Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızım meyvesini de yedi uyumuıstu biraz evi topladım ders çaliştim şimdi sıra geldi ütüyeee off nefret ediyorum ütüdennn=((( bir sürü hemdeeeee iki makine =(((((

gözlerim yaşardı ya okurken cidden bak şaka demiyomm

afiyet olsun bakalım

evet evett hele sen kesin zayıflamalısın tubiii...çıtır gelin olmalısınnnnnnnnnnn
ya evet yaa.ama buara motivasyonum çok azaldı
kendimi gaza getirmeye çalışıyom ama olmuyo.iniş çıkışlar yaşıyorum sürekli.napsam acaba:44:

3 dilim kek mi bu ne kızzz
ne desen haklısın valla.hatta çantala:26:

ama ama benim çocuklar anlamazlar aslı kızıyo desem.
ekmeği abartmadan yenirse sıkıntı olmaz bence ızgara et sonuçta.pikniksiz olurmu hiç yaz

dogru soleuyosun yapılabilir o hareketler..yüzme için araştırma yapacagım cunku agrılarımda var..
hatta ayaktayken kalçanı sık bırak sık bırak,mesela ütü yaparken,bulaşık yıkarken.cok faydasını görürsün inan

canım yas ben çok şarkı türkü dinlemiyom ya...
gençkken dinlerdim ama
bende eskisi gibi dinlemiyorum artık,ama böyle güzel parçalar denk gelince hakkını veririmmüzik ziyadesiyle ilgi alanıma giriyo..az konser vermedik

:121::83::111:
gel gel motive edem seni
beni de beni de beni de............

begenmedim menunu tuba diyet listesine neden uymuyorsun??
:26::26::26::26::26:
valla utancımdan ne diyeceğimi bilemiyorum..
bukadar zormu bu olay ya..daha önce başardım,şimdi de başarırım

başarısız olursun demedim kuzucumm..menulerin hem saglıksız hemde aburcuburluydu..unutma amacımız sıkıştırmak birbirimizi

bencede pikniksizde hareketsizde olmaz ikisinide yapmak lazım ama
piknik az spor çokkk
aa o kadar istemişin al çanta

başarısız olursun demedim kuzucumm..menulerin hem saglıksız hemde aburcuburluydu..unutma amacımız sıkıştırmak birbirimizi

desene açık açık ayşe başaramazsın tabi abur cuburla diye.veremezsin kalırsın vıcık vıcık yağ içinde diye
gelinligede sıgamazsın yaz geldi plajda balina gibi(ben oluyorum) herkes dalga geçer diye.
(bide böylesini deneyelim.yok hak vermekle gaz vermekle yapamayacagız biz bunu)

haklı tabi cnm,bişey diyememki

kızım meyvesini de yedi uyumuıstu biraz evi topladım ders çaliştim şimdi sıra geldi ütüyeee off nefret ediyorum ütüdennn=((( bir sürü hemdeeeee iki makine =(((((

bende çamaşır topladım katlanacak ayrılıp yerleşecek ütü canım istemiyo bugün hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…