- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #74.241
merhaba kızlar nasılsınız valla ben bgn bi dişarı çıktım 2 saatliğine gezdim geldim sonra bütün gün tembellik ettim....hiç bişi yapasım yok yaa biraz kendime zaman ayırmaya ihtiyacım var kafamı boşaltmam lazım inşallah yarın yapıcam...defneyi babaannesine bırakıcam da arkadaşlarla takılacaz..
:26::26::26::26::26::26:
yaaaaa yarına çekeyim cezamı artıkın olurmu
ben dönmeden mezun olmak yok ona göreee tamamı güzellerim
Bu kız bi beni beğenmedi hıhevet ayşecim dün geçmiş yaptım,bugünde yaptım diyeti inceledim,benim beslenme tarzıma çok uygun geldi,ben de bu diyeti uygulamak istiyorum,ne zaman başlıyoruz?Çok sağol canım sen de çok hoşsun gerçekten çok beğendim seni,masum ve tatlı bir yüzün var,çok hoş bi gelin olmuşsun ayrıca,Allah mutluluğunuzu daim etsin.
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim ekmek
-1/2 dilim peynir
-1 zeytin
-1 haşlanmış yumurta
ARA
-1 kuru kayısı ve 1 ceviz
AKŞAM
-4 tane tulumba tatlısı
-5,6 tane etsiz çiğköfte
-çeyrek çipura
ARA
4,5 dilim portakal
ben beğendim canım.ama gece de meyve ye yoksa çok acıkırsın
bu ne ya olmamışşşş
herkes uyudumu.... bizde annemle bi gezmeye çıktık.. biraz önce geldik.. 40 gündür hiç evden çıkmamıştım kırkım çıkmış oldu zuhahahahhah
Aynı ben ha:) :):)canım bence de olmadı ama dün sabah yememiştim velim çocuğu okumaya geçti diye getirmiş poaçaları.dayanamadım 5 tane indirdim dibi delik mideme.sonra da çok oldu diye akşam yemek istemedim.rezilim ben ya
kızlar eşim bu akşam erken geldi ve şu an surat asıyor.ben onunla oturayım biraz da.öpüyorum hepinizi
günü erken kapıyorumm
1yumurta
- sabah
1yk lor
3 dilim çavdar
3sb sıcak su
2 tabak pırasa
- akşam16.00
1 kase salata
3yk yoğurt
ayşe bende varım bu diyete.cumaya mı başlayacağız
ayşe bende varım bu diyete.cumaya mı başlayacağız
evet ayşecim dün geçmiş yaptım,bugünde yaptım diyeti inceledim,benim beslenme tarzıma çok uygun geldi,ben de bu diyeti uygulamak istiyorum,ne zaman başlıyoruz?Çok sağol canım sen de çok hoşsun gerçekten çok beğendim seni,masum ve tatlı bir yüzün var,çok hoş bi gelin olmuşsun ayrıca,Allah mutluluğunuzu daim etsin.
bende yemek istemiyorum cnm ikindiye kaydırabilirsin..evet artı olarak ikindi ara öğününe..orda yazmıştım canım 1 gunde yenmesi gerekenleri.. meyve porsiyonu 3 adet olacak istersen ikindide yeme gece meyvesine dahil et 2 porsiyon olsun..ben de beğendim,ben de varııııııım.ama ben öğlen öğünündeki meyveyi yemek istemiyorum,bu durumda onu ikindi ara öğününe mi ekliycem artı olarak yoksa sadece meyveyle mi ara öğün yapıcam?:26:
cok sevindim emoşum yaaaa...yazması beni cok yordu :) ama değdi katılım iyibendeeeee varımmmmmmmmmmm
Ayyyy Salihaaaaaaaaa aşkolsun kız niye beğenmeyim,gerçekten bu mesajı yazarken atladığım biri var mı diye düşünüyordum,maalesef varmış.canım sen de çok hoşsun sonra bi mesajımda burdaki bütün bayanlar çok hoş zaten diye de belirtmiştim ayrıcaaa.Bu kız bi beni beğenmedi hıh
nööörelim ailecek film izleyecedik aksilik oldu ben de ona bakıyom şimdii.selam nörüyonuz
bentürkün uzayla imtihanına bakıyom
selam nörüyonuz
bentürkün uzayla imtihanına bakıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?