- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #75.261
kızım meyvesini de yedi uyumuıstu biraz evi topladım ders çaliştim şimdi sıra geldi ütüyeee off nefret ediyorum ütüdennn=((( bir sürü hemdeeeee iki makine =(((((
gözlerim yaşardı ya okurken cidden bak şaka demiyommMELEKLERİMİN DİKKATİNE
kızçelerim bahar ayı gelmesiyle beraber hepimiz birazzz durgunlaşmış olabiliriz ama (minicik - birazcık)
takımda motivasyon eksikliği yok aslında çünki bizim takımın en güzel özelliği herşeyimizi paylaşıyoruz birbirimizle insanın morali düzgün olmazsa eğer hiç birşeyi başaramaz istemez çünki.
biz ilk önce birbirimzi hayata dair yaşadığımız tüm sorunlarda herşeyde motive ediyoruz bence.. ee bundan sonra geriye ne kalıyor hepimizin diet aşamasında motive olmamız bu konuda da iyiyizzz 14. takım melekleri olarakk :)))))))
takımımızda annelerimiz var bebeği olanlar ama yinede maşallahhhh baksanıza çıtır olmalarına az kaldı çoğu kadın bebeği olduktan sonra hele birde evdeyse çalışmıyorsa tammmm artık diet felan nerdeee takımın anneleriiii siz bu konuda süpersinizzzz ben bilirim kii özgenin işe giderken sabahhh eerkenden kalkıp yinede spor yaptığını yada hazalınn uykusuz kalıp yinede spor yaptığını emoşun nöbetten fırsat buluppp yaptığı sporlarr v.s v.s
gelelimmm evli olan diğerrr hatunlara sizzz hem iş hem evv hemde eşle ilgilenip yinede okadar misafiriydi gelendi felann o arada bile bozmadınızzz bu büyük başarıdır yanii
gelelim benim gibi mücbir bekarlaraaa bizde yani hem çalışıp hemde yinede iş ortamında hadi arkadaş gezmesi felan yinede bozmadık yani
yani meleklerim aslında hepimiz bunlara bakarsak çoğu gitmiş azı kalmışşş şimdi artık bahar geldi yürüyüş yapabılır daha hafif yemekler yiyebiliriz ve en önemlisi yaz geliyo plajlar piknikler tatiller düğünler v.s v.s elbiseleri bi rahat giymek var birde yok göbeğim çıktı yok kalçam belli oluyo diyip bir düğüne giderken sinirlenmek var
haydinnnn kızlar yaza kadarrrrr daha azim daha spor ve istekkkk
iyiki varsınız canım takımım canım arkadaşlarım inanın sizinle konuşmak bile benim için bir motive hayatımda olmanız yeterli
(unuttuğum kimse yoktur inş. varsa kusura bakmayın kızçelerim)
süpersin emoşşşşşşşşşşummmmmmm
26/03/2012 mesaj sayım listesi
fiyona_07 : 7+
oyagibi : 7+
rainandthesun : 7+
melekayşe : 7+
hazos87 : 7+
tedis : 7+
nilipus : 7+
pisig 7+
1.73 : 7+
aynalar : 7+
emidaf : 7+
süpersinzi kızlarr
afiyet olsun bakalım27/03/2012
sabah kahvaltım 09:30
1. bardak aç karnına suyum
2. fincan çay (herzamanki gibi şekersiz)
2. dilim ekmek
1. dilim beyaz peynir
1. tane zeytin
yarım domates
saat 11:45
yaban mersini çayı bir fincan
ne desen haklısınız ama cok kucuktu kalorisi azdır umarım:18::18::18::18::18::18:
ya evet yaa.ama buara motivasyonum çok azaldıevet evett hele sen kesin zayıflamalısın tubiii...çıtır gelin olmalısınnnnnnnnnnn
ne desen haklısın valla.hatta çantala:26:3 dilim kek mi bu ne kızzz
ekmeği abartmadan yenirse sıkıntı olmaz bence ızgara et sonuçta.pikniksiz olurmu hiç yazama ama benim çocuklar anlamazlar aslı kızıyo desem.
hatta ayaktayken kalçanı sık bırak sık bırak,mesela ütü yaparken,bulaşık yıkarken.cok faydasını görürsün inandogru soleuyosun yapılabilir o hareketler..yüzme için araştırma yapacagım cunku agrılarımda var..
bende eskisi gibi dinlemiyorum artık,ama böyle güzel parçalar denk gelince hakkını veririmcanım yas ben çok şarkı türkü dinlemiyom ya...
gençkken dinlerdim ama
beni de beni de beni de............:121::83::111:
gel gel motive edem seni
:26::26::26::26::26:begenmedim menunu tuba diyet listesine neden uymuyorsun??
yok buda nefis bir şey yayınlarım yakında..tarcınlı falansüper bişi
ya evet yaa.ama buara motivasyonum çok azaldı
kendimi gaza getirmeye çalışıyom ama olmuyo.iniş çıkışlar yaşıyorum sürekli.napsam acaba:44:
ne desen haklısın valla.hatta çantala:26:
ekmeği abartmadan yenirse sıkıntı olmaz bence ızgara et sonuçta.pikniksiz olurmu hiç yaz
hatta ayaktayken kalçanı sık bırak sık bırak,mesela ütü yaparken,bulaşık yıkarken.cok faydasını görürsün inan
bende eskisi gibi dinlemiyorum artık,ama böyle güzel parçalar denk gelince hakkını veririmmüzik ziyadesiyle ilgi alanıma giriyo..az konser vermedik
beni de beni de beni de............
:26::26::26::26::26:
valla utancımdan ne diyeceğimi bilemiyorum..
bukadar zormu bu olay ya..daha önce başardım,şimdi de başarırım
umarım azdırrr
tabi tabi yayınlada aslı versin cezanı
ya evet yaa.ama buara motivasyonum çok azaldı
kendimi gaza getirmeye çalışıyom ama olmuyo.iniş çıkışlar yaşıyorum sürekli.napsam acaba:44:
ne desen haklısın valla.hatta çantala:26:
ekmeği abartmadan yenirse sıkıntı olmaz bence ızgara et sonuçta.pikniksiz olurmu hiç yaz
hatta ayaktayken kalçanı sık bırak sık bırak,mesela ütü yaparken,bulaşık yıkarken.cok faydasını görürsün inan
bende eskisi gibi dinlemiyorum artık,ama böyle güzel parçalar denk gelince hakkını veririmmüzik ziyadesiyle ilgi alanıma giriyo..az konser vermedik
beni de beni de beni de............
:26::26::26::26::26:
valla utancımdan ne diyeceğimi bilemiyorum..
bukadar zormu bu olay ya..daha önce başardım,şimdi de başarırım
başarısız olursun demedim kuzucumm..menulerin hem saglıksız hemde aburcuburluydu..unutma amacımız sıkıştırmak birbirimizi
kolay gelsin canım.ben ütüyü çok severim..bak yakınım san hem.geleyimmi yardımakızım meyvesini de yedi uyumuıstu biraz evi topladım ders çaliştim şimdi sıra geldi ütüyeee off nefret ediyorum ütüdennn=((( bir sürü hemdeeeee iki makine =(((((
MELEKLERİMİN DİKKATİNE
kızçelerim bahar ayı gelmesiyle beraber hepimiz birazzz durgunlaşmış olabiliriz ama (minicik - birazcık)
takımda motivasyon eksikliği yok aslında çünki bizim takımın en güzel özelliği herşeyimizi paylaşıyoruz birbirimizle insanın morali düzgün olmazsa eğer hiç birşeyi başaramaz istemez çünki.
biz ilk önce birbirimzi hayata dair yaşadığımız tüm sorunlarda herşeyde motive ediyoruz bence.. ee bundan sonra geriye ne kalıyor hepimizin diet aşamasında motive olmamız bu konuda da iyiyizzz 14. takım melekleri olarakk :)))))))
takımımızda annelerimiz var bebeği olanlar ama yinede maşallahhhh baksanıza çıtır olmalarına az kaldı çoğu kadın bebeği olduktan sonra hele birde evdeyse çalışmıyorsa tammmm artık diet felan nerdeee takımın anneleriiii siz bu konuda süpersinizzzz ben bilirim kii özgenin işe giderken sabahhh eerkenden kalkıp yinede spor yaptığını yada hazalınn uykusuz kalıp yinede spor yaptığını emoşun nöbetten fırsat buluppp yaptığı sporlarr v.s v.s
gelelimmm evli olan diğerrr hatunlara sizzz hem iş hem evv hemde eşle ilgilenip yinede okadar misafiriydi gelendi felann o arada bile bozmadınızzz bu büyük başarıdır yanii
gelelim benim gibi mücbir bekarlaraaa bizde yani hem çalışıp hemde yinede iş ortamında hadi arkadaş gezmesi felan yinede bozmadık yani
yani meleklerim aslında hepimiz bunlara bakarsak çoğu gitmiş azı kalmışşş şimdi artık bahar geldi yürüyüş yapabılır daha hafif yemekler yiyebiliriz ve en önemlisi yaz geliyo plajlar piknikler tatiller düğünler v.s v.s elbiseleri bi rahat giymek var birde yok göbeğim çıktı yok kalçam belli oluyo diyip bir düğüne giderken sinirlenmek var
haydinnnn kızlar yaza kadarrrrr daha azim daha spor ve istekkkk
iyiki varsınız canım takımım canım arkadaşlarım inanın sizinle konuşmak bile benim için bir motive hayatımda olmanız yeterli
(unuttuğum kimse yoktur inş. varsa kusura bakmayın kızçelerim)[/QUOTE
canım ellerine yüreğine saglık.motivasyon budur işte,sagol ya
haklı tabi cnm,bişey diyememkidesene açık açık ayşe başaramazsın tabi abur cuburla diye.veremezsin kalırsın vıcık vıcık yağ içinde diye
gelinligede sıgamazsın yaz geldi plajda balina gibi(ben oluyorum) herkes dalga geçer diye.
(bide böylesini deneyelim.yok hak vermekle gaz vermekle yapamayacagız biz bunu)
sagol ablacım ya.iyi geldi.arada çantalaki kontrolümü kaybetmiyimbencede pikniksizde hareketsizde olmaz ikisinide yapmak lazım ama
piknik az spor çokkk
aa o kadar istemişin al çanta
desen neolurki canım yaa.yerden göge kadar haklısın.başarısız olursun demedim kuzucumm..menulerin hem saglıksız hemde aburcuburluydu..unutma amacımız sıkıştırmak birbirimizi
kızım meyvesini de yedi uyumuıstu biraz evi topladım ders çaliştim şimdi sıra geldi ütüyeee off nefret ediyorum ütüdennn=((( bir sürü hemdeeeee iki makine =(((((
canım maddi gucun yetiyorsa.. şu sınava hazırlanma doneminde temizlikçi alsana..ütünüde yaptırırsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?