- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #74.261
nööörelim ailecek film izleyecedik aksilik oldu ben de ona bakıyom şimdii.
saçlarımı kurutacam bi yandan muhteşem yuzyıla bakıyorum..kurumuş çamaşırları katlayacam yeni cıkanları asacam..
bu arada yeni bir temizlikçi abla geliyo cumartesi cok mutlu oldum..
belimden dolayı zorlanıyodum..eski abla iş buldu bırakmıştı beni..inşallah anlaşırız
Temizlikçi olması çok iyi oluyor Ayşe ben de bel fıtığımın en azılı olduğu zamanlarda 1 sene boyunca temizlikçi almıştım,beli zorlamamak gerekir sana iyi bi haber de vereyim,fıtık geçebiliyor ben kendimden biliyorum,benim sol tarafımda 3 tane fıtık vardı 2si baya büyüktü ve ben hep sola doğru bükülür hiiiç hareket edemezdim böyle yaklaşık 5 sene çektim ama en son rahatsızlığımda sağdan rahatsızlandım ve mr sonucunda solda hiç fıtık olmadığını sağda 1 tane büyük olduğunu söyledi doktor,ama ben hiç üzülmedim çünkü soldakiler geçmiş diye sevindim,demekki dikkat etsem sağdaki de geçer diye düşündüm sen de kendini zorlama dikkatli hareket et ve atak dönemin geçince bel kaslarını güçlendirecek yürüyüş,yüzme falan yaparsın inşaallah tamamen geçer vsaçlarımı kurutacam bi yandan muhteşem yuzyıla bakıyorum..kurumuş çamaşırları katlayacam yeni cıkanları asacam..
belimden dolayı zorlanıyodum..eski abla iş buldu bırakmıştı beni..inşallah anlaşırız
filmin ses ve görüntü dosyaları aynı anda çalışmadı bizde vazgeçtikne aksiliği oldu canım
inş anlaşırsın canım baya işin varmış kolay gelsin
Nenesi isteyerek mi bakıyo:) :)
elektrik gitti bendede yorgunluk uyumuşum
kızlar kusura bakmayın elektrik gitti
bende çook yorgunum ya
hazal süper merak ettim nasıl oldu mantın diye
aay canım geçmiş olsun acil şifalar canım inş biran önce iyileşirsin
ohh ne güzelll yaaaaa gez valla canımmerhaba kızlar nasılsınız valla ben bgn bi dişarı çıktım 2 saatliğine gezdim geldim sonra bütün gün tembellik ettim....hiç bişi yapasım yok yaa biraz kendime zaman ayırmaya ihtiyacım var kafamı boşaltmam lazım inşallah yarın yapıcam...defneyi babaannesine bırakıcam da arkadaşlarla takılacaz..
çook güzel dileklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrMerhaba arkadaşlar,hepinizin nevruzu kutlu olsun.Allah hepimize sağlık,sıhhat,mutluluk ve huzur dolu,ılık ılık esen meltemli ,rengarenk çiçekli,misss kokulu güzeeel bir bahar geçirmeyi nasip etsin inşaallah.umarım hepiniz iyisinizdir.
İyilik tatlım senden nbr?dün sana cevap yazdım ama aksilik yüzünden gönderemedim,kilo alımı 7. aydan sonra çok hızlanıyo aman dikkat et ben 7.aydan sonra 1 ayda 3,4 kilo birden almıştım
götürdüm götürdüm hazal amma velakin oğluşum okadar çocuğu birden görünce çok korktuuu...
Temizlikçi olması çok iyi oluyor Ayşe ben de bel fıtığımın en azılı olduğu zamanlarda 1 sene boyunca temizlikçi almıştım,beli zorlamamak gerekir sana iyi bi haber de vereyim,fıtık geçebiliyor ben kendimden biliyorum,benim sol tarafımda 3 tane fıtık vardı 2si baya büyüktü ve ben hep sola doğru bükülür hiiiç hareket edemezdim böyle yaklaşık 5 sene çektim ama en son rahatsızlığımda sağdan rahatsızlandım ve mr sonucunda solda hiç fıtık olmadığını sağda 1 tane büyük olduğunu söyledi doktor,ama ben hiç üzülmedim çünkü soldakiler geçmiş diye sevindim,demekki dikkat etsem sağdaki de geçer diye düşündüm sen de kendini zorlama dikkatli hareket et ve atak dönemin geçince bel kaslarını güçlendirecek yürüyüş,yüzme falan yaparsın inşaallah tamamen geçer v
ısırırım canım :)) valla biz bu havalarda gezdik gezdik diğer türlü yazın çok sıcak oluyor çıkartamam defneyi öle gezmelere sizde o zaman gezersiniz :)))
Hiçbirşeyin olmaması canımı sıkıyor off içimdeki öfkeleri boşaltmak istiyorum ne zamana kadar tutucam.. Ruhsuzlar
20 mart mesaj sayımı
aynalar:7+
hazoş87:7+
melekayşe:7+
tedis:7+
fiyona:7+
1.73:7+
pisiq:7+
rainandthesun:7+
oyagibi:6 (2 kere baktım)
nilipus:7+
saliha27:0
emidaf:izinli
evet cnm cuma başlıyoruz.. sevindim seninde olmana besin değişimlerini de inceledin mi o cok onemli.
saçlarımı kurutacam bi yandan muhteşem yuzyıla bakıyorum..kurumuş çamaşırları katlayacam yeni cıkanları asacam..
evet cuma başlayalım ben hazırım hemde çok fenaaaaaaaa hazırım =)))))))))))))
kızlar bugün bend ebişey var ama ne anlayamıyorum çok kötüyüm sıkılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?