Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hehehhehehehehhe göbeğine parmak atarım senin hahahahhaah yaa sen harika bi hatunsun yawrum yaaaaaa ne dimmmmmm gül güll mahvoldumm sesli gülüyorum bideee

evet BİZ OLMAYI BAŞARMIŞ BİR TAKIMIZZZZZZZZZZ

çok pis mahvederim adamı o yüzden bekarım adamlar mahvolmaktan kırana girdi

bende çıkıyorum..öptüm sizi..gidip alışveriş yapacağımmm tüm 38 bedenleri almak istiyorum hahahahaha..sıkıyor ama oluyor 38 bedenler :):)

çok pis mahvederim adamı o yüzden bekarım adamlar mahvolmaktan kırana girdi

hehehehhe mücbir bekarız biz yahuuuuuuuuuuuuuuuuuu:118::118::118::118::118::118::118::98::98::98::98::98::98::98::98::113::113::113::113::113::113::113::113::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

ee heralde şekerim sen aşçımızsınb bizimm=)))))))))))ben asla wc banyo temizletmeyi sevmemmmmmmmmmmmmmm=) taşınırken alıyorum ben sadece temizlikçi mutfağa asla sokmuyorum zaten banyoya sokuyorum ama o gidince ben çitiliyorum baştann=)

onların yaptığı yanlarına kalmıcakkk.. babam biraz sakin ol gereken herşeyi yapıcam diyorr.. onlar sırf mahkeme masraflarını üstlenmemek için dava açmıyorlar..

saliş bunu başka yollardan dene ama yaa.böyle kendini yıpratıyorsunkurtul biran önce beklemeye gerek yoık zaten kaç para tutacak allah aşkına boşanma masrafı..veremeyecek misin aç mahkemeyi sadakan olsun onlara..fadikin dediği gibi maddi manevi tazminat davası da açarsın uğraşırlar cidden.sana yaptıklarını da anlatırsın şimdi dile getirmek istemiyorum anladın sen onu hem onun için daha yıpratıcı olur dile getirmen bunları da bilsin oğlullarının ne mal olduğunu..uzatma artık lütfenn bitir şu işi hayatını yaşamaya bak.bi boşanacak olan sen değilsin unutmaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlarr bende akşam iş çıkışı Allah izin verirse eve giderken alışveriş yapıcam yeşillik alıcam brokoli alıcam yarın brokoli ve çorba getiririm ofise karra verdim 7 gün boyunca hem sebze tüketicem hemde tavuk et olarakta köfte zaten eve giderken 50 dakika yürüyorum
eve gidince de biraz dans ederim tabi odamı toparladıktan sonra uffffff (((((((((((

bilmem ki ya bi fenaydı midem geçti ama sonra =)

geçmiş olsun canım

yok yok gitmiş aslı 3 er 5 şer gitmiş hemde

hee öyle oldu cevapla diyorum gitmiyo bende durmadan tıklıyordum birden fazla gitmiş

ama ama benim çocuklar anlamazlar aslı kızıyo desem.

de de ben korkuturum onları

bazen kızınca yapmak geliyo içimden ama

onu yapabilirsin canım sorun yok

bilmem ki bende şimdi girdim=) pazara gitmiştim=) naber canım

iyiyim canım yorgunum sadece kaç gündür hava güzeldi sabah bir kalktım kar atıştırıyo bid ebugün dışarda nöbetçiydim soğuğu yedim şimdi hava açtı herşeyin benle bir sorunu var ya
nasılsın dersler nasıl gidiyo

all aallla vall aherşey senin tersine sanki ne karı ya artık yeter pehh..iyi gidiyor canım dersler.pazar günü dershanedki bi hocayla program hazırlık her pazar değişecek ona uymaya çalişiyorum dün çok güzel uydum bugunde yarıladım akşama bitircem inşallahh=)

slm kızlar ben geldim arkadaşım vardı bütün gün oturduk...benim kız durmadan ıslak mendül paketinden mendil çıkarım emmek istiyor :)) elinden alıncada ağlıyor...bende bezden ağız mendilini ıslattım tutuşturdum eline ıslak mendil sandı emiyo :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…