- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #75.401
çok sıkıyor ama canım(
bugun alt kıyafetlerin dugmesi kapanmadı :)
inşallah olur 1 haftaya kadar ama bugun tartıldım yine 65'im kafayı yiyecem çikolatam yaaaaaaaaaaaa......
metre :):)
evet çanta işe yaramış...süperrr
günaydın meleklerim gününüz aydın gönlünüz şen huzurunuz daim olsun.
günün ilk haberi: cem den ayrıldım. uzun zamandır düşündüğüm mantık çerçevesinde süzdüğüm şeyleri birleştirdim ve aslında cem le birbirimize göre olmadıgımıza karar verdim. uzuuuun uzun detaylarla boğmayacağım sizi haber edeyim dedim. Bu sabah itibariyle komple bekarım
pembe spor çantamla geldim bugün işe akşam da sporuma gidicem. hayatımın yeni hedefi öncelikle sınavlarımda iyi not almak. kilo verip daha sağlıklı ve güzel olmak ve mare monte otelinde temmuz ayında tatil yapmak olarak sıralayabiliriz. :))))))))) otel atınoluk tarafında
yeme kafayı bebem bak göreceksin en fazla 1 aya o kapanmayan düğmeler kapanacak hatta bol bol kapanacak:)
günaysınn ayşecimmmgünaydınnnnnnnnn gününüz güzel geçsinnnnnnn
aa hayırlısı olsun şekerim en doğru kararı vermişsindir sen=)))))günaydın meleklerim gününüz aydın gönlünüz şen huzurunuz daim olsun.
günün ilk haberi: cem den ayrıldım. uzun zamandır düşündüğüm mantık çerçevesinde süzdüğüm şeyleri birleştirdim ve aslında cem le birbirimize göre olmadıgımıza karar verdim. uzuuuun uzun detaylarla boğmayacağım sizi haber edeyim dedim. Bu sabah itibariyle komple bekarım
sevsinler pembe çantanı kikikikik=))))))))) wuwwwwwwwww tatil planı hee=)pembe spor çantamla geldim bugün işe akşam da sporuma gidicem. hayatımın yeni hedefi öncelikle sınavlarımda iyi not almak. kilo verip daha sağlıklı ve güzel olmak ve mare monte otelinde temmuz ayında tatil yapmak olarak sıralayabiliriz. :))))))))) otel atınoluk tarafında
günaydın güzel ve çıtır hatunlarrr
kociş evde bugün 4+4+4 ü protesto için grev var
pembe spor çantamla geldim bugün işe akşam da sporuma gidicem. hayatımın yeni hedefi öncelikle sınavlarımda iyi not almak. kilo verip daha sağlıklı ve güzel olmak ve mare monte otelinde temmuz ayında tatil yapmak olarak sıralayabiliriz. :))))))))) otel atınoluk tarafında
28/03/2012
kah
1bardak tarçınlı süt
1 kk peynir
2 dilim avuç içi kadar ekmek
ögle
1 dilim ekmek
3 y.k. ciger tava
3y.k. pirinç pilavı
ara
1 dilim tavuk gögsü
ara
1,5 dilim otlu pide
akşam
3y.k.ciger tava
3çatal spagetti
1dilim ekmek
ara
1 küçük elma
inşallah canım gerçi iyi hissediyorum..cunlku telefon ettim bugun bir havuzla gorusmeye gidecem :)
pidenin dilimi küçükse iyi bir menü olmuş...
daha once gittin mi? nasıl bir yer..bende tatil planları yapayım bu ara diyorum
fıstıklı baklava falangunaydın fıstıklı baklavam
günaysınn ayşecimmm
aa hayırlısı olsun şekerim en doğru kararı vermişsindir sen=)))))
sevsinler pembe çantanı kikikikik=))))))))) wuwwwwwwwww tatil planı hee=)
günaydın emoşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?