- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #76.141
evet cnm bugun başladım.yogun geçiyo..aa tubi sen bugun başlıyordun di miii nasıl geçiyor ilk gününnnnnnnnn
İVİT ÇOK ÇALIŞMAM LAZIM. neredeyse hiç çalışmadım denebilir iş yoğunlugundan.
12 saatten fazla uyuyorum.. Böyle kilo verilirmi hacı:) depresyonda değilim eminim:):):):):):)
50 dak çaılş+10 dak ödul veya ara
hadi cıktım ben sarmayı yapayım ben ne demişler erken işe girişen yol alır
optum sizleri
menüler çok güzellevet çok değişik bi aksiyon olmamış anlaşılan ben yokken :) o zaman ben menumu yazayım dün ve bugün şeklinde
31.03.2012
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği ile yapılmış beyaz peynirli salçalı tost
domates salatalık yeşil biber
öğlen
3 ince parça ızgara tavuk eti ve salata
akşam
2 parça antrikot ızgara ve salata
01.04.2012
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği ile beyaz peynirli tost
öğlen(14:00 civarı)
1 bütün ızgara çipura
bol salata
akşam bişey yiyemeyecek kadar tokum. ama belki meyve yerim
ben dün evde değildim spor yapamadım salona da haftasonu gitmiyorum malum taa üsküdarda. bu akşam koşu bandımda yürüyüş yapacağım
kızlar ben bu hafta izinliyim. gündüzleri ders çalışıcam. malum gelecek haftasonu sınavlarım var. o yuzden gündüz giremeyebilirim. ama dayanamam sanırım sizsizliğe ara verdikçe bi dolanırım buraları tavaf ederim.
sagolun kızlar.inşallah hayırlı olur.bakalım şuana dek bi aksilik olmadan çalışıyorum..umarım hep de böyle gider
Özgecim takımdan ayrılmak istemişsin ama sonra karara bağlanmış,mezun olarak gitmen daha güzel bi karar olmuş,Defneye de geçmiş olsun,inşaallah çabuk iyileşir prenses.merhaba kıslar takımınız kaçağı ben geldim...aslıcığım ben senden izin istiycem defne çok hasta dün gece hiç uyumadı gündüzde durmuyor salı gününe kadar izin istiyorum senden...cezalarımı da gelince çekerim artık....
Ayyy emine ben dondurmaya hiç dayanamıyorum yaa yaz geldi artık sık sık listemde görürüsünüz mesela bugün de yedim ama kendimi kısıtlamaya gayret edicem artık.tavuk göğsü fındık ezmesini sevmedim.bence dondurma çok sık yenmediği sürece sorun yok.çünkü 1 top dondurma=1 meyve
Aslıcım geçmiş olsun bi elektrikçi baksa iyi olur Allah korusun tehlikeli bişey elektrik çünkü...selam kızlar herkese iyi pazarlar
biz nerdeyse evin elektriğini komple yakıyorduk
ev arkadaşım tv kapanınca fişleri hep çıkarır bu yüzden uydunun fişinin kablosu zedelendi hafiften telleri görünmeye başladı
bugün arkadaşım ayağı takılıp kordonu çekince çıt deyip azcık ateş çıkartmış
sigorta attı geri kaldırdık eletrik yok eyvah yaktık dedik elektriksiz kaldık sonra aklıma geldi aşağıda sayaçlar var bide ona bakak dedik ordada atmış düzelttik elektrik geldi
ama uydu gitti televizyonsuz kaldık
Ay benim birinci oğlum hiç kirletmezdi evi ama ufaklık çok fena,heryere pisliği bulaştırarak dolanıyo,koltuklarım da krem renkli,her leke belli oluyor,kışın mandalina lekesinden şimdi de dondurma lekesinden bıktım yaa,bıcırıklar çok fenalar...çocuk doğdupundan beri titzlik kalmadı ki hehehehe=) evi su an göre yaniiii o kadar diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?