Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nööörelim ailecek film izleyecedik aksilik oldu ben de ona bakıyom şimdii.

ne aksiliği oldu canım

inş anlaşırsın canım baya işin varmış kolay gelsin

Temizlikçi olması çok iyi oluyor Ayşe ben de bel fıtığımın en azılı olduğu zamanlarda 1 sene boyunca temizlikçi almıştım,beli zorlamamak gerekir sana iyi bi haber de vereyim,fıtık geçebiliyor ben kendimden biliyorum,benim sol tarafımda 3 tane fıtık vardı 2si baya büyüktü ve ben hep sola doğru bükülür hiiiç hareket edemezdim böyle yaklaşık 5 sene çektim ama en son rahatsızlığımda sağdan rahatsızlandım ve mr sonucunda solda hiç fıtık olmadığını sağda 1 tane büyük olduğunu söyledi doktor,ama ben hiç üzülmedim çünkü soldakiler geçmiş diye sevindim,demekki dikkat etsem sağdaki de geçer diye düşündüm sen de kendini zorlama dikkatli hareket et ve atak dönemin geçince bel kaslarını güçlendirecek yürüyüş,yüzme falan yaparsın inşaallah tamamen geçer v

Nenesi isteyerek mi bakıyo:) :)

nenesi defneye aşık 4 gün görmese 5. gün gelir görmeye.herşey karşılıklı olur yaa defnede onu çok seviyor babaannesini görünce bana bile gelmez kolay kolay...benim için iyi oluyor o olay bi yere giderken içim rahat bırakıyorum...

ohh ne güzelll yaaaaa gez valla canım
çook güzel dileklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
İyilik tatlım senden nbr?dün sana cevap yazdım ama aksilik yüzünden gönderemedim,kilo alımı 7. aydan sonra çok hızlanıyo aman dikkat et ben 7.aydan sonra 1 ayda 3,4 kilo birden almıştım

hehehehehe ben 9 ayda 24 kilo alan biri olarakkk kendimi çok takdir ettim ya süperim kilo almada=)

inş anlaşırızda gelir bende 5 aydır alıyodum gitti diğeri..yüzmeye gidecem sanırım havuzla ilgili bir fırsat cıkacak sanırımm dur bakalım..benimde solda var fitik :)
benim bacagımı rahatsız ediyor..diğer bilek sıkıntısıda ustune tuz biber olunca cok agrıdı..hayırlısı olsun benimde gececk umarım biliyosun fıtıgın baş duşmanı kilo
verince daha cok rahatlayacaz inş..

iyi yapıyorsun canım zorlama kendini sağlık önemliii

evet cuma başlayalım ben hazırım hemde çok fenaaaaaaaa hazırım =)))))))))))))

ay evet bende hazırımmmm hemde cok yarın ve cuma alışveriş yapcam..
şimdi başka katılan varmı bilmiyorum..
sen
ben :):)
2 emine
neslihan
tuba
saliha düşünecek

lütfen birbirimizi sıkı takip edelim uyaralım çantalayalım tamam mı sıkıldım artık bu kilolardann yazda geliyor :)
hedef koydum ben 30 marta 63.0 olacam inş

BUGÜNKÜ ÖNCE GÜZEL SONRA BERBAT MENÜM
SABAH
-2 ince dilim arası kaşarlı tost
-1 kupa yeşilçay

ÖĞLEN
-1 kase mercimek çorbası
-4 kaşık semizotu
-3 kaşık yoğurt
-1 dilim ekmek

AKŞAM
-1 büyük kase kısır
-1 dilim kek
-2 parça katmer+peynir,domates,yeşilsoğan(nevruzu kutladık ama o beni hiiiç kutlamadı)
-2 kupa yeşilçay

boooool suuu
2 dilim portakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…