Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

saliham canım benim yaşça bendende küçüksün canım kardeşim
bak emoşda yaşamış kötü şeyler biliyosun ki bendee 1 yıl evli kalıp baba evine geri döndüm sana detaylı olarak anlattım bunlar zamanla geçicek bana inan bak benim 3 yıl oldu geçiyo bile ama sana herzaman dediğim gibi kesinlikle üzülme hayata daha fazla atıl çabala kendin iin yaşa işe gir kurslara git kafan dağılır inan ki ilaçla geçicek şeyler değil bunlar yawrum boşuna kendini yıpratma
ben şimdi geriye dönüp baktığımda afferin bana boşanmışım ve üstüne bide ünv. kazanmışım kariyerde yapıyoorum afferin kızz deyip gülüyorum
nekadar çabuk biterse senin için okadar iyi bak bizde burdayız anlat paylaş diet yap kendine bakk ohhhh
ben buraya ilk geldiğimde dedim keşke boşandıktan hemen sonra tanısaydım sizi daha kısa sürede toparlardım kendimi

hayat senin hayatın o onu dedi yok böyle olmuş unutt gitsinn unutmak istedikten sonra unutuyosunda bak sana şöyle örnek veriyim

babamın evine gelince 2 gün sonra masada yemek yiyoruz ben yemek yerken alt kattaki yengem boş tabakları toplamaya başladı ve benn tam 1 saat hiç konuşmadan ağladım babamlarda korktu kızım noldu anlat felan

baba dedim hani ben evliyken çok zayıftım sen hep üzülüyodun yaa ee felan işte ben her akşam işten gelince yemek yerken masada kayınvalidem hemen yer beni beklemedim önümden yemekleri alıp toplardı aklıma o geldi dedim.

aradan 3 sene geçti bizimkiler ben kalkmadan masayı toplamaz zaten bende artık arada toplasalar bile dalga geçiyorum kaynanamlarr diye
herşeyin ilacı zmaan unutma bebeğim yaa

yok beybi bomba gibiyim:) doktora gittim onun 5 kilo eksik tartan tarıtısnda 115.6 çıktım ahahahahaha kısmetse bu cuma 120 li rakamları görebilicem :))))))))))))

wuwwwwwwwwww yawrumm bebeğime bak hele sennnnnnnn
sen dün yürüdün mü bakimm sorucam demiştimmm

canım ya artık açın davayı bi sonuca bağlansın niye bu kadar uzatıyorsunuz ki netleşsin artık onlardan bişey beklemek saçmalık bence kurtul gitsin bak hayatına

onların yaptığı yanlarına kalmıcakkk.. babam biraz sakin ol gereken herşeyi yapıcam diyorr.. onlar sırf mahkeme masraflarını üstlenmemek için dava açmıyorlar..

hehehehhehe babana bayıldım ya=))))))))))))))))))

onların yaptığı yanlarına kalmıcakkk.. babam biraz sakin ol gereken herşeyi yapıcam diyorr.. onlar sırf mahkeme masraflarını üstlenmemek için dava açmıyorlar..

yahuuu 150 lira felan tutar enn fazla masraff bırak sen aç nolucak yawrum yaa sadakan olsun onlara

yıkmıyorum kendimi.. fakat psikolojimdeki çökmeler zamanla düzelecek gibi...

yerim ağzını yüzünü ponçik ponçik mıncıklar göbeğine parmak atarım senin

biziz işte bu BİZ olmayı başarmış başkalıklarıyla BİR olmuş bir ekibiz biz. heyt uleyn

kızlar ben kaçtım.salonun perdelerini yıkamaya zaman kalmamıştı dün.onları bi halledeyim,sonra spora gidicem.akşama görüşürüz inş.
sevgiler

yıkmıyorum kendimi.. fakat psikolojimdeki çökmeler zamanla düzelecek gibi...

biz masrafı düşünmüyoruz ki.. birazda onlar sıkışacak.. kolay kurtulamayacaklar bu iştenn

yawrum tamam o zman bak sana anlattım ya hani aç davanı git baroya adli yardım talebinde bulun av. veriyorlar sana zaten maddi manevi tzminat davası açarsın uğraşırlar iştee maksat uğraştırmaksa ama bukadar ayrı kalıncada mahkemede aleyhine olabılır anladın mı hani sana telf. msj anlatmıstım ya yawrum hatırla

yerim ağzını yüzünü ponçik ponçik mıncıklar göbeğine parmak atarım senin

biziz işte bu BİZ olmayı başarmış başkalıklarıyla BİR olmuş bir ekibiz biz. heyt uleyn

hehehhehehehehhe göbeğine parmak atarım senin hahahahhaah yaa sen harika bi hatunsun yawrum yaaaaaa ne dimmmmmm gül güll mahvoldumm sesli gülüyorum bideee

evet BİZ OLMAYI BAŞARMIŞ BİR TAKIMIZZZZZZZZZZ

insanların çoğu böyle zamanlarda çok çirkinleşiyorlar mı yoksa asıl yüzleri mi ortaya çıkıyor anlamak ve ayırd etmek güç... denecek çok şey yok aslında sen sadece önüne bak. güzel bir gelecek olacak önünde ve apaydınlık. salla gitsin. hayatta senden değerli bişey yok zatrens enden bi tane daha da olmadıgına göre hiçkimse seni üzmesin. sen izin vermeden de yapamazlar zaten. insan içerden bakınca göremez bazen dışarıdaki aydınlığı bana da oldu biliyorsun geçen aylarda. ama inan değmiyor hayat kendi düzeninde devam ediyor biz sıkıldıgımız zamanları kaybettiğimizle kalıyoruz. amaaaaaaan koy ... ne rahvan gitsin... kış kış detrtler kış kış

hedi öptüm manda göle fışkırtır gibi ahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…