Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence akşama makarna fazla olmuş gibi:44:

canım benim akşama yarım ekmek fazla olmuş sadece bence digerleri iyi

aaa ayşem de gelmişşş günaydın ayşecimm kızlar kaçiyorum ben kızın kahvaltısını hazırlıcam iki uyanmıştık 8 de 10 dakka önce yatağına koymustum tuvalete gitmek için bi geldim uyumuş=) dedim azıcık uyusun kahvaltısını hazırlayıp kaldırcam görüşlürüzü

dogru soleuyosun yapılabilir o hareketler..yüzme için araştırma yapacagım cunku agrılarımda var..

antidepresanlar yüzünden kendimi kontrol edemiyorum.. zayıflamak bi sebebim yokki diye düşünüyor hiç olmadık şeyler yiyorum

canım seni daldan düşen olarak eniyi ben anlarım inan...
20 yaşında tanıştırılma usulü ile evlendim.gençlik işte 1 aylık (o da dügün heyecanı ile geçti) tanışma sonunda 20 gün süren bi evlilik psikolojik sorunları vardı ve şiddet gördüm(sigara izlerini hala vucudumda taşıyorum).
neyse zaten çok şeyi çok zor unuttum hatırlamak istemem.
annemlere döndügümde 1 haftada 8 kilo almıştım.
evlendigimde 77 kiloydum ve hayatımda diyet yaparak ilk defa o kadara zayıf olmuştum.
sonra kilolar arkaarkaya geldi.zaten benimde git diyecek halim yoktu.
1995 yılında oluyo bu olaylar.ne bilgisayar ne cep tabi..
küçük yerde yaşadıgım için çok fazla etraftakilerle de konuşamıyosun laf dedikodu..
off..anlatırken daraldım.şimdiki gibi sizler falan olsaydınız keşke..
ben şimdiye kadar senin hakkında çok yorum yapmadım farkındaysan bana o günlerimi hatırlatacaksın diye çok korkuyorum inan..
çalıştıgım yerde yaşadıgım yerde laflar dedikodular off..
herkesin yanında üzülüp aglayamıyorsun ayrılmak istemiyo diye laf çıkarıyolar.
ailenin yanında üzülcekler diye aglıyamısun.
20 gün önce gelin gittigim ailemin evine dönmek beni bitirdi(ben öyle sanmıştım)
sonra evlenmeyi hiç düşünmüyodum.1999 düzce depreminden sonra 2000 şubat ayında göreli olarak yalovaya gittim.orda eşimle tanıştım.mayıs ta nişanlandık.eylül de evlendik.birbirimizle önce arkadaş olduk her haftasonu geldi beni ziyarete o da kütahya da çalışıyodu.çok şükür şimdi eskiyi hatırlamıyom bile.sende nan bu göz yaşlarına ve ençok ailenin üzüldügüne üzüleceksin sonra bu günlerini kendini geliştirmek için kullan.ben ehliyet kursuna gitmiştim mesela o zaman açıkögretim okumuştum..sende yapabilirsin.böyle olunca ailende sevinir inan.zorlu bi süreç allah kolaylık versin ama dedigim gibiSÜREÇ bitecek yani

senin ki daha zor geçmiş bende bacakta ve ayakta cok agrı var..salmaya niyetim yok kesinlikle :)

sagol cnnm destegin için :):)

ben yerde yatanada razıyım

ayşem seni gördüm ama ben çıkıyom canım spor yapayım yoksa sonraya kalınca yapılmıyo..

aa emoşş sende çok zor günler geçirmişsinn....neyseki kurtulmuşsun..salihanın da seni örnek alması lazım bak ne güzel bi evliliğin çocukların var şimdi herşey bitiyor gidiyor..önünde çok güzel bi hayat seni bekliyor salişşşşşşşşşşşşş..kendini toparla ve önündeki yaşanacak güzel günlere bakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…