- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #75.001
offf benimde çok kötü içim daralıyor yine geldiler banadaaahepp evdeyiz sıkıldım..işimde problemler var yapmak zorunda oldugum şeyler..enerjim düşük kaç gundur
ivetttttttttreglim dayanamadım kurabiyeye cok kucuklerdi ama yemesem super olurdu..
kızlar ölçülerimi yazmıştım 2-3 aylık değişimi ama ya kimse kaile almıyor beni ya da gecmişi okumuyosun..kimse yorum yapmamış ne diyosunuz azmı cok mu??
KIZLAR İNŞ. HAFTA SONUNUZ ÇOKK GÜZEL GEÇMİŞTİR
ben benimkini hemen özetliyimmm
cuma günü ablama geçtim cmtesi yegenlerim bizde kalıcaktı bize geçtik film koydukk izliyoruzzz ufak olanın ateşi bir çıktı aniden hemen hastaneye götürdüm allahtan hemen evin karşısında özel hastane var doktor görünce derece koydu 39,8 olmuş daha derece çalmadan hemen müşade altına aldılar ben tabii elim ayağım resmen yüreğim yandı ağlıyo yawrum bi yandan iğne yapmasınlar teyzecim nolur diye soguk kompleks uyguladık ablamlar hemen geldi ateş düşmedi bir türlü sonra düşmeye başladı iğne yaptı doktor enfeksiyon kapmışş ( gizli gizli dondurma yemiş nasıl yediyse amcasına gitmişlerdi heralde orda yei)
sonra hastaneden cıktık ablama gectık bırakamadım bende gittim teyzecim sende gell diyince gece nöbetleşe bekledik ateşini ölçtükk sabah iyiydi sıonra ara ara ateşlendi bize getirdim tekrar akşamda eve gittiler hafta sonum böyleydi yani kızlar bunada şükür olsun betrinden sakınsın allah .
merhaba kızlar ben ancak gelebildim sabahtan beri çarşı pazar annemin işleri vardı onları hallettik..
plates topu aldım bakamlım üstünde durabilirsem kullanacagım
şöyle kilo verdirecek bi duruşu yok acep ne gibi faydası ola bana bu topun:44:
yawrumm bebemmmmm şimcikkk çatalı tabikidee alırr yanıma nidemkkkk nidemekkkkk
gelelimm şu yürüyüş meselesineeee ahh be yawrum koşu bandın var ve sen yürümüyosun öylemiiiiiiiiii ahada çatal geliyo şimcikk bakkkkk cıkcıkcıkcık akşam muhakkakk yürüyosunnn sorucam bakkkkkben hergün işten eve giderken ve gelirken yürüyorum yaaa düşün artık üşenmeden yürüyorum en iyi spor benceee o çünkiiiiiiii takıl bana hayatını yaşa bebeğimmmmm dah ne diiimmmm:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
haklısın ya ama eve gidince öyle yorgun oluyorum ki bir de ders çalışmam lazım malum 7-8 nisanda sınavlar var. ama bu akşam 30 dk da olsa yürüyeceğim o kosu bandında sözüm söz
canım yaa bende bayadır düzeltmiyorum çizelgemi bende sık kullanınlara ekliydi silinmiş aslıcığımdan istiyelim linki olmazsa düzeltelim ikimizde..
haklısın ya ama eve gidince öyle yorgun oluyorum ki bir de ders çalışmam lazım malum 7-8 nisanda sınavlar var. ama bu akşam 30 dk da olsa yürüyeceğim o kosu bandında sözüm söz
ah bebğimm yaa inan bende yorgun oluyorum bide sağolsun babamın eşii bir temiz kiiieve gidince ev topluyorummm evim zaten berbat geliyo gözümee temzilik yapamdım bu hafta sonu diyeeeeee ama yinede yürümekkk faydalıı canımmmm bakkk sözz verdinn yürüceksinnnnnnnnnnnn
slm kızlar ben geldim
ayy hafta sonu izin aldık eltimlerle birlikteydik rezaletti yaa kafa yapısı uyuşmuyo dar kafalı insanlarla eğlenemiyorum sürekli dedikodu dedikodu mahvoldum kafam 2 gün...
slm kızlar ben geldim
hoş geldin çiçemmmmmmmmmmmmmmmm özlemişim wallaaaaa takımııı sabahtan beri çenem düştüüüü
yaa aslım nolurr benim çizelgemi yapalımmmm deliricimmmmm yoksammm
hoşgeldin aslıcım nasılsın nasıl geçti günün
tamam canım ama şuan teldeyim birazdan yaparız
tamam canım ama şuan teldeyim birazdan yaparız
bi yürüsün gitsin ya döverim onu haaaa. nefret ederim ben onlardan ya böğğğ kusmuğumu atarım hatta burnumu karıştırır karşısında geğiririm aaaaaaaaaaaaay nefret ederim kısacası ahahahahah nefret ederim onlardan
bugün ki menum
kahvaltı
1 tane eti form limon lifli bisküvi şekersiz çay
öğlen
sultanahmet köftecisinde 1 porsiyon soslu tavuk
3 çatal kısır
ayran
akşam
hiçbişey
2 litre su bugün fazla sıvı alamadım ne yazıkki. akşam 30 dk koşu bandında yürüyeceğim.
hoşbulduk canım iyiyim günüm güzel geçti veli toplantısı yaptım sen nasılsın
anammmmmmmmmmmmmmmmmm bu nasıl bir nefret tarifidir yaaaaaaaaaaaaaaaaa
tmm çiçemmm bekliyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?