Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok ole demeyelim cnm..genelde bu tip olmusuz şeyler bana iyi gelmiyor..bazı insanları hırslandırıyor kamcılıyorda bana etki etmiyor :):)

desen neolurki canım yaa.yerden göge kadar haklısın.
daha önce 16 kilo verdiğim için daha önce başardım,yine yaparım demek istedim:26:

ol emi hımm süpermiş e gene verirsin o zman..yiyecegin şeyleri 1 gün onceden hazırla cok işe yarıyor..
ben 10 yılda 3 sefer aldım ama alışkanlık haline getiremedim bitürlü alınca her ay alayım diyom 3 yıl sonra alıyom ancak

hallediyosun ve agır gelmiyosa sorun yok..bu ara bana her şey agır geliyor..bi muddet dikkat et dedi doktor

psikoloğa gitmedim hiçkimsenin yüzünü görmek istemiyorumm

emoşun anlattığı gibi büyük bi çevre baskısı var.. hele onların sessizliği bi bilinmezde yaşamak içten içe insanı sinir ediyo.. ilaç kullanmaktan aptala döndüm.. ağlayamamak üzülememek düşünememek.. sonra yabancı birini görünce ağlama krizi geçiriyorum.. içimde ne kadar daha tutucamm.. herşey yavaş yavaş gelişiyor ne bileyim bu hafta regl olduğum içinmi bu kadar duygusalım bilemiyorummmmmmmmmmmmm

naber fadikcimmm

iyiyim hayatım sağoll sennnn

wuuuu bu güzel mesajın için teşekkür ederiz fadikimmmmmm..evet ya çok güzel bi takımızzzzz...insallah kilolarımızdan tamamen kurtulup mikemmekk olicizzzzzzzzz

rica ederimmm canım benimmmmm

elleri,ne sağlık cicimmm

kızım meyvesini de yedi uyumuıstu biraz evi topladım ders çaliştim şimdi sıra geldi ütüyeee off nefret ediyorum ütüdennn=((( bir sürü hemdeeeee iki makine =(((((

ahhhh kıyamammmm bennnnn bende nefret ediyorum artıkkk ütüden çünki eskiden kardeşim ben babam vardı şimdi birde eşinin çamaşırlarınıda ben ütülüyorum yaaa uffffffff babam sen ütüle illa diyor çünkiii beğenmiyorr eşininkinii

bu kadar içten yazdığın için sana çok tsk ederim eminecim.. öyle saçma bi 2 yıl geçirdimkii.. kişiliğim değişti neredeyse.. dedikoduyla bi yuva nasıl yıkılır görmüş oldumm.. ben bekarken kaynanamın ağzını açtırmam derdim.. evlenince ağzımdan çıt çıkmadı... hiçbirşeyde fikrimi söyleyemedim.. insanın kocası ve çevresi destek olmayınca insan böyle eziliyormuş.. ben ailem üzülmesin diye herşeyi sakladımm.. onlar farketsede inkar ettim.. fakat sonunda dayanamadım..ve babam ertesi gün aldı beni.. onlar için kendimi tutuyorumm

gözlerim yaşardı ya okurken cidden bak şaka demiyomm

kıyamammm annemmm yaaaa

sende öyle canım sendeee

ellerine saglık bebgim benim

afiyet olsun bakalım

toplu olarak teşekkürr ederim emoşummmmm

bende çamaşır topladım katlanacak ayrılıp yerleşecek ütü canım istemiyo bugün hiç

ben çıktım kızlar görüşürüz

görüşürüz emoşummmm eğer halin varsa yap yawrumm yaa sonra birikincee dahada zor oluyor hem sen nöbete felanda kalıyosun yaa onun için

canım maddi gucun yetiyorsa.. şu sınava hazırlanma doneminde temizlikçi alsana..ütünüde yaptırırsın??

ben pimpirikliyim biraz yaaa.istemem çamaşırlara kimse dokunsun=))))))) temizlikçi alsam sadece cam sildiririm zaten evide temizletmem temizletsem de bi daha ben temizlerim üstüne kikiki

canım ya artık açın davayı bi sonuca bağlansın niye bu kadar uzatıyorsunuz ki netleşsin artık onlardan bişey beklemek saçmalık bence kurtul gitsin bak hayatına

hehehehhehe babana bayıldım ya=))))))))))))))))))

ben pimpirikliyim biraz yaaa.istemem çamaşırlara kimse dokunsun=))))))) temizlikçi alsam sadece cam sildiririm zaten evide temizletmem temizletsem de bi daha ben temizlerim üstüne kikiki

titiziz biraz hııı...valla ben alıyorum bi yerleri yapmasa da cok mutlu oluyorum temizlikten nefret eden bir insan olarak..bende de toz falan sorun olmazda wc-banyo ve mutfak bal dök yala olması lazım..yoksa toza falan pek aldırmam..ama gireyim mutfağa ben saatlerce yemek yaparım :)o hiç sorun değil :):)
eşime diyorum çok zengin olsak bile yemek yaparım ben :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…