- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #75.901
Merhaba Ayşecim ve tüm arkadaşlarım,evet Ayşecim yaa az görüşüyoruz,ama ben bu hafta hep akşamları girebildim,genellikle sizler gitmiş oluyodunuz neyse inşaallah bu hafta bol görüşmeli,bol kilo vermeli güzel enerjik bi hafta olur.Bugün ağır misafirlerim vardı,eşimin dayısı geldi İstanbuldan ben de onları yemeğe davet ettim,güzel ama yorucu bi gündü.siz nasılsınız?emine,nesliş,saliha merhaba nasılsınız karşılaşamıyoruz bu ara??
canım ben bugün yaptırdım masaj ama fazlası göz çıkarmaz ne zaman geleyim canım benim
ekmek arası makarna ne be delüüüüüüüüü
kızlar bugün sırtım tutulunca doktora gittim.o da hemen buldu ağrıyan noktayı.sonra da gözlerinize bir bakabilir miyim dedi olur dedim.siz kansızsınız ayrıca vitaminsiz kalmışsınız dedi adam diyet mi yapıyorsunuz diye sordu.doktorlardan bir kere daha korktum valla zaten doktor fobim var.(aman tuba duymasın)
hazal sana da çok üzüldüm ya.sistit berbat birşeydir her insan hayatında en az 1 kere olurmuş bende olmuştum senin çektiğin acıyı anlıyorum
Niye kendini başkasına ellettin:) :) :)
bi bakiiym didim ne yapıyor tızlarrr=) ben kızımı emzircimm uyur heralde 1 karı 1 erkek başladı onu izlicim yarın dershane var...akşama da arkadasıma yemeğe gitcez ohh yemek yapmicamm çok sevindirik oldum kikikik=) öperim hepiniziiiiiiiiii
ben de masaj yaptırmaya bayılırım,saatlerce masaj yapsalar yeter artık demem,yani o kadar severim,Saliha sen şöyle bana yakın biyerlere taşınsan be ablam?Masaj yapmaya bayılırım:) :)
kızlar bugün sırtım tutulunca doktora gittim.o da hemen buldu ağrıyan noktayı.sonra da gözlerinize bir bakabilir miyim dedi olur dedim.siz kansızsınız ayrıca vitaminsiz kalmışsınız dedi adam diyet mi yapıyorsunuz diye sordu.doktorlardan bir kere daha korktum valla zaten doktor fobim var.(aman tuba duymasın)
Merhaba Ayşecim ve tüm arkadaşlarım,evet Ayşecim yaa az görüşüyoruz,ama ben bu hafta hep akşamları girebildim,genellikle sizler gitmiş oluyodunuz neyse inşaallah bu hafta bol görüşmeli,bol kilo vermeli güzel enerjik bi hafta olur.Bugün ağır misafirlerim vardı,eşimin dayısı geldi İstanbuldan ben de onları yemeğe davet ettim,güzel ama yorucu bi gündü.siz nasılsınız?
ben de masaj yaptırmaya bayılırım,saatlerce masaj yapsalar yeter artık demem,yani o kadar severim,Saliha sen şöyle bana yakın biyerlere taşınsan be ablam?
Evet canım dolmalar biber dolmasıydı,gofretler de o dediklerindendi:26:çok çok kotu değil ama dolma biber dolmasımı..birde fındıklı gofretler bildiğimiz parmak kadar olanlar mı?
Kız Allah iyiliğini versin,ne güzel tabir şaarr şarr,ben de kaç gündür şarr şaarrr yapamadım ama benimki sistitten değil su tutmaktan,sana da geçmiş olsun canım inş.hemen iyileşirsin.ayy bilmiyorum hiç şarrrr şarr yapamadım 2-3 damla hepp ama tuvaletle kanki olduk o ayrıı=)
eminecim üzme kendini,biraz zor oluyo takıldığımız kiloları vermek ama sen pes etme 70leri görmen yakındır.kızlar kilom aynı 80.5 aslında çok kaçamak yapmadım ama spor da çok az yaptım bu hafta.canım sıkıldı baya ya.ben 70 lere adım atacam derken olmuyor bir türlü
Aslıcım ellerine sağlık,tüm arkadaşlar tebrikler özellikle de Oyacıma daha çok tebrik.14. TAKIM 250. Etap
aynalar ( 86,1 / 85,9 / 0,2 / 0,23%)
emidaf ( 62,8 / 62,6 / 0,2 / 0,32%)
fiyona_07 ( 55,9 / 55,3 / 0,6 / 1,07%)
1.73 ( 92,5 / 92,4 / 0,1 / 0,11%)
hazos87 ( 55,9 / 56,0 / -0,1 / -0,18%)
pisiq ( 68,7 / 68,7 / 0,0/ 0,00%)
tedis ( 80,5 / 80,5 / 0,0 / 0,00%)
rainandthesun ( 79,5 / 79,4 / 0,1 / 0,13%)
melekaysee ( 65,0 / 64,4 / 0,6 / 0,92%)
oyagibi ( 121,7 / 120,1 / 1,6 / 1,31%)
nilipus ( 76,0 / 75,5 / 0,5 / 0,66%)
14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,42%
ne güzel kalabalık burası iyi geceler kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?