Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

vay be 38 ha hadi bakalım sıksa da al bir kafta sonra tam olacak

çok sıkıyor ama canım (
bugun alt kıyafetlerin dugmesi kapanmadı :)
inşallah olur 1 haftaya kadar ama bugun tartıldım yine 65'im kafayı yiyecem çikolatam yaaaaaaaaaaaa......

çok güzel canım bravo valla çok hoşuma gitti ben de yapıcam ama evde mezura yok...metre var onunla mı ölçsem
metre :):)

evet çanta işe yaramış...süperrr

aman özgem dikkat et yemesin..geçen tv de bi çocuk yemiş onu sindirememiş senelerce hasta olmuşşş

çıkma kız koşu bandına falan zorlama cidden sonra daha kötü olurr

ay nedenlere bak ne kadan şiirsel..incecik bedenimizde uçuşan elbiseler...yerim seni ya..

canım ben o kadar geçmişe gidemiyorum çünkü defne izin vermiyor ama neyse olay ben de her zaman sonuna kadar yanındayım
dikkat etmeme rağmen fıtık ve bileğim ağrıdığından spor yapamıyorum kilo veremiyorum..motiveyşınım düştü kızlar sağolsunlar destek oldular..sağol canım benimmm sen Defneye iyi bak yeter

süper

evet canım bide ben psikologa falan da gidemedim malum çevre delirmiş emine demesinler diye..
of canım en güzeli zaman inan hepsi boş.aglamak üzülmek valla.takma kesinlikle ne olursa olsun zor ama yapman lazım mutlakaa başarmalısın.ben o günleri unutmak için beynimi nasıl kodladıysam hala unutkanım canım ...

canım burda herkesin bi hayatı,hikayesi,üzüntüleri sevinçleri var.
sor kızlara bakalım hergün neler neler yaşanıyo eclerde.
bizler burda kakara kikiri yazıp egleniyoz ama özellikle evliler hergün neler yaşıyo..
kimsenin hayatı güllük gülistanlık degil inan.önemli olan saglık hepsi boooşşşşşşş

güzel akşama hafif atlatmışın..

söylüyecek söz bulamıyom

İyi akşamlar arkdaşlar,bugün topiğe girmek için geldim pc yi açtım biraz geçmiş yaptım sonra uyumuş kalmışım,uyandımki saat 7,30 olmuş.yemeği yerken misafir geldi derken bitürlü giremedim hala bi sürü işim var yarın bakıcı gelecek ev perişan,yemeğim yok,gece gece yemek yapıcam şimdi,velhasılı beni bugün izinli sayın nolur mesajlarımı tamamlayamıycam çünkü,hepinizi öptüm bye...yarın görüşürüz inşaallah.

sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
3 zeyin

ara
1 elma

öğle
1 kase çorba
1 dilim börek

akşam
1 kase çorba
salata

ara
1 portakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…