- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #75.341
26/03/2012 mesaj sayım listesi
fiyona_07 : 7+
oyagibi : 7+
rainandthesun : 7+
melekayşe : 7+
hazos87 : 7+
tedis : 7+
nilipus : 7+
pisig 7+
1.73 : 7+
aynalar : 7+
emidaf : 7+
süpersinzi kızlarr
kızım meyvesini de yedi uyumuıstu biraz evi topladım ders çaliştim şimdi sıra geldi ütüyeee off nefret ediyorum ütüdennn=((( bir sürü hemdeeeee iki makine =(((((
tabi tabi yayınlada aslı versin cezanı
kızlar ilkbaharın kendini gösterdiği şu günlerde dört ell sarılmalıyız diyete yaza şurda ne kaldı
ince tişörtler, kısa elbiseler, deniz, kum, güneş sıkın ya dişinizi 2-3 ay daha
düşünün bi en sevdiğiniz elbisenin içinde ordan burdan yağ fırlamadan rahatça giydiğinizi
bakın hangisi olamk istiyonuz karar verin
Eki Görüntüle 375913 Eki Görüntüle 375914
canım en sinir bozucu tarafıda bu sabır
spor yapamadığın için daha zor olacak ama kararlı olursan sen kazanacaksın
düşün bi bu zamana kadar ne zorlukları başardın sen
unutma sen evrenle barışmış birisin canım
yok beybi bomba gibiyim:) doktora gittim onun 5 kilo eksik tartan tarıtısnda 115.6 çıktım ahahahahaha kısmetse bu cuma 120 li rakamları görebilicem :))))))))))))
seni bi mıncırırrım allahını şaşırırsın ne stres kalır ne kal kırıklığı
all aallla vall aherşey senin tersine sanki ne karı ya artık yeter pehh..iyi gidiyor canım dersler.pazar günü dershanedki bi hocayla program hazırlık her pazar değişecek ona uymaya çalişiyorum dün çok güzel uydum bugunde yarıladım akşama bitircem inşallahh=)
slm kızlar ben geldim arkadaşım vardı bütün gün oturduk...benim kız durmadan ıslak mendül paketinden mendil çıkarım emmek istiyor :)) elinden alıncada ağlıyor...bende bezden ağız mendilini ıslattım tutuşturdum eline ıslak mendil sandı emiyo :)))))))
çok haklısın aslıcığım ben de boşlayanların en başındayım aslında ama bgn itibariyle sporuma yeniden başlıyorum...bgn arkadaşım geldi oturduk birlikte bana kilo almışsın dedi ben de hayır kilom aynı dedim oda özgeciğim o zaman sen sporu bırakmışsın çünkü göbeğin çıkmış dedi...sana yemin ediyorum o söylemese fark etmezdim ayna bi baktım harbiden çıkmış...saol canım dedim bgn itibariyle spora başlıyorum dedim...ölede yapıcam yani yeter bu kadar miskinlik
yuh yaaa ben 10 kiloyu zor verdim :)valla birazda biz sallıyoz yaa
:)))))))))adamcağız çıkamıyor sudan :)
merhaba fıstıklar
nihayet temizliğimin son kısmını da bitirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum
hadi bana misafirliğe gelin
azönce akşam yemeğimi de yediiim birazdan sporuma gidicem inş.
menümü şimdiden yazayımki,akşam başka bişey yemiyim
Ayyy canım yaa,ateşten çok korkuyorum ben,geçmiş olsun fadikcim.
ohhh tertemiz olmuştur ev güle güle kirletin,ben temizliği çok seviyorum biraz yoruyo insanı ama değer...
benim yanımda dedikodu yapıldığında beni sanki boğuyorlar gibi oluyo çok sıkılıyorum,neyseki etrafımda öyle insanlar çok yok,hayata dar pencereden bakanların işi dedikodu çünkü başka türlü sohbet etmeyi bilmiyorlar,hayata dair fikirleri yok çünkü...sen de keşke kesseydin laflarını özge,başka şeyler konuşalım deseydin yaptıklarının doğru olmadığını belki anlarlardı.:26:
Ayyy canım yaa,ateşten çok korkuyorum ben,geçmiş olsun fadikcim.
ohhh tertemiz olmuştur ev güle güle kirletin,ben temizliği çok seviyorum biraz yoruyo insanı ama değer...
benim yanımda dedikodu yapıldığında beni sanki boğuyorlar gibi oluyo çok sıkılıyorum,neyseki etrafımda öyle insanlar çok yok,hayata dar pencereden bakanların işi dedikodu çünkü başka türlü sohbet etmeyi bilmiyorlar,hayata dair fikirleri yok çünkü...sen de keşke kesseydin laflarını özge,başka şeyler konuşalım deseydin yaptıklarının doğru olmadığını belki anlarlardı.:26:
canım göbeğini içe çekip bırak durmadan oda işe yarıyo diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum
bahar geldi temizlik seferberliği başladı
noldu canım niye kötü geçti
ÖLÇÜLERİM
Göğüs:113-107
Bel:97-92
Basen:119-113
Baldır:66-63
nasıl kızlar?kasım 18 den buyana değişen ölçülerim.
hmm anladım canımmm olay olmuştur tabi ailede hehe o da niye kaçmiş yawww bu zamanda kaçmak mı kaldı ki
eskiden sebebin neydi canım unutma başkası için değil kendin için zayıflayacaksın bu hayat senin başkasının değil delirtme beni
merhaba kızlar.geçmiş yapıp geliyorum
ayy eltim yüzünden karı beni boğuyor...geliyo bişeyleri anlatıyor anlatıyor sonra bende sinirlenip arayıp söyleyince sen sır tutamuyorsun sölüyorsun hemen diyor ben de bu sır değil arkamdan konuşulmuş hesabını soracam heralde dedim...amaaan anlatmasın zaten söledimde kendi aranızda takılın bana yansıtmayın dedim boğuluyorum aralarında
geçmişe şole bir goz attım yerim ben sizi yaaaaaaiyiki varsınız.....
yarın herkese cevap verip menumude yazacam..kocişim kızzıyor cıkmak zorundayım..
bu arada 1 saate yakın dans ettim..optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?