- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #76.161
Tuğbacım hayırlı olsun,Allah güç kuvvet ve sabır versin...nerde olucam.harıl harıl hasta muayene ediyorum burda..
çok yoruldum yahuu
Oyacım sana da kolay gelsin inşaallah sınavların güzel geçer,arada gel tabi biz de sensizliğe dayanamayız.kızlar ben bu hafta izinliyim. gündüzleri ders çalışıcam. malum gelecek haftasonu sınavlarım var. o yuzden gündüz giremeyebilirim. ama dayanamam sanırım sizsizliğe ara verdikçe bi dolanırım buraları tavaf ederim.
Aman Emine bu ne ya sizin ev tekke gibisonunda misafirleri gönderdim.dışarı çıkıp oğluşumu eğledik.adana kebap yedik geldik.şimdi de kaynım geldi.onunla oturuyoz.bıktım artık zirafirlerden(oğlum misafire öyle diyo)
yaa benimde kaç gündür aklımda ben zeytinyağlı yapicammm fıstıklı üzümlüü ayy canım istedüüüüü yarın yapabilirsem yapayım bendeeeevet cok sukur..yaprak sarması yapcam ama....kalkabilsem yerimden
bende geleyim artsın sayı ahahahahhahahahahhaevet cnm bugun başladım.yogun geçiyo..
eyyy hastalaaar size sesleniyoruuuum...başka hastaneler de var burda,azıcık da oralara gidin yahuuuu
şaka şakaama yemek bile yiyemedim.bu gidişle bnm diyet darma duman olacak...hyrlısı bakalım:44:
heheheh ziraifrrr çok komikk=)))))))) anam seninde gelenin gidenin hiç eksik olmuyooosonunda misafirleri gönderdim.dışarı çıkıp oğluşumu eğledik.adana kebap yedik geldik.şimdi de kaynım geldi.onunla oturuyoz.bıktım artık zirafirlerden(oğlum misafire öyle diyo)
anam çağirin kız yangın mangın çıkmasınnn dikkat edinnkızlar ya bizim şarterler yine attı kaldırıyoz kıvılcım çıkıyo
komşuyu çağırdık baktı 1 tanesinde sorun var onu kaldırınca atıyo diğerleri allahtan o mutfak ve tuvaletin
salon yanıyo şuan yarın elektrikçi çağıracaz
wuuu evde adana heeee bana da yollaaaaaaaaaaaaaaaİyi akşamlar arkadaşlar.Dün tokata gezmeye gittik,akşam annemlere geçtik güzel bir gündü,bugün de akşama kadar evdeydik sonra bi ara dışarı çıktık,evde adana kebap yaptım kendim ve ancak buraya geldim.sizler nasılsınız?
ayy korkutma kız beniii=))) tırstımmm..benim koltukların kenarları hep tırnak izi çok seviyor yolmayı oralarıı siyah bide yol yol çizik çizik olduu offfAy benim birinci oğlum hiç kirletmezdi evi ama ufaklık çok fena,heryere pisliği bulaştırarak dolanıyo,koltuklarım da krem renkli,her leke belli oluyor,kışın mandalina lekesinden şimdi de dondurma lekesinden bıktım yaa,bıcırıklar çok fenalar...
ohhhh saat 11 olmuş,bu yaz saati uygulaması beni çok aldatıyo yahu,ben çıkıyorum artık herkesi öptümgüzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum hepimize.bye........
hayaallah geçmiş olsn cnm ya.nedir senin bu elektirkten çektiğin.ev sahibine söyledinizmi??kızlar ya bizim şarterler yine attı kaldırıyoz kıvılcım çıkıyo
komşuyu çağırdık baktı 1 tanesinde sorun var onu kaldırınca atıyo diğerleri allahtan o mutfak ve tuvaletin
salon yanıyo şuan yarın elektrikçi çağıracaz
aaaa aşkolsun cnm olurmu öyle şeyIşe girdin diye bize bakmamazlik yapma:) bizimde şikayetlerimizi dinle doktor hanım:):)
aTuğbacım hayırlı olsun,Allah güç kuvvet ve sabır versin...
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 sahanda yumurta
-1 dilim ekmek
-2 zeytin
-yarım dilim peynir
ÖĞLEN
-yok
AKŞAM
-kendi yaptığım adana kebap
-salata
-2 parça lavaş ekmeği
-yarım kase çorba
vee dondurma(((((
ama bu haftaki son dondurma olacak inşaallah.
Ayşe seni görüyorum aşağıda nasılsın canım?yedin mi sarmaları???eşin nasıl oldu gelişme var mı?
sabah-öğle
2 dilim ekmekten tost
domates
3 zeytin
2 bardak çay
ara
1 elma
akşam
3 küçük parça tavuk
3 kaşık pilav
ara
1 havuç
kalk artık sabah olduu her taraf sesle dolduu güneş doğdu ufku aştı okul vakti yaklaştıııııııııı==))))))))))))9
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ben böyle bi günaydın görmedim :):)kalk artık sabah olduu her taraf sesle dolduu güneş doğdu ufku aştı okul vakti yaklaştıııııııııı==))))))))))))9
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
aaaa aşkolsun cnm olurmu öyle şeybaşımla beraber..hatta hatta eger bana yakın olsaydın sana bedava terapi bile yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?