Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oyacım sana da kolay gelsin inşaallah sınavların güzel geçer,arada gel tabi biz de sensizliğe dayanamayız.

sonunda misafirleri gönderdim.dışarı çıkıp oğluşumu eğledik.adana kebap yedik geldik.şimdi de kaynım geldi.onunla oturuyoz.bıktım artık zirafirlerden(oğlum misafire öyle diyo)
Aman Emine bu ne ya sizin ev tekke gibidurmadan birileri geliyor,kolay gelsin canımm.Baş ağrıların ve sırtın nasıl oldu canım

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 sahanda yumurta
-1 dilim ekmek
-2 zeytin
-yarım dilim peynir

ÖĞLEN
-yok

AKŞAM
-kendi yaptığım adana kebap
-salata
-2 parça lavaş ekmeği
-yarım kase çorba
vee dondurma(((((
ama bu haftaki son dondurma olacak inşaallah.

ohhhh saat 11 olmuş,bu yaz saati uygulaması beni çok aldatıyo yahu,ben çıkıyorum artık herkesi öptümgüzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum hepimize.bye........

Son düzenleme:
evet cok sukur..yaprak sarması yapcam ama....kalkabilsem yerimden
yaa benimde kaç gündür aklımda ben zeytinyağlı yapicammm fıstıklı üzümlüü ayy canım istedüüüüü yarın yapabilirsem yapayım bendeee
bende geleyim artsın sayı ahahahahhahahahahha
sonunda misafirleri gönderdim.dışarı çıkıp oğluşumu eğledik.adana kebap yedik geldik.şimdi de kaynım geldi.onunla oturuyoz.bıktım artık zirafirlerden(oğlum misafire öyle diyo)
heheheh ziraifrrr çok komikk=)))))))) anam seninde gelenin gidenin hiç eksik olmuyooo
anam çağirin kız yangın mangın çıkmasınnn dikkat edinn
wuuu evde adana heeee bana da yollaaaaaaaaaaaaaaa
ayy korkutma kız beniii=))) tırstımmm..benim koltukların kenarları hep tırnak izi çok seviyor yolmayı oralarıı siyah bide yol yol çizik çizik olduu offf
ohhhh saat 11 olmuş,bu yaz saati uygulaması beni çok aldatıyo yahu,ben çıkıyorum artık herkesi öptümgüzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum hepimize.bye........

iyigeceler canımmmmmmmm

hayaallah geçmiş olsn cnm ya.nedir senin bu elektirkten çektiğin.ev sahibine söyledinizmi??

sabah-öğle
2 dilim ekmekten tost
domates
3 zeytin
2 bardak çay

ara
1 elma

akşam
3 küçük parça tavuk
3 kaşık pilav

ara
1 havuç

kalk artık sabah olduu her taraf sesle dolduu güneş doğdu ufku aştı okul vakti yaklaştıııııııııı==))))))))))))9

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…