Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aa tubi sen bugun başlıyordun di miii nasıl geçiyor ilk gününnnnnnnnn
evet cnm bugun başladım.yogun geçiyo..
eyyy hastalaaar size sesleniyoruuuum...başka hastaneler de var burda,azıcık da oralara gidin yahuuuu
şaka şakaama yemek bile yiyemedim.bu gidişle bnm diyet darma duman olacak...hyrlısı bakalım:44:

sonunda misafirleri gönderdim.dışarı çıkıp oğluşumu eğledik.adana kebap yedik geldik.şimdi de kaynım geldi.onunla oturuyoz.bıktım artık zirafirlerden(oğlum misafire öyle diyo)

bugünkü menüm
sabah-öğle:2 yumurtalı omlet+2 dilim kepek ekmeği+3 zeytin+azıcık peynir
akşam:2 dilim lavaş ekmeği+yarım porsiyondan az adana kebap+bol salata

spor:sırtım tutulduğundan beri spor yapamadım ama sanırım koşu bandında 30 dk.yürürüm bugün

kızlar ya bizim şarterler yine attı kaldırıyoz kıvılcım çıkıyo
komşuyu çağırdık baktı 1 tanesinde sorun var onu kaldırınca atıyo diğerleri allahtan o mutfak ve tuvaletin
salon yanıyo şuan yarın elektrikçi çağıracaz

menüler çok güzell

sorma ben de girmeyecektim ama spordan sonra ugrayıverdim işte

İyi akşamlar arkadaşlar.Dün tokata gezmeye gittik,akşam annemlere geçtik güzel bir gündü,bugün de akşama kadar evdeydik sonra bi ara dışarı çıktık,evde adana kebap yaptım kendim ve ancak buraya geldim.sizler nasılsınız?

Özgecim takımdan ayrılmak istemişsin ama sonra karara bağlanmış,mezun olarak gitmen daha güzel bi karar olmuş,Defneye de geçmiş olsun,inşaallah çabuk iyileşir prenses.

tavuk göğsü fındık ezmesini sevmedim.bence dondurma çok sık yenmediği sürece sorun yok.çünkü 1 top dondurma=1 meyve
Ayyy emine ben dondurmaya hiç dayanamıyorum yaa yaz geldi artık sık sık listemde görürüsünüz mesela bugün de yedim ama kendimi kısıtlamaya gayret edicem artık.

Aslıcım geçmiş olsun bi elektrikçi baksa iyi olur Allah korusun tehlikeli bişey elektrik çünkü...

çocuk doğdupundan beri titzlik kalmadı ki hehehehe=) evi su an göre yaniiii o kadar diyorum
Ay benim birinci oğlum hiç kirletmezdi evi ama ufaklık çok fena,heryere pisliği bulaştırarak dolanıyo,koltuklarım da krem renkli,her leke belli oluyor,kışın mandalina lekesinden şimdi de dondurma lekesinden bıktım yaa,bıcırıklar çok fenalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…