Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın fıstıklarım nasılsınız bakalım bu sabah. hepimize muhteşem bir hafta diliyorum. Tuba ya yeni işinde başarılar, emineye nöbetlerde kolaylıklar, diğer emineye hastanede sapasağlam oldugunu ögrenmenin mutluluğu ayşeye dolmaları yemeden dayanma azmi, aslıya tv sine kavuşma hızı:) neslihana bol hareket ve saydıklarıma da sayamadıklarıma da bol bol para, iç ve ev huzuru, zımba gibi sağlık ve kocaman kahkahalarla dolu bir hafta diliyorum. hepinizi pek çok seviyorum. ve derse dönüyorummmmmm

günaydın kızlar şuan itibariyle psikiyatride sıra bekliyorum:)
hadi bakalım canım bi konuş bi rahatlaaa

hehehehhe delüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

hastaneden son dakika...:) diyet polikliniğine gittim.. Önce endokrinoloji de kan tahlili yapılacakmış gerekli görülürse diyetisyene yönlendirecekmisler.. Ya ben gerekli görüyorum sonuçta:)

ben geldim ne yapılıyor. kendime yeşil çay demliyorum onu içicem. sallama değil yaprak. bu arada sizce yeşil çayın kilo vermeye etkisi var mı?

hastaneden son dakika...:) diyet polikliniğine gittim.. Önce endokrinoloji de kan tahlili yapılacakmış gerekli görülürse diyetisyene yönlendirecekmisler.. Ya ben gerekli görüyorum sonuçta:)

o prosedür gereği bebeğim. onlar gerek yok dese de sen gerekli gördükten sonra gidersin tabisiiii

ayy kollarım omuzlarım çok ağrıyor..şu mutfağın her duvarını neden fayans yaparlar anlamıyorum ne sinir sil sil geberdim yaaaaaaaaaa.bide mutfagın perdesini yıkadım.....şimdi sıra geldi süpür sil işlerinee ayy dermanım kalmadı ki offf

aman bende bi bilsem işe yaradığını kesin içicem deee ne biliyim yaaaa offffffffffffffff

bi sürü şeye iyi geliyor diye yazıyor nette. ben de içiyorum işte ya ne bilim.:))

bu arada sabah beri şu şarkıyı söyleyip ders arasında salak salak dans ediyorum evde

BİR ASLAN MİYAV DEDİİİİİİİİİİİİİİİİ MİNİK FARE KÜKREDİ FAREDEN KORKTU KEDİ KEDİ PIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR UÇUVERDİ

AHAHAHAHAHAH seratonin hormonum mu tavan yaptı üzüntüden kafayı mı sıyırdım ben de bilmiyorum.

fena mı kol kasların güçleniyor şekerim.

hahahahaha naber ders calışıyon mu?

bastır cnm psikolojimi etkiliyo de..gerçi sana verecegi diyeti ben yazmıştım hahaha..hep aynı kalıp veriyolar

meleğim ayşem gül bahçem ben derse dönüyorum kocaman öpüyorum. yeşil çayımı da aldım ooooh sonra yine gelirim. özleyin beni anacıııııııııııııııııııııııııııııım

ben geldim ne yapılıyor. kendime yeşil çay demliyorum onu içicem. sallama değil yaprak. bu arada sizce yeşil çayın kilo vermeye etkisi var mı?

daktırın biri şöle demişti..metabolizmayı hızlandırıcı etkisi varmış çay olarak fazlası zararmış..ama etki etmesi için çookk içilmesi lazımmış oda yeşil çay haplarıyla mumkunmuş ama zayıflama haplarının hepsi zararlıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…