- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #75.321
kızlar ben kaçtım.salonun perdelerini yıkamaya zaman kalmamıştı dün.onları bi halledeyim,sonra spora gidicem.akşama görüşürüz inş.
sevgiler
cipralex kullanıyorumm..
hehehhehehehehhe göbeğine parmak atarım senin hahahahhaah yaa sen harika bi hatunsun yawrum yaaaaaa ne dimmmmmm gül güll mahvoldumm sesli gülüyorum bideee
evet BİZ OLMAYI BAŞARMIŞ BİR TAKIMIZZZZZZZZZZ
çok pis mahvederim adamı o yüzden bekarım adamlar mahvolmaktan kırana girdi
bende çıkıyorum..öptüm sizi..gidip alışveriş yapacağımmm tüm 38 bedenleri almak istiyorum hahahahaha..sıkıyor ama oluyor 38 bedenler :):)
titiziz biraz hııı...valla ben alıyorum bi yerleri yapmasa da cok mutlu oluyorum temizlikten nefret eden bir insan olarak..bende de toz falan sorun olmazda wc-banyo ve mutfak bal dök yala olması lazım..yoksa toza falan pek aldırmam..ama gireyim mutfağa ben saatlerce yemek yaparım :)o hiç sorun değil :):)
eşime diyorum çok zengin olsak bile yemek yaparım ben :):)
onların yaptığı yanlarına kalmıcakkk.. babam biraz sakin ol gereken herşeyi yapıcam diyorr.. onlar sırf mahkeme masraflarını üstlenmemek için dava açmıyorlar..
bende çıkıyorum..öptüm sizi..gidip alışveriş yapacağımmm tüm 38 bedenleri almak istiyorum hahahahaha..sıkıyor ama oluyor 38 bedenler :):)
nihayet girebildim sitede sorun mu vardı ya
bilmem ki ya bi fenaydı midem geçti ama sonra =)
yok yok gitmiş aslı 3 er 5 şer gitmiş hemde
ama ama benim çocuklar anlamazlar aslı kızıyo desem.
bazen kızınca yapmak geliyo içimden ama
bilmem ki bende şimdi girdim=) pazara gitmiştim=) naber canım
sagol cnnm destegin için :):)
ben yerde yatanada razıyım
hahahahahaha ayy cok guldum bu ne kızz :):)
iyiyim canım yorgunum sadece kaç gündür hava güzeldi sabah bir kalktım kar atıştırıyo bid ebugün dışarda nöbetçiydim soğuğu yedim şimdi hava açtı herşeyin benle bir sorunu var ya
nasılsın dersler nasıl gidiyo
ÖLÇÜLERİM
Göğüs:113-107
Bel:97-92
Basen:119-113
Baldır:66-63
nasıl kızlar?kasım 18 den buyana değişen ölçülerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?