve ben artık aranızda olamıcam kusura bakmayın ancak haber edebildim şimdi de kaçamak bir şekilde patronun pc girdim. kendinize iyi bakın ALLAH a emanet olun çok öpüyorumm hepiniziii
büyük güne 1 kala herkese günaydın :)
Öğlen uyanınca akşam geç saatte acikiyorum :)günaydın pisi pisi naberrrrrrr..erkencisinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?