- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #75.241
ayyyyy ayyyyy çok mutluuu oldummmmm çıtır çerezim bennnnn öylemiii ayyy süper motive oldum hayatım bak şimcikkkkk:118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122::129::129::129::129::129::129::125::125::125::125::125::124::124::124::124::124::124::124::111::111::111::111::111::111::111:
yokk hayatım yaa ödem oluşuyor vücuttaaa hem sıkılaşıyosun demekk ki benimde öyle çünki azmin süper bikeremmmmmm :13::13::13::13::13::13::13:
menum
kahvaltı(9.00)
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
yeşillik
öğle
2 adet z.yağlı enginar
az yeşillik
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
ara
1 portakal
1 elma
akşam
3-4 kaşık pilav
3-4 kaşık sebzeli et yemegi
1 kase yogurt
ara
orjinal kusburnu çayı
2 minik kurabiye kendi yaptıgım
ya reglim dayanamadım canım fena istedi kızın bana
2 litre su
1 saate yakın dans
canım seninde 65'lere takılıp kaldıgını hatırlıyorum yanlış hatırlamıyosam valla sende super vermişsin harikaa valla bende gorsem 62'leri yaaaaaaaaaaa :)
hahahaha o diğerinden daha sexi ama:)
menum
kahvaltı(9.00)
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
yeşillik
öğle
2 adet z.yağlı enginar
az yeşillik
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
ara
1 portakal
1 elma
akşam
3-4 kaşık pilav
1 kase yogurt
ara
orjinal kusburnu çayı
2 litre su
1 saate yakın dans
ben 1 saat pisiklet bindim
30dak leslie yaptım kızlar ...
kahvaltıda
1 bardak süt 2 küçük dilim ekmek arası 1 kk peynir
neyse ben çıkıyom çocuklar yemege gelecek...
akşama gelir tüm menüyü yazarım
canım menün kurabiyeye kadar çok güzel olmuş hem sebze hem azda olsa et süper yani bence ama o kurabiyeler olmamış BAKKK KIZIYORUMMMMMMM HIIIIIII
kurabiyede listede varmıydı ayşem.yada senin listen başkamıydı
yirim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiMELEKLERİMİN DİKKATİNE
kızçelerim bahar ayı gelmesiyle beraber hepimiz birazzz durgunlaşmış olabiliriz ama (minicik - birazcık)
takımda motivasyon eksikliği yok aslında çünki bizim takımın en güzel özelliği herşeyimizi paylaşıyoruz birbirimizle insanın morali düzgün olmazsa eğer hiç birşeyi başaramaz istemez çünki.
biz ilk önce birbirimzi hayata dair yaşadığımız tüm sorunlarda herşeyde motive ediyoruz bence.. ee bundan sonra geriye ne kalıyor hepimizin diet aşamasında motive olmamız bu konuda da iyiyizzz 14. takım melekleri olarakk :)))))))
takımımızda annelerimiz var bebeği olanlar ama yinede maşallahhhh baksanıza çıtır olmalarına az kaldı çoğu kadın bebeği olduktan sonra hele birde evdeyse çalışmıyorsa tammmm artık diet felan nerdeee takımın anneleriiii siz bu konuda süpersinizzzz ben bilirim kii özgenin işe giderken sabahhh eerkenden kalkıp yinede spor yaptığını yada hazalınn uykusuz kalıp yinede spor yaptığını emoşun nöbetten fırsat buluppp yaptığı sporlarr v.s v.s
gelelimmm evli olan diğerrr hatunlara sizzz hem iş hem evv hemde eşle ilgilenip yinede okadar misafiriydi gelendi felann o arada bile bozmadınızzz bu büyük başarıdır yanii
gelelim benim gibi mücbir bekarlaraaa bizde yani hem çalışıp hemde yinede iş ortamında hadi arkadaş gezmesi felan yinede bozmadık yani
yani meleklerim aslında hepimiz bunlara bakarsak çoğu gitmiş azı kalmışşş şimdi artık bahar geldi yürüyüş yapabılır daha hafif yemekler yiyebiliriz ve en önemlisi yaz geliyo plajlar piknikler tatiller düğünler v.s v.s elbiseleri bi rahat giymek var birde yok göbeğim çıktı yok kalçam belli oluyo diyip bir düğüne giderken sinirlenmek var
haydinnnn kızlar yaza kadarrrrr daha azim daha spor ve istekkkk
iyiki varsınız canım takımım canım arkadaşlarım inanın sizinle konuşmak bile benim için bir motive hayatımda olmanız yeterli
(unuttuğum kimse yoktur inş. varsa kusura bakmayın kızçelerim)
yirim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn meleklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
menum
kahvaltı(9.00)
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
yeşillik
öğle
2 adet z.yağlı enginar
az yeşillik
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
ara
1 portakal
1 elma
akşam
3-4 kaşık pilav
1 kase yogurt
ara
orjinal kusburnu çayı
2 litre su
1 saate yakın dans
MELEKLERİMİN DİKKATİNE
kızçelerim bahar ayı gelmesiyle beraber hepimiz birazzz durgunlaşmış olabiliriz ama (minicik - birazcık)
takımda motivasyon eksikliği yok aslında çünki bizim takımın en güzel özelliği herşeyimizi paylaşıyoruz birbirimizle insanın morali düzgün olmazsa eğer hiç birşeyi başaramaz istemez çünki.
biz ilk önce birbirimzi hayata dair yaşadığımız tüm sorunlarda herşeyde motive ediyoruz bence.. ee bundan sonra geriye ne kalıyor hepimizin diet aşamasında motive olmamız bu konuda da iyiyizzz 14. takım melekleri olarakk :)))))))
takımımızda annelerimiz var bebeği olanlar ama yinede maşallahhhh baksanıza çıtır olmalarına az kaldı çoğu kadın bebeği olduktan sonra hele birde evdeyse çalışmıyorsa tammmm artık diet felan nerdeee takımın anneleriiii siz bu konuda süpersinizzzz ben bilirim kii özgenin işe giderken sabahhh eerkenden kalkıp yinede spor yaptığını yada hazalınn uykusuz kalıp yinede spor yaptığını emoşun nöbetten fırsat buluppp yaptığı sporlarr v.s v.s
gelelimmm evli olan diğerrr hatunlara sizzz hem iş hem evv hemde eşle ilgilenip yinede okadar misafiriydi gelendi felann o arada bile bozmadınızzz bu büyük başarıdır yanii
gelelim benim gibi mücbir bekarlaraaa bizde yani hem çalışıp hemde yinede iş ortamında hadi arkadaş gezmesi felan yinede bozmadık yani
yani meleklerim aslında hepimiz bunlara bakarsak çoğu gitmiş azı kalmışşş şimdi artık bahar geldi yürüyüş yapabılır daha hafif yemekler yiyebiliriz ve en önemlisi yaz geliyo plajlar piknikler tatiller düğünler v.s v.s elbiseleri bi rahat giymek var birde yok göbeğim çıktı yok kalçam belli oluyo diyip bir düğüne giderken sinirlenmek var
haydinnnn kızlar yaza kadarrrrr daha azim daha spor ve istekkkk
iyiki varsınız canım takımım canım arkadaşlarım inanın sizinle konuşmak bile benim için bir motive hayatımda olmanız yeterli
(unuttuğum kimse yoktur inş. varsa kusura bakmayın kızçelerim)
26/03/2012 mesaj sayım listesi
fiyona_07 : 7+
oyagibi : 7+
rainandthesun : 7+
melekayşe : 7+
hazos87 : 7+
tedis : 7+
nilipus : 7+
pisig 7+
1.73 : 7+
aynalar : 7+
emidaf : 7+
süpersinzi kızlarr
yoksa sürpriz kurabiyeden mi yaptınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben onu çook beğeniyorum bi 55 olayım ilk işim bi daha o kurabiyeden yapmak olacakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?