Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menum

kahvaltı(9.00)
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
yeşillik

öğle
2 adet z.yağlı enginar
az yeşillik
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

ara
1 portakal
1 elma

akşam
3-4 kaşık pilav
3-4 kaşık sebzeli et yemegi
1 kase yogurt

ara
orjinal kusburnu çayı
2 minik kurabiye kendi yaptıgım
ya reglim dayanamadım canım fena istedi kızın bana

2 litre su
1 saate yakın dans

canım seninde 65'lere takılıp kaldıgını hatırlıyorum yanlış hatırlamıyosam valla sende super vermişsin harikaa valla bende gorsem 62'leri yaaaaaaaaaaa :)

canım menün kurabiyeye kadar çok güzel olmuş hem sebze hem azda olsa et süper yani bence ama o kurabiyeler olmamış BAKKK KIZIYORUMMMMMMM HIIIIIII

canım seninde 65'lere takılıp kaldıgını hatırlıyorum yanlış hatırlamıyosam valla sende super vermişsin harikaa valla bende gorsem 62'leri yaaaaaaaaaaa :)

evet hayatımm bennnde takılıp kalmıştım ama ben az yiyordum ya akşam 6:30 dan sonra hiç bişey yemiyodummm oda kilo yapıyomuş meğer az yemek yani
görürüsün canımm benn mayıs ayında tam 1 sene olucakk buraya geleli düşün artıkkk az bile verdimmmmmmmm

kurabiyede listede varmıydı ayşem.yada senin listen başkamıydı

ben 1 saat pisiklet bindim
30dak leslie yaptım kızlar ...
kahvaltıda
1 bardak süt 2 küçük dilim ekmek arası 1 kk peynir
neyse ben çıkıyom çocuklar yemege gelecek...
akşama gelir tüm menüyü yazarım

MELEKLERİMİN DİKKATİNE

kızçelerim bahar ayı gelmesiyle beraber hepimiz birazzz durgunlaşmış olabiliriz ama (minicik - birazcık)

takımda motivasyon eksikliği yok aslında çünki bizim takımın en güzel özelliği herşeyimizi paylaşıyoruz birbirimizle insanın morali düzgün olmazsa eğer hiç birşeyi başaramaz istemez çünki.
biz ilk önce birbirimzi hayata dair yaşadığımız tüm sorunlarda herşeyde motive ediyoruz bence.. ee bundan sonra geriye ne kalıyor hepimizin diet aşamasında motive olmamız bu konuda da iyiyizzz 14. takım melekleri olarakk :)))))))

takımımızda annelerimiz var bebeği olanlar ama yinede maşallahhhh baksanıza çıtır olmalarına az kaldı çoğu kadın bebeği olduktan sonra hele birde evdeyse çalışmıyorsa tammmm artık diet felan nerdeee takımın anneleriiii siz bu konuda süpersinizzzz ben bilirim kii özgenin işe giderken sabahhh eerkenden kalkıp yinede spor yaptığını yada hazalınn uykusuz kalıp yinede spor yaptığını emoşun nöbetten fırsat buluppp yaptığı sporlarr v.s v.s

gelelimmm evli olan diğerrr hatunlara sizzz hem iş hem evv hemde eşle ilgilenip yinede okadar misafiriydi gelendi felann o arada bile bozmadınızzz bu büyük başarıdır yanii

gelelim benim gibi mücbir bekarlaraaa bizde yani hem çalışıp hemde yinede iş ortamında hadi arkadaş gezmesi felan yinede bozmadık yani

yani meleklerim aslında hepimiz bunlara bakarsak çoğu gitmiş azı kalmışşş şimdi artık bahar geldi yürüyüş yapabılır daha hafif yemekler yiyebiliriz ve en önemlisi yaz geliyo plajlar piknikler tatiller düğünler v.s v.s elbiseleri bi rahat giymek var birde yok göbeğim çıktı yok kalçam belli oluyo diyip bir düğüne giderken sinirlenmek var

haydinnnn kızlar yaza kadarrrrr daha azim daha spor ve istekkkk
iyiki varsınız canım takımım canım arkadaşlarım inanın sizinle konuşmak bile benim için bir motive hayatımda olmanız yeterli

(unuttuğum kimse yoktur inş. varsa kusura bakmayın kızçelerim)

süpersin emoşşşşşşşşşşummmmmmm

26/03/2012 mesaj sayım listesi

fiyona_07 : 7+

oyagibi : 7+

rainandthesun : 7+

melekayşe : 7+

hazos87 : 7+

tedis : 7+

nilipus : 7+

pisig 7+

1.73 : 7+

aynalar : 7+

emidaf : 7+

süpersinzi kızlarr

27/03/2012

sabah kahvaltım 09:30

1. bardak aç karnına suyum

2. fincan çay (herzamanki gibi şekersiz)

2. dilim ekmek
1. dilim beyaz peynir
1. tane zeytin
yarım domates

saat 11:45

yaban mersini çayı bir fincan

canım menün kurabiyeye kadar çok güzel olmuş hem sebze hem azda olsa et süper yani bence ama o kurabiyeler olmamış BAKKK KIZIYORUMMMMMMM HIIIIIII

kurabiyede listede varmıydı ayşem.yada senin listen başkamıydı

ne desen haklısınız ama cok kucuktu kalorisi azdır umarım:18::18::18::18::18::18:

yirim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yoksa sürpriz kurabiyeden mi yaptınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben onu çook beğeniyorum bi 55 olayım ilk işim bi daha o kurabiyeden yapmak olacakkkk

wuuuu bu güzel mesajın için teşekkür ederiz fadikimmmmmm..evet ya çok güzel bi takımızzzzz...insallah kilolarımızdan tamamen kurtulup mikemmekk olicizzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…